PDA

View Full Version : فرستادن اطلاعات بین فرم ها



HAIdle
یک شنبه 19 شهریور 1385, 10:28 صبح
من توی برنامه یه فرم دارم می خواهم از داخل اون فرم ی فرم دیگه را باز کنم و این فرم را ببندم و به فرم جدید باز شده یک string بفرستم که از داخل اون فرم جدید از آن استفاده کنم. چه جوری می تونم این رشته را به رویداد load فرم جدید بفرستم؟ (توی باز و بسته کردن فرم مشکلی ندارم)

M.GhanaatPisheh
یک شنبه 19 شهریور 1385, 13:44 عصر
یه متغیر Public توی فرم دوم در نظر بگیرید.بعد از Instantiate از فرم دوم و قبل از فراخوانی فرم متغیر Public رو مقدار دهی کنید.
توی Form Load می تونید متغیر Public رو پردازش کنید.

mahani
سه شنبه 21 شهریور 1385, 00:53 صبح
اگه یکبار میخوای این کار انجام بشه بهتره مقدار string را به constructor فرم جدید بفرستی و اگر نیاز به استفاده در همه جای فرم جدید بود مقدار را در یک متغیر global بریزی

adabyron
سه شنبه 23 آبان 1385, 12:23 عصر
سلام آقای قناعت پیشه . منم همین سوالو دارم که چه طوری میشه از اطلاعات یک فرم در فرم دیگر استفاده کرد . میشه بیشتر توضیح بفرمایید . Instantiate از فرم دوم یعنی چی ؟ ممنون میشم اگه جواب سوالمو بدین . خیلی برام ضروریه

adabyron
سه شنبه 23 آبان 1385, 12:52 عصر
سلام ..میشه لطفا بیشتر توضیح بفرمایید . Instantiate از فرم دوم یعنی چی ؟
مرسی

SabaSabouhi
سه شنبه 23 آبان 1385, 17:40 عصر
من توی برنامه یه فرم دارم می خواهم از داخل اون فرم ی فرم دیگه را باز کنم و این فرم را ببندم و به فرم جدید باز شده یک string بفرستم که از داخل اون فرم جدید از آن استفاده کنم. چه جوری می تونم این رشته را به رویداد load فرم جدید بفرستم؟ (توی باز و بسته کردن فرم مشکلی ندارم)

با سلام
شما باید رشته‌ى مورد نظر رو به Constructor بفرستى نه به رویداد load.

صبا صبوحى

mjdjoon
چهارشنبه 24 آبان 1385, 07:51 صبح
سلام
به طور کلی ارسال اطلا عات از شی ائی به شی دیگه یه مبحث کوچیک در oop است و روشهای مختلفی برای اینکار و جود دارد.
مثلا معرفی متغیر به صورت public و یا ایجاد متدهائی برای get&set کردن متغیرها در کلاس مورد نظر.
ولی یه روش بسیار ساده و ابتدائی هم وجود داره که اصلا نیاز به دونستن روشهای برنامه نویسی نداره .
کافیه که شما یه label روی فرم دوم بصورت hide بذاری.
در هنگام فراخوانی فرم دوم (بعد از ایجاد شی و قبل از نمایش شی) ، ابتدا خاصیت تکست این label رو مقدار دهی می کنی.
حال در فرم دوم هرجا که به مقدار تکست این label دسترسی داشته باشی ، مقدار مورد نظرت رو در اختیار داری.
یا علی

SabaSabouhi
چهارشنبه 24 آبان 1385, 12:40 عصر
سلام
کافیه که شما یه label روی فرم دوم بصورت hide بذاری.
در هنگام فراخوانی فرم دوم (بعد از ایجاد شی و قبل از نمایش شی) ، ابتدا خاصیت تکست این label رو مقدار دهی می کنی.
یا علی

با سلام
هر چند که جواب مى‌ده اما کار قشنگى نیست.

صبا صبوحى

اَرژنگ
چهارشنبه 24 آبان 1385, 15:12 عصر
با سلام
هر چند که جواب می‌ده اما کار قشنگی نیست.

صبا صبوحی
آقا صبا شما مرحمت دارید، این روش اثباته همان چیزی که گفته شد:



یه روش بسیار ساده و ابتدائی هم وجود داره که اصلا نیاز به دونستن روشهای برنامه نویسی نداره .
این روشه اثبات اینه که اصلا نیاز به دونستن روشهایه برنامه نویسی نیست.