View Full Version : کد مرتب سازی از صعودی به نزولی
استیو جابز 110
سه شنبه 11 خرداد 1395, 21:15 عصر
با سلام . در فایل اکسسی که پیوست کردم . برای هر کارمندی یک رتبه در نظر گرفته شده . من میخوام که این رتبه ها از بزرگ به کوچک مرتب بشن و طبیعتا در کنار رتبه ها باید سایر عناصر سطر هم که شامل نام و نام خانوادگی و... با رتبه جابه جا بشه،نه اینکه فقط ستون رتبه . حالا اگر نخواهیم از ابزار داخلی اکسس( sort)که این کار روبه راحتی انجام میده استفاده کنیم . ایا با نوشتن کد ویژوال بیسیک که بر روی دکه مرتب سازی در قسمت گزارشات قرار دادم میشه این کارو کرد و ان کد چی هست ؟
با تشکر
محسن واژدی
شنبه 15 خرداد 1395, 11:40 صبح
سلام
نمونه زیر بررسی کنید
موفق باشید
استیو جابز 110
یک شنبه 16 خرداد 1395, 00:28 صبح
سلام
نمونه زیر بررسی کنید
موفق باشید
بابت وقتی که گذاشتید ممنون . منظور من دقیقا همین مرتب سازی بود . منتها برعکس . یعنی اعداد بزرگتر به اعداد کوچکتر مرتب بشن . و مسئله بعدی اینه که امکان نداره که این کدها همه در یک صفحه باشن به جای این سه صفحه در یک صفحه ؟ . ودر اخر اگر براتون مقدوره یکی دو خط توضیح بفرمایید در خصوص توابع و روش به کار برده تا بفهم چه کاری انجام شده . با تشکر مجدد .
محسن واژدی
یک شنبه 16 خرداد 1395, 08:03 صبح
بابت وقتی که گذاشتید ممنون . منظور من دقیقا همین مرتب سازی بود . منتها برعکس . یعنی اعداد بزرگتر به اعداد کوچکتر مرتب بشن . و مسئله بعدی اینه که امکان نداره که این کدها همه در یک صفحه باشن به جای این سه صفحه در یک صفحه ؟ . ودر اخر اگر براتون مقدوره یکی دو خط توضیح بفرمایید در خصوص توابع و روش به کار برده تا بفهم چه کاری انجام شده . با تشکر مجدد .
سلام
ماژول اضافه شده به بانک شما حاوی یک روال تحت عنوان SortColumn است که مابین فرم ها و ریپورت ها به اشتراک گذاشته شده. اگر این ماژول را باز کنید روال مذکور را مشاهده میکنید، این روال دارای دو آرگومان است: sColNam و eSortType، آرگومان اول از نوع String است که در آن نام ستون مورد نظر را وارد میکنید، در آرگومان دوم یعنی eSortType که از نوع Enum است مشخص میکنید قصد دارید ستون به چه صورت مرتب شود (صعودی یا نزولی). در این روال از دستور DoCmd.SetOrderBy برای صعودی یا نزولی بودن یک یا چند ستون استفاده میکنیم.
در واقع ما در VBScript (ـAlt+F11) تنها یک ماژول داریم و دو کلاس شامل فرم و ریپورت (شاید بتوانیم ماژول را حذف کنیم اما کلاس های فرم و ریپورت قابل حذف نیستن)
مجددا ضمیمه پست قبل را بررسی کنید،
موفق و پیروز باشید
استیو جابز 110
یک شنبه 16 خرداد 1395, 22:27 عصر
دست شما درد نکنه . هم بابت فایل و هم توضیحات
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.