ورود

View Full Version : no stimul design

nazihosseinioun
چهارشنبه 12 خرداد 1395, 13:36 عصر
سلام
من در سي شارپ امكان design گزارش استيمول را ندارم . يعني گزارش را كه drag ميكنم و به فرم اضافه ميكنم با راست كليلك ، امكان design نداره. چرا؟

alireza4474
چهارشنبه 12 خرداد 1395, 17:28 عصر
دقیقا چی رو درگ میکنی؟

از بین کنترل های stimul فقط stiReport رو باید درگ کنی اون وقت میتونی گزارش بسازی

حميدسي شارپ
چهارشنبه 12 خرداد 1395, 17:36 عصر
سلام
من در سي شارپ امكان design گزارش استيمول را ندارم . يعني گزارش را كه drag ميكنم و به فرم اضافه ميكنم با راست كليلك ، امكان design نداره. چرا؟

سلام. منم مثل شما برام وقتی رو کامپوننتی که به فرم اضافه کردم، و راس کلیک میکنم، قسمت design نداره. باید برید به جایی که استیمول رو نصب کردین و داخل اون پوشه، یه فایل هست به نام Designer.exe
شما این فایل رو اجرا کنین و گزارشتون رو باهاش بسازید و ذخیرش کنید و بقیشم فک کنم بلد باشین.

nazihosseinioun
پنج شنبه 13 خرداد 1395, 09:12 صبح
دقیقا چی رو درگ میکنی؟

از بین کنترل های stimul فقط stiReport رو باید درگ کنی اون وقت میتونی گزارش بسازی
من همين كار را انجام ميدم و فقط view code با راست كليك مياد و نه design

nazihosseinioun
پنج شنبه 13 خرداد 1395, 09:14 صبح
سلام. منم مثل شما برام وقتی رو کامپوننتی که به فرم اضافه کردم، و راس کلیک میکنم، قسمت design نداره. باید برید به جایی که استیمول رو نصب کردین و داخل اون پوشه، یه فایل هست به نام Designer.exe
شما این فایل رو اجرا کنین و گزارشتون رو باهاش بسازید و ذخیرش کنید و بقیشم فک کنم بلد باشین.
بله درست ميگين . من هم همين كار را انجام ميدهم. فقط ميخواستم بدونم در چه شرايطي ميتونم داخل خود سي شارپ design هم داشته باشم