PDA

View Full Version : چگونه طراح سایت شوم

razzaqi
یک شنبه 09 خرداد 1395, 10:00 صبح
سلام به همه دوستان ، می خوام یک طراح سایت حرفه ای بشم . html و css و asp.net و sql server رو یاد گرفتم ولی در طراحی های سایت مشکل دارم ، کد زیادی برای نوشتن می خواد
حوصله ام نمی کشه ، نمی تونم مسلط بشم به این کار ، هر چقدر یاد می گیرم ، می بینم باز هم کمه ، چی کار کنم!؟

پیام حیاتی
یک شنبه 09 خرداد 1395, 14:34 عصر
سلام به همه دوستان ، می خوام یک طراح سایت حرفه ای بشم . html و css و asp.net و sql server رو یاد گرفتم ولی در طراحی های سایت مشکل دارم ، کد زیادی برای نوشتن می خواد
حوصله ام نمی کشه ، نمی تونم مسلط بشم به این کار ، هر چقدر یاد می گیرم ، می بینم باز هم کمه ، چی کار کنم!؟
شما اگر به مواردی که اشاره کردید تسلط کامل دارید جواب سوالتون رو خودتون باید بدونید.
برنامه نویسی در دو حالت سمت سرور و دیزاین حتی در کوچکترین پروژه ها حجم کد کمی نخواهید داشت مگر فایل های تمرینی.
اگر حوصله ندارید فن دیگری که علاقمند هستید یاد بگیرید ، چون جدای از بحث حجم کدها ، مسائلی همچون بروزرسانی مداوم ، وجود خطاها و بازار نامناسب این گرایش در ایران و... شما را بیشتر زدده خواهد کرد.
موفق باشید.

aaligoli
یک شنبه 09 خرداد 1395, 17:31 عصر

گوگل، تلاش، بیدار بودن وقتی همه خوابن.