ورود

View Full Version : مبتدی: جستجو از دو فیلد

mahdi.fa
چهارشنبه 12 خرداد 1395, 12:51 عصر
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من ی برنامه دارم که دیتاش چند تا فیلد داره اما دو تا از فیلد ها به نامهای کد و دیگری مشخصه هست ، که کد همان کد شخص هست و دیگری مشخصه برای ثبت موضوعی خاص هست ک این مشخصه عمومی هست و دیگر افراد هم میتوانند این مشخه را با کد خود ثبت کنند حال میخام ببینم چجوری میشه که من سرچ کنم که مثلا این کد این مشخصه را ثبت کرده یا ن در ضمن نمیخام فیلد سومی اضافه کنم ممنوم میشم اگه دوستان راهنماییم کنند

محسن واژدی
شنبه 15 خرداد 1395, 11:18 صبح
سلام
اینطور که متوجه منظورتان شدم بایستی از پرس و جویی مشابه زیر استفاده کنید:
SELECT * FROM tblTable WHERE txtProp='TargetText' AND txtCode='1234'

موفق باشید

mahdi.fa
شنبه 15 خرداد 1395, 20:32 عصر
سلام ممنون اقا محسن از راهنمایتون میشه یکم راجع این کد توضیح بدید یا ی مثال

محسن واژدی
دوشنبه 17 خرداد 1395, 08:46 صبح
سلام ممنون اقا محسن از راهنمایتون میشه یکم راجع این کد توضیح بدید یا ی مثال

سلام
در این پرسه جو شرط شده که در جدول tblTable تنها مقادیری که مطابق ستون txtProp برابر TargetText و ستون txtCode برابر 1234 هستند برگشت داده بشن، در اینجا اگر مقداری برگشت داده شد به این معناست که داده ای مطابق داده جدید ما از قبل در بانک وجود دارد

mahdi.fa
دوشنبه 17 خرداد 1395, 13:52 عصر
من کد رو ک وارد میکنم به ستاره گیر میده من با این کد تا حالا کار نکردم میشه یه مثال بزنید

isaac23
دوشنبه 17 خرداد 1395, 18:09 عصر
.RecordSource = "select * from t1 WHERE Sho = '" & Form7.Combo4.Text & "' AND ID =" & Form3.Adodc1.Recordset.Fields!ID & " order by Datech ASC"
اون گزینه ها که نیاز هست رو توی "" بذار

mahdi.fa
سه شنبه 18 خرداد 1395, 03:59 صبح
سلام ممنون از پاسختون فقط ی چیزی من درست متوجه نشدم تو این کد ک فقط نام ی فیلد رو از من میگیره من میخام اول با فیلد کد ابتدا همه رو فیلتر کنه بعد با فیلد مشخصه گزینه ی مورد نظرم رو پیدا کنه فیلد کد برای یک شخص هست و چتدین بار باید ثبت بشه اما در فیلد مشخصه یک کد رو من برای همه ی اشخاص میتونم ثبت کنم و مختص به یک نفر نیس فقط میخام سرچ کنه ک مثلا کد 87 ک چندین مشخصه متفاوت داره داخل دیتا ، مشخصه مورد نظر من براش ثبت شده یا ن و میخام نمایش هم بده ،ممنونم از دوستانی ک وقت میزارند برای بنده و دیگر دوستان.:تشویق:

isaac23
سه شنبه 18 خرداد 1395, 11:17 صبح
من گیج شدم اصلا متوجه نشدم میشه واضح تر بگی؟

mahdi.fa
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 04:18 صبح
ببینید فیلد کد که معرف شخص هست و تو همه جا ازش استفاده میشه مثل کد ملی حالا مقابل این کد چند نوع مشخصه دیگه داخل فیلد مشخصه ثبت میشه مثلا "نام درس " که این نام درسهای یک ترم رو من برا دیگر افراد تکرار میکنم حالا میخام سرچ کنم ک ایا مثلا درس ریاضی برای این کد ملی داخل پایگاه داده ذخیره شدهه یا نه ک اگ ذخیره شده نمایش بده والا پیغام بده بازم تشکر میکنم بابت اینکه وقت گذاشتید.

vbhamed
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 11:31 صبح
سلام
وقتی طبق دستور Sql ای که محسن واژدی عزیز نوشتن با And چند تا شرط رو میذارین مشابه اینه که اول همه افرادی که کدشون فرضا 20 هست رو پیدا کردین و سپس از بین اینها مواردی که مشخصه شون اون چیز دلخواه شماست یعنی نیاز نیست یکبار فیلتر براساس کد انجام بدید و دوباره فیلتر بر اساس مشخصه روی موارد پیدا شده قبلی، همون And کار هر دو تا رو با هم انجام میده

mahdi.fa
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 12:43 عصر
فک کنم ی چیز مهم رو نگفتم من از دیتا اکسس و از شیء adodc استفاده میکنم فک کنم برای همینه که این دستور رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافتد.

isaac23
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 17:58 عصر
نه ربطی به این نداره اتفاقا منم از همین تو گزینه استفاده می کنم... یه نمونه از دستوراتت که نوشتی رو بذار ببینم بهتر مشخص میشه و کارت زودتر راه می افته

vbhamed
پنج شنبه 20 خرداد 1395, 00:58 صبح
فک کنم ی چیز مهم رو نگفتم من از دیتا اکسس و از شیء adodc استفاده میکنم فک کنم برای همینه که این دستور رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافتد.

نه این دستور Sql هستش و مشکلی با دیتابیس اکسس و شیء Adodc نداره فقط میمونه اینکه با توجه به نوع فیلدهاتون باید دستور رو درست بنویسید، فیلدهای رشته ای نیاز به گیومه برای مقادیر جستجو شونده دارند

mahdi.fa
پنج شنبه 20 خرداد 1395, 08:50 صبح
سلام

دوستان این یک نمونه از برنامه

آقا isaac23 (http://barnamenevis.org/member.php?161794-isaac23) این نمونه که گفتید رو گذاشتم میتونید یه کاریش کنید که مشخصه تکراری نگیرد در ضمن میخام نمایشش هم بده خواهشا یه زحمتی بکشید یکم وقت بزاریدممنون میشم

isaac23
دوشنبه 24 خرداد 1395, 11:07 صبح
سلام باشه من یه نگاه بهش میندازم ببینم قضیه چیه.

محسن واژدی
پنج شنبه 10 تیر 1395, 22:17 عصر
سلام
ضمیمه را بررسی کنید

دکمه ای با عنوان "بررسي ثبت بودن مشخصه براي يک کد" در فرم اضافه شده بر روی آن کلیک کنید و کد و مشخصه مورد نظر را وارد کنید که بعد از آن تعداد رکوردهای مطابق مقدار وارد شده برگشت داده میشود اگر مقدار برگشتی <0 بود یعنی این داده ها پیش از این در بانک وجود دارند

موفق و موید باشید