ورود

View Full Version : اجرای برنامه ی فاکس

nasimnastaran
یک شنبه 19 شهریور 1385, 13:47 عصر
با سلام
من زیاد فاکس کار نکرده ام . یه فایل از برنامه که دارای فایل exe نیز می باشد وارد کامپیوترم که XP نصب است ، کردم . وقتی فایل EXE را اجرا می کنم . با پیام ذیل مواجه می شوم :

16bit ms-dos subsystem
f:\...\M.pif
Invalid program file name , please check your pif file

و برنامه اجرا نمی شود . لطفا راهنمایی ام کنید
با تشکر

rezakhj
دوشنبه 20 شهریور 1385, 07:00 صبح
1- فایلهای config.nt,autoexec.nt را در مسیر windows\system32 پیدا کن اگر نیست ایجاد کن و تعداد فایلها را حداقل 80 کنید files=80 در config.nt
2- یک بچ فایل ایجاد کن و شورت کات را در دسکتاپ قرار بده و برنامه اجرائی را از طریق بچ فایل اجرا کنید .
اگر باز مشکلی داشت اعلام کنید...
موفق باشید

nasimnastaran
دوشنبه 20 شهریور 1385, 11:57 صبح
ضمن تشکر از پاسخ تان ، خدمت تان عرض کنم هردو فایل مورد نظر در مسیر windows\system32 وجود دارد .
منظور از اینکه :

تعداد فایلها را حداقل 80 کنید files=80 در config.nt

چیه میشه بیشتر توضیح دهید ؟ ضمنا اگه میشه طریقه ایجاد فایل batch در صورت امکان توضیح دهید .
بسیار ممنون از لطف تان

rezakhj
دوشنبه 20 شهریور 1385, 13:18 عصر
تعداد فایلهای فعال ممکن است در فایل اجرائی شما زیاد باشد مثل فایلهای ایندکس - گزارشهای باز - توابع مورد نیاز - ارتباط با برنامه های جانبی و ...
برای اینکار چون تعداد پیش فرض در config.nt برابر 40 است حداکثر می تواند این تعداد فایل را بافر کند و اگر تعداد فایلهای باز زیادتر باشند مشکل ایجاد میشود .
برای ایجاد یک بچ فایل
- روی دسکتاپ کلیک راست و گزینه new - text document را انتخاب کنید
- روی فایل ایجاد شده دابل کلیک کرده و آنرا باز کنید
- در داخل فایل باز شده تایپ کنید
اگر برنامه در درایو مثلا D‌است
:d
cd\yourdirectory
foxprox -t yourprog.exe
- فایل مورد نظر را با نام مثلا ali.bat در درایو مورد نظر ذخیره کنید
- بچ فایل ساخته شد
- کلیک راست روی آن و ایجاد یک شورتکات روی دسکتاپ
- کلیک راست روی شورتکات و تنظیمات properties
option=full screen
در قسمت layout - screen buffer size
width=80 , heigh=25 قرار دهید
ok
حالا اگر همه چیز درست باشد باید فایل شما بدون مشکل اجرا شود
موفق باشید

mehran_337
دوشنبه 20 شهریور 1385, 18:54 عصر
ممنون از توضیحات شما . ما هم استفاده کردیم

rezaTavak
دوشنبه 20 شهریور 1385, 19:25 عصر
من دیروز پست زدم اما نمی دونم شاید درست ارسال نشده

در خصوص اولین پست این می گه که pif درست نیست. pif زمانی کاربرد داره که شما یک shortcut از برنامه تحت داس درست کنید احتمالا در آن چیزی هست که درست کار نمیکنه اون را دوباره ایجاد کنید.

nasimnastaran
پنج شنبه 23 شهریور 1385, 11:24 صبح
ضمن تشکر از پاسخ تان ، تمام مراحل بالا را را انجام دادم. صفحه فول اسکرین می شود و بعد از ثانیه ای دوباره به ویندوز برمی گردد . در نتیجه برنامه اجرا نمی شود .

برای اینکار چون تعداد پیش فرض در config.nt برابر 40 است حداکثر می تواند این تعداد فایل را بافر کند و اگر تعداد فایلهای باز زیادتر باشند مشکل ایجاد میشود .

در این صورت باید چیکار کرد
متشکرم

javad_hosseiny
جمعه 24 شهریور 1385, 13:33 عصر
ضمن تشکر از پاسخ تان ، تمام مراحل بالا را را انجام دادم. صفحه فول اسکرین می شود و بعد از ثانیه ای دوباره به ویندوز برمی گردد . در نتیجه برنامه اجرا نمی شود .
احتمال زیاد مشکل در فایل pif ایجاد شده است

در آن چیزی هست که درست کار نمیکنه اون را دوباره ایجاد کنید.
و البته پیشنهاد بنده این است که در مد تکست (در پنجره run عبارت cmd را تایپ کرده و به محیط تکست وارد شوید و از آنجا برنامه exe اصلی برنامه خود را صدا بزنید در صورت نمایش پیغام خطا و یا ... در آنجا مشاهده می کنید (که به هنگام اجرای فایل pif به علت بسته شدن پنجره شما نمی توانید آن را ببینید)
من جمله از ایراد عدم اجرا می توان به compact بودن نوع فایل اجرایی اشاره کرد که خوب طبیعی است که برای اجرای با توجه به نسخه فاکس پرویی که برنامه در آن کامپایل و تبدیل به فایل اجرایی شده شما به فایلهای esl , eso مربوطه نیاز دارید
به طول مثال برای نسخه 2.6 فایلهای foxd2600.esl,foxd2600.eso و جهت اجرایی در حافظه extended فایل foxdx260.esl را نیاز دارید.
---
در ضمن نسبت به پسوند pif که در پست دیگری پرسیده بودید در همین جا آقا رضا جواب شما را داده بودند
(پسوند شورت کات ایجاد شده از روی یک فایل اجرایی تحت سیستم عامل داس می باشد)
-----------

برای اینکار چون تعداد پیش فرض در config.nt برابر 40 است حداکثر می تواند این تعداد فایل را بافر کند و اگر تعداد فایلهای باز زیادتر باشند مشکل ایجاد میشود

راجع به رفع این مشکل نیز قبلا در پست های قبلی توضیح داده شده است
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=8602
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=21004
,....
ولی توضیح مختصر و مفید اینکه فایل config.nt موجود در شاخه system32 ویندوز خود را باز کرده (مثلا توسط برنامه notepad) اگر عبارت files= در آن وجود داشت که کافی است عدد مقابل آن را اصلاح کنید (مثلا به مقدار 90 تغییر دهید) و اگر نبود عبارت ذیل را در انتها فایل موردنظر تایپ کنید:
files=90 و سپس ذخیره کرده و سیستم را یکبار ریستارت نمایید.

nasimnastaran
شنبه 25 شهریور 1385, 22:03 عصر
files=90 و سپس ذخیره کرده و سیستم را یکبار ریستارت نمایید.

متاسفانه با انجام این کار هم برنامه اجرا نشد !

javad_hosseiny
یک شنبه 26 شهریور 1385, 08:11 صبح
و البته پیشنهاد بنده این است که در مد تکست (در پنجره run عبارت cmd را تایپ کرده و به محیط تکست وارد شوید و از آنجا برنامه exe اصلی برنامه خود را صدا بزنید در صورت نمایش پیغام خطا و یا ... در آنجا مشاهده می کنید (که به هنگام اجرای فایل pif به علت بسته شدن پنجره شما نمی توانید آن را ببینید)
این پیشنهاد اصلی بنده بود.
--------------
والا بحث تنظیم تعداد فایلهای باز را بنده با توجه به سؤال خودتان پاسخ دادم

در این صورت باید چیکار کرد
(نه به عنوان راه حل پاسخ عدم اجرای برنامه شما - چرا که در صورت کم بودن تعداد فایلهای باز معمولا به هنگام اجرا برنامه اروری نمایش داده شده و یا اشکال بهم می زند و نه در اجرای اولیه برنامه) (یعنی حداقل صفحه اول اجرای برنامه را ببینید)
---------------
مثلا یکی از پیش بینی اشکالات موردی بود که عرض کردم

من جمله از ایراد عدم اجرا می توان به compact بودن نوع فایل اجرایی اشاره کرد که خوب طبیعی است که برای اجرای با توجه به نسخه فاکس پرویی که برنامه در آن کامپایل و تبدیل به فایل اجرایی شده شما به فایلهای esl , eso مربوطه نیاز دارید
به طول مثال برای نسخه 2.6 فایلهای foxd2600.esl,foxd2600.eso و جهت اجرایی در حافظه extended فایل foxdx260.esl را نیاز دارید.
و نهایتا دقت کنید که برنامه به احتمال زیاد ارور و خط برگشتی به شما نمایش می دهد که به علت اجرای برنامه از طریق شورت کات شما قادر به دیدن آن نیستید ولذا جهت دیدن خروجی اشکال برنامه بهتر است که در محیط تکست (command prompt) برنامه را اجرا نمایید.

rezakhj
یک شنبه 26 شهریور 1385, 08:24 صبح
من خودم بعنوان برنامه نویس بعضی مواقع برای امنیت بیشتر یک فایل را در مسیر ویندوز نصب می کنم تا از کپی روی سایر سیستمها جلوگیری شود ( عدم سوء استفاده ) شاید شما با نصب ویندوز جدید یا پاک کردن یک پوشه مثل پوشه داس و ... فایل کنترلی را پاک کرده اید ( احتمالا) در این حالت راه حلی وجود ندارد ( فقط برنامه نویس ) یا در صورت عدم دسترسی به برنامه نویس باز کردن کد نرم افزار با ریفاکس ( البته اگر قفل نشده باشد ) و کنترل ابتدای برنامه برای چک کردن قفل مربوطه .

- شاید فایل اجرائی شما غلط است یعنی فایل دیگری باید اجرا شود .
- شاید فاکس پرو در مسیر نیست که احتمال این بیشتر است

بعضی از برنامه نویسها مثل خود من تاریخ سیستم را هم چک می کنند توصیه میکنم تاریخ سیستم را کمی عقب ببر ( مثلا یک سال )
----------------------------
آخرین توصیه
----------------------------
در صورتی که نشد
کل پوشه را زیب کن و برایم پست کن شاید برایت راه حلی یافتم .

nasimnastaran
شنبه 01 مهر 1385, 22:25 عصر
مواقع برای امنیت بیشتر یک فایل را در مسیر ویندوز نصب می کنم تا از کپی روی سایر سیستمها جلوگیری شود

این مورد بیشتر می تواند صحت داشته باشد . حقیقتش این برنامه چندین سال است که روی کامپیوتر دیگر نصب است و من نمی دانم کی نصب کرده و ... ، ولی به هر صورت روی آن کامپیوتر به خوبی اجرا می شود . حتی با کپی کردن فایل exe به همراه محتویاتش در درایو های دیگر . البته چون سیستم Win98 روی این سیستم نصب بود ، تصورم این بود که این برنامه باید در Win98 اجرا شود. در صورتی که چنین نبود و روی یک کامپیوتر دیگه که win98 نصب کردم ، هم همان خطایی را می داد که در Win XP میداده .

kcp_computer
دوشنبه 03 مهر 1385, 10:34 صبح
با سلام چطور میشه یه برنامه حسابداری تحت داس(فاکس پرو) رو در ویندوز xp اجرا کنم .

mehran_337
دوشنبه 03 مهر 1385, 10:40 صبح
وقتی اجراش کردی ctrl+enter بزن تا فول اسکرین بشه . این کار برای 90 درصد برنامه های تحت داس جواب می ده . 10 درصد بقیه هم مشکل فونت و چاپگر و تنظیمات دارند

Mohammad_Mnt
دوشنبه 03 مهر 1385, 10:47 صبح
فکر کنم Alt+Enter باشه !

mehran_337
دوشنبه 03 مهر 1385, 11:18 صبح
آره دقیقا !
ممنون از تذکرت . من الان هم امتحان کردم alt + enter

rezakhj
سه شنبه 04 مهر 1385, 09:29 صبح
برای نصب برنامه فاکس تحت داس روی xpو تنظیمات config.nt
در همین تاپیک صفحه اول کامل توضیح داده شده است

pooyeshpajooh
یک شنبه 07 آبان 1385, 19:56 عصر
در مورد بعضی از برنامه های داس باید پس از ساختن shortcutروی desktop روی ان راست کلیک کرد ود ر قسمت propertiesودر تب memory تمام قسمتها را روی auto تنظیم کرد
در مورد بعضی از برنامه ها جواب می دهد