ورود

View Full Version : مشاوره در نجوه استخدام و تعیین شرایط برنامه نویس

dddd10
جمعه 31 اردیبهشت 1395, 00:14 صبح
سلام
تصمیم گرفتم دو نفر برنامه نویس تحت وب برای فعالیت روی چند پروژه استخدام کنم. چون برای من اولین بار هست نمیدونم نحوه استخدامی و گزینش به چه صورت باشد؟ میزان دستمزد را چقدر تعیین کنم؟ ( بین 1 میلیون تا 1 میلیون 200 تومان مد نظر دارم ) قرار داد چند ماهه باشه چون مشخص نیست بازدهی نرم افزارها کی باشند و بودجه من زیاد نیست
dddd10
یک شنبه 02 خرداد 1395, 08:32 صبح
کسی هست از تجربیاتش در اختیار من قرار بده لطفا ؟

anvari1313
جمعه 28 خرداد 1395, 00:01 صبح
کسی هست از تجربیاتش در اختیار من قرار بده لطفا ؟
اولا شما باید مشخص کنید که برنامه نویس تحت وب سمت سرور میخواهید یا سمت کلاینت ... چون دو تخصص متفاوته ...
اگر سمت سرور میخواهید باید از اون درمورد زبونی که باهاش سرور رو طراحی میکنه سوال بپرسین و دانش و مهارتش رو ارزیابی کنین ( اگر به اندازه کافی اطلاعات ندارین درمورد کار های انجام شدش سوال کنین و پروژه هایی که تا حالا انجام داده رو بپرسین)
اما برنامه نویس سمت کلاینت وب کسانی هستن که خوب بلدن یه پیج رو طراحی کنن ... ابزار های اونا مشخص و محدود تره ... بظرم میتونین ازش بخواین که یه پیج رو همونجا براتون طراحی کنه و نمونش رو ببینین

دستمزدی هم که به اون ها میخواین بدین بستگی داره که چقدر کارتون سنگین باشه و چقدر بخواین ادم خفنی رو استخدام کنین ...
اما در مورد قرار داد بهتره بگم که سعی کنین که در اول کار باهاشون قرار داد نبندین و بذارین برای یه مدت به صورت ازمایشی بیان و ببینین که شما ازشون راضی هستین یا نه ... معمولا قرار داد ها بین شش ماه تا یک سال معقولن اما بازم بستگی به حجم کارتون و توافق طرفین داره

fjm11100
دوشنبه 31 خرداد 1395, 08:38 صبح
دوست گرامی با این رقم حقوق که مدنظرتون هست به هیچ عنوان فرد حرفه ای که هیچ کسی که 1 سال سابقه هم داشته باشه پیدا کنید چون اگر سابقه داشته باشه عددهای حقوق بازار را میدونه و سمت شما نمیاد با توجه به این که براحتی میفهمه شما تازه کار را راه انداختی و ذره های اطمینان به ثبات و امنیت شغلی نداره
اگه 1% حرفه ای تحت اجباری هم بیاد بدونید قطعا فقط دنبال داشتن حقوق برای یکی 2 ماهه تا شغل مناسب گیر بیاره و خلاصه کارتون زمین میمونه
توصیه من پروژه کردن کاره که هم هزینه اش کمتر میشه هم اطمینان بالاتری از گرفتن خروجی مناسب در ازای هزینه خواهید داشت

alit1368
دوشنبه 31 خرداد 1395, 11:21 صبح
منم به نظرم اگر به صورت پروژه ای کنید براتون بیشتر صرف داره و برای اون کسی هم که انجام میده بهتره
حالا پروژتون چی هست؟ چون ما یه گروه نرم افزاری هستیم وتحت وب کار میکنیم اگر بتونیم کمکتون کنیم خوشحال میشیم

http://www.arezukon.ir