View Full Version : امنیت در شبکه بی سیم
مسعود حیدرنیا
یک شنبه 19 شهریور 1385, 19:38 عصر
با سلام
یه شبکه وایرلس داریم و تنظیمات خاصی نداره و شبکه هم بصورت عمومی تنظیم شده یعنی Workgroup=mshome & IP=192.168.0.XXX و شبکه بدرستی کار میکنه.
و در همسایگی ما هم چند تا کامپیوتر با کارت شبکه بی سیم است که از اینترنت ما استفاده میکنن؟!!!
چکار کنم که هر کسی که در محدوده شبکه بی سیم من اومد نتونه از اینترنت و شبکه استفاده کنه؟
با تشکر
Inprise
یک شنبه 19 شهریور 1385, 19:46 عصر
قاعدتا" بسته به میزان امکانات AP ها و کارتهای شبکه مینونی از WEP/WPA استفاده کنی .
مسعود حیدرنیا
یک شنبه 19 شهریور 1385, 19:57 عصر
با سلام
من نمیدونم باید چکار کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
همه کارت شبکه ها بی سیم دیلینک است.
یه سرور هم داریم، آیا میتوان فقط به IP های مشخصی اجازه دسترسی به شبکه و اینترنت داد؟ (ترجیحا بدون نصب Active Directory)
با تشکر
houtanal
یک شنبه 19 شهریور 1385, 21:17 عصر
اگر AP ساپورت کنه میتونی از MAC Address Filtering استفاده کنی.معمولا ً در راهنمای خود AP میتونی راجع به مسائل امنیتی و نحوه پیاده سازی مطالب مفیدی پیدا کنی.
Inprise
یک شنبه 19 شهریور 1385, 22:41 عصر
خوبیه MAC Filtering سرعت و سهولتشه ، اما با یک اسکن ساده شبکه و مشاهدهء MAC هائی معتبر در حال مبادله ساده میشه MAC سیستم رو تغییر داد و ...؛ البته اینجور کارها رو شاید افرادی بکنند که تسلط دارن و ...
روی AP ات و روی کانکشن فعال فعلی ، قابلیت WEP رو فعال کن و SSID مورد علاقه ات رو هم بهش بده ؛ WEP Key کاربرانت رو بهشون بده و ازشون بخواه اتصال وایرلسشون رو طوری تنظیم کنن که با SSID فوق الذکر AP ات و با WEP Key مورد نظر بتوانند متصل بشن . بعد از این ضمن اینکه کلیه ترافیک شبکه رمز شده هست ، امکان اتصال افرادی که Key ندارند وجود نداره .
WEP رو میشه Crack کرد ، و البته چندان ساده نیست . اگه کسی حساسیت بیشتری داشته باشه میتونه از WPA یا حتی WPA2 استفاده کنه به این شرط که AP ازشون حمایت کنه ؛ روی ویندوز ها ، از XP SP2 به بعد حمایت WPA اضافه شده و کلاینتهای قدیمی تر نمیتونن به چنین شبکه ای متصل بشن . همانطور که گفته شده مستندات APات معمولا هر چیزی که لازمه برای ست آپ سریع یک شبکه امن همراهش هست .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.