View Full Version : ارسال sms از اکسس با API webservis
abbaswebi
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 10:20 صبح
سلام به همه اساتید محترم
من یک پنل اس ام اس دارم که API وب سرویس ارائه میده
آیا راهی وجود داره که به از این طریق بشه از اکسس اس ام اس ارسال کرد.
ضمنا اس ام اس ها به صورت تکی هست نه انبوه.
متشکرم
Helpco
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 12:03 عصر
بله میشه
ولی یکم کار میبره
abbaswebi
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 13:33 عصر
بله میشه
ولی یکم کار میبره
عزیز دل اگه مقدوره گام به گام توضیح بده. خیلی ها تو همین سایت دنبال چنین مقوله ی هستند و فکر کنم مساله ای هست که هر کسی که با اکسس کار می کنه حتما و قطعا به کارش میاد. ممنونم ازت
Helpco
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 14:13 عصر
دوست خوب بصورت مستقیم امکان پزیر نیست باید بصورت کامپونت استفاده کنید
abbaswebi
دوشنبه 24 خرداد 1395, 12:59 عصر
دوست خوب بصورت مستقیم امکان پزیر نیست باید بصورت کامپونت استفاده کنید
اگه میشه نحوه استفاده شو توضیح می دید؟
کار با کامپوننت رو بلد نیستم.
نیاز به فایل خاصی داره؟
mazoolagh
یک شنبه 30 خرداد 1395, 10:38 صبح
در کل برای کار با وب سرویس به کمپوننت نیازی نیست
میشه درخواست رو به فرمت یک داکیومنت xml ،که باید مطابق با مستندات داده شده ساخته بشه، ارسال کرد و نتجه رو هم به همین شکل دریافت کرد. در اکسس مجبورین از این روش استفاده کنین. ایرادش این هست که همه چیز رو باید خودتون بسازین و نتایج رو هم باید خودتون تفسیر کنین.
اگر هم دات نت کار میکنین باز هم کمپوننت نیاز نیست و میشه بصورت web reference به پروژه اضافه کرد که بمراتب از روش بالا بهتره چون تمام توابع و متدها حاضر و آماده در اختیارتون هست.
البته ممکنه بهتون یک فایل dll هم بدن که دستی به برنامه تون اضافه کنین ولی در عمل با web reference فرقی نداره بجز این که برای هر تغییر یا آپگرید در وب سرویس باید این فایل رو هم آپگرید کنین.
abbaswebi
یک شنبه 30 خرداد 1395, 13:53 عصر
در کل برای کار با وب سرویس به کمپوننت نیازی نیست
میشه درخواست رو به فرمت یک داکیومنت xml ،که باید مطابق با مستندات داده شده ساخته بشه، ارسال کرد و نتجه رو هم به همین شکل دریافت کرد. در اکسس مجبورین از این روش استفاده کنین. ایرادش این هست که همه چیز رو باید خودتون بسازین و نتایج رو هم باید خودتون تفسیر کنین.
اگر هم دات نت کار میکنین باز هم کمپوننت نیاز نیست و میشه بصورت web reference به پروژه اضافه کرد که بمراتب از روش بالا بهتره چون تمام توابع و متدها حاضر و آماده در اختیارتون هست.
البته ممکنه بهتون یک فایل dll هم بدن که دستی به برنامه تون اضافه کنین ولی در عمل با web reference فرقی نداره بجز این که برای هر تغییر یا آپگرید در وب سرویس باید این فایل رو هم آپگرید کنین.
آیا نمونه ای وجود داره که بشه طبق اون کار رو پیش برد.
من خیلی این مساله برام حیاتیه
اگر نمونه ای هست لطف می کنین؟
mazoolagh
دوشنبه 31 خرداد 1395, 13:32 عصر
اتفاقا همین دیروز بحثش بود
http://barnamenevis.org/showthread.php?524097-وب-سرويس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.