ورود

View Full Version : بروز رسانی دیتابیس برنامه یا انتقال اطلاعات بین دو دیتابیس

علی فتحی
سه شنبه 04 خرداد 1395, 18:24 عصر
با سلام:
چگونه میتوان دیتابیس برنامه انتشارداده شده را اپدیت یا همان بروز رسانی کرد؟؟ دو راهکار بنظرم اومده استادان عزیز لطف کنید نظر بدین

1-مثلا من در دیتابیس برنامه 4 جدول دارم که اطلاعات وارد شده .حالا به دلایکی نرم افزار را ارتقا داده نیاز به یک جدول دیگه در دیتابیس داشتم. جدول جدید رو ساختم . حالا وقتی بخوام به مشتری ارائه بدم قطعا . باید دیتابیس جدید ارائه بدم ولی مشتری کلی اطلاعات وارد دیتابیس قدیم کرده .
چگونه بدون اینکه اسیبی به اطلاعات قدیمی برسه دیتابیس جدید با جدول جدید ساخته بشه . اگر امکان داره با کد نویسی ef

الف-من اومدم اطلاعات هر جدول رو به اکسل تبدبل کردم بعد در دیتا بیس جدید اپلود کردم . که جواب داده ولی یکم برای مبتدی مشکل ساز هست.

آیا میشه بصورت دیالوگ اطلاعات دیتابیس قدیم رو به دیتا بیس جدید انتقال بدم . بطوری که اطلاعات جداول خاص انتقال داده بشه؟؟

Hussain<ELite>
یک شنبه 09 خرداد 1395, 20:16 عصر
خب از دیتابیس قدیمی backup بگیر (سرور هم خاموش که اطلاعات جدید وارد دیتابیس نشه) تغییرات روی همان نسخه پشتیبان گرفته شده اعمال کن وقتی آماده شد دیتابیس رو import کن سرور رو فعال کن

pezhvakco
دوشنبه 10 خرداد 1395, 09:38 صبح
حالا به دلایکی نرم افزار را ارتقا داده نیاز به یک جدول دیگه در دیتابیس داشتم. جدول جدید رو ساختم . حالا وقتی بخوام به مشتری ارائه بدم قطعا . باید دیتابیس جدید ارائه بدم ولی مشتری کلی اطلاعات وارد دیتابیس قدیم کرده .
کد دستور کارهای که انجام داده اید (Generate Chang Script ) را در دیگر سیستم ها اجرا کنید .

علی فتحی
دوشنبه 10 خرداد 1395, 15:36 عصر
:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر:

خب از دیتابیس قدیمی backup بگیر (سرور هم خاموش که اطلاعات جدید وارد دیتابیس نشه) تغییرات روی همان نسخه پشتیبان گرفته شده اعمال کن وقتی آماده شد دیتابیس رو import کن سرور رو فعال کن
دوست عزیز با دیتابیس چند شرکت این کارها رو بکنم:متفکر:

ههههههههههههه.

محمد آشتیانی
چهارشنبه 12 خرداد 1395, 03:05 صبح
:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر:

دوست عزیز با دیتابیس چند شرکت این کارها رو بکنم:متفکر:

ههههههههههههه.

سلام
آقای فتحی ، خیلی سعی کردم این متن رو ننویسم ، اما...
این دوستمون محبت کردن به سوال شما پاسخ دادن ، کاری ندارم که پاسخشون کار شما رو راه انداخته یا خیر ، اما پست شما و لحن تمسخر آمیز شما قابل قبول نیست.
متاسفانه اولین بار هم نیست که در جواب محبت دوستان همچین رفتاری از شما سر میزنه.
به خاطر داشته باشید اینجا نه کسی بدهی به شما داره و نه وظیفه‌ای در قبال شما ، پس لطفا درست رفتار کنید.