PDA

View Full Version : پیشنهاد یک پلت فرم برای شبیه‌سازی ترافیک جاده‌ای

bababarghi
یک شنبه 09 خرداد 1395, 12:57 عصر
سلام و درود بر دوستان عزیز

راستش نمی دونستم این تاپیک رو باید کجا بزنم. اما حدس می زنم به پایتون می تونه مرتبط باشه. مدیران محترم اگه جای اشتباهی تاپیک ر ایجاد کرده‌ام، لطفا زحمت جابجایی اش رو بکشید

یه سوال دارم که نمی دونم که باید از کی بپرسم اما گفتم شاید یه برنامه نویس پایتون بتونه جواب سوال من رو بده. راستش سوال اینه که من باید برای انجام پروژه دانشگاهی ام یه شبیه سازی هم انجام بدم (پافشاری استاد راهنماست). پروژه من اینه که روی خودرو و در قسمت احتراق موتور یه سنسوری نصب بشه که این سنسور کارش اینه که میزان آلایندگی موتور ماشین رو بخونه و سر چهارراه ها که گیرنده های مخصوصی نصب شده، این اطلاعات رو مخابره کنه به سمت گیرنده. سوال من اینکه که چنین سناریویی رو باید تو چه محیطی شبیه سازی کنم؟ اول فکر می کردم Simulink متلب می تونه این کار رو انجام بده اما متوجه شدم اشتباه فکر می کردم. یکی از دوستان استفاده از C++ , پایتون رو پیشنهاد داده. خواستم بدونم نظر شما چیه؟

آیا می شه تو پایتون بستری رو برای شبیه سازی یه منطقه ترافیکی بوجود آورد؟ چند تا تقاطع و چند تا ماشین (تعداد تصادفی). می خوام نشون بدم که این ایده انجام پذیر و در واقعیت انجام شدنیه. همین !
طبیعتا باید توی شبیه سازی ام سرعت خودرو هنگام عبور از تقاطع (در صورتی که چراغ راهنمایی سبز رنگ باشه)، نویز های الکترومغناطیسی در محیط، شرایط آب و هوایی و ... رو لحاظ کنم تا نشون بدم ایده عملی هست.

شما چی فکر می کنید؟

متشکرم

lord_viper
سه شنبه 18 خرداد 1395, 18:17 عصر
اگه شبیه سازی هست بهتر از برنامه های شبیه ساز استفاده کنید
استفاده از زبان برنامه نویسی برای شبیه سازی بجای برنامه های شبیه ساز کار درستی نیست

bababarghi
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 02:28 صبح
اگه شبیه سازی هست بهتر از برنامه های شبیه ساز استفاده کنید
استفاده از زبان برنامه نویسی برای شبیه سازی بجای برنامه های شبیه ساز کار درستی نیست

شما چه «شبیه سازی» رو بدین منظور پیشنهاد می کنید؟