ورود

View Full Version : سوال: کار با Swing Container در جاوا

SayyedMohammad
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1395, 19:34 عصر
با سلام خدمت استادان گرامی.
بنده برای پروژه ای که دارم روی آن کار میکنم باید یک GUI طراحی کنم که در این پروژه باید یا تعداد زیادی فرم طراحی کنم که کار با آن سخت میشود یا باید از Swing Container ها استفاده کنم که میخواهم همین روش دوم رو استفاده کنم ولی وقتی میخواهم مثلا یک پنل روی پنل دیگر قرار بگیرد این طوری نمیشود و پنل جدید داخل پنل قبلی قرار میگیرد و مثلا اگر بخواهم Visibility پنل اول را false کنم پنل دوم هم پنهان میشود و یا اصلا روی پنل اول نمیتوانم دکمه و... بگذارم(چون میخواهم پنل دوم تمام صفحه باشد).
حالا سوال من این است که باید چه کار کنم که پنل ها داخل هم نیفتند ولی تمام صفحه هم باشند؟

vahid-p
جمعه 31 اردیبهشت 1395, 20:12 عصر
ساختار کامپوننت ها به صورت درختی است و اینکه پنلی داخل پنل دیگر قرار میگیره دلیلش اینه شما پنل دوم رو به پنل اول add میکنید. در صورتی که یک پنل (همون فریم) کلی دارید ودو پنل رو به اون اضافه کنید.
لطفا کدتون رو قرار بدید تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.

SayyedMohammad
شنبه 01 خرداد 1395, 18:33 عصر
ساختار کامپوننت ها به صورت درختی است و اینکه پنلی داخل پنل دیگر قرار میگیره دلیلش اینه شما پنل دوم رو به پنل اول add میکنید.
تشکر.متوجه شدم.آخر یادم بود که انگار چنین کاری در ویژوال بیسیک ممکن بود که خودمان تعیین کنیم که پنلی داخل پنل دیگر قرار بگیرد یا نه ولی مثل اینکه جاوا اینطوری نیست.
حالا برای پروژه از tabbed pane استفاده کردم و کارم راه افتاد.
به هر حال متشکرم.

abarkarbar
یک شنبه 02 خرداد 1395, 03:18 صبح
تشکر.متوجه شدم.آخر یادم بود که انگار چنین کاری در ویژوال بیسیک ممکن بود که خودمان تعیین کنیم که پنلی داخل پنل دیگر قرار بگیرد یا نه ولی مثل اینکه جاوا اینطوری نیست.
حالا برای پروژه از tabbed pane استفاده کردم و کارم راه افتاد.
به هر حال متشکرم.

از tabbed pane می تونید استفاده کنید ولی برای بعضی برنامه ها ممکنه لود سنگینی داشته باشه چون همه کد آنها در اجرای برنامه اجرا می شه. به هر حال برمبنای پنجره ها اگر خواستید برنامه را بسازید بنده اخیراً برنامه ای کار می کردم که اینطوری بود و خواستید کدشو می گم.

SayyedMohammad
یک شنبه 02 خرداد 1395, 10:37 صبح
به هر حال برمبنای پنجره ها اگر خواستید برنامه را بسازید بنده اخیراً برنامه ای کار می کردم که اینطوری بود و خواستید کدشو می گم.
ممنون میشم.