View Full Version : open gl
faezehhhh
پنج شنبه 13 خرداد 1395, 00:52 صبح
ایا کسی هست که با open gl کار کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در رابطه با نصبش توضیح کامل بده.:گریه::گریه::گریه::گریه::گ ریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گ ریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گ ریه::گریه::گریه::گریه:
pswin.pooya
پنج شنبه 13 خرداد 1395, 20:49 عصر
OpenGL نصب نداره. شما اگر از ویرایش 1.2 بخوایین استفاده کنید کافیه فایلهای هدر رو include کنید و فایلهای lib رو به کامپایلر بشناسونید. اگر از ویرایشهای بالاتر استفاده می خوایید بکنید باید کارت گرافیک شما نصب باشه و از کتابخونه glew استفاده کنید و یا اینکه خودتون آدرس تک تک دستورها رو از درایور کارت گرافیک بگیرید.
faezehhhh
جمعه 14 خرداد 1395, 10:53 صبح
اره شما درست میگین من این مراحل رو انجام دادم:
قبل از هر کاری اقدام به نصب نرم افزار 2012 Visual Studio کنید. پس از نصب نرم افزار، فایل Zip را از فایل ریشه دانلود کنید.در فولدر glut چهار فایل اصلی OpenGL وجود دارند، به نام های: glut.dll , glut.h, glut32.dll, glut32.lib که هر کدام از این فایل ها را باید در محل مخصوص خود انتقال داد.1 .. فایل glut.dll و glut32.dllرا در آدرس C:\Windows\SysWOW64کپی کنید.
2. فایل glut.h را در آدرس C:\ProgramFiles\Windows Kits\8.0\Include\um\gl کپی کنید.
3. فایل
glut32.lib را در آدرس C:\ProgramFiles\Windows Kits\8.0\Lib\win8\um\x86 or x64کپی کنید
الان ویندوز من 8.1 و 64 بیت هست و visual studio 2013 دارم .
چند بار کتابخونه های جدید دان کردم و کپی کردم بازم برای این قطعه کد ارور میده میشه خیلی ساده مراحل درستش رو بگید چون من دیگه واقعا خسته شدم.
واسه این کد:
glutInitWindowPosition(100,100);
glutInitWindowSize(200,300);
glutCreateWindow("in the name of god");
glutDisplayFunc(rasm);
glutMainLoop();این ارور رو میده:
Error 4 error LNK2019: unresolved external symbol glutCreateWindow referenced in function main C:\Users\faezeh\Documents\Visual Studio 2013\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplicati on1\Source.obj ConsoleApplication1
Error 5 error LNK2019: unresolved external symbol glutDisplayFunc referenced in function main C:\Users\faezeh\Documents\Visual Studio 2013\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplicati on1\Source.obj ConsoleApplication1
Error 1 error LNK2019: unresolved external symbol glutInitWindowPosition referenced in function main C:\Users\faezeh\Documents\Visual Studio 2013\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplicati on1\Source.obj ConsoleApplication1
Error 2 error LNK2019: unresolved external symbol glutInitWindowSize referenced in function main C:\Users\faezeh\Documents\Visual Studio 2013\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplicati on1\Source.obj ConsoleApplication1
Error 3 error LNK2019: unresolved external symbol glutMainLoop referenced in function main C:\Users\faezeh\Documents\Visual Studio 2013\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplicati on1\Source.obj ConsoleApplication1
faezehhhh
جمعه 14 خرداد 1395, 21:54 عصر
این مشکل حل شد حالا فایل های dll رو نمیشناسه .140682
میشه بگید باید چی کارکنم؟؟؟
smokyshadow
دوشنبه 17 خرداد 1395, 07:45 صبح
این مشکل حل شد حالا فایل های dll رو نمیشناسه .140682
میشه بگید باید چی کارکنم؟؟؟
فایل های dll رو شناسوندین؟
فایل های dll رو اگه سیستمتون 64 بیته تو C:\Windows\SysWOW64و اگه 32 بیتی توC:\Windows\system32 البته چون خوده ولی از اونجایی که ویژوال اگه ویندوزتون 32 ام نباشه کامپایلش نمی کنه و لیب glutهم 32 بیتیه بهتره رو دومی کپی کنید اگه رو 32 گذاشتید دقت کنید که ویژوال اس اتون اون قسمته بغله debugاش(مثه الان) روwin32 باشه...اگه مشکلتون حل نشد بگید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.