iDeveloper
پنج شنبه 20 خرداد 1395, 12:37 عصر
سلام دوستای عزیزم
من یه horizontal scrollview دارم که زمان اجرا چندتا ویو بهش اضافه می کنم. هر کدوم از این ویوها یک imageview داره که عکس محصول رو نشون میده و زیرش دوتا تکست ویو که نام محصول و قیمت رو نشون میده.
من برای اینکه ارقام قیمت سه رقم سه رقم با کاما جدا بشه یک متد نوشتم و به این شکل تکست ویوی قیمت رو مقداردهی می کنم:
holder.horizontalListItemPriceTextView.setText(get PriceWithDelimiter(item.getPrice()) + " تومان");
اینم از متدی که قیمت رو سه رقم سه رقم جدا می کنه:
private String getPriceWithDelimiter(String price) {
String temp = price;
int index = price.length() - 3;
if (temp.length() > 3) {
while (index > 0) {
temp = temp.substring(0, index) + "," + temp.substring(index);
index -= 3;
}
}
return temp;
}
متد تو قسمتهای دیگه برنامه به درستی کار می کنه. حتی همین متد رو تو برنامه ویندوزی سی شارپ امتحان کردم و اونجام درست کار کرد ولی تو این آداپتور کار نمی کنه!
مشکل دوم اینه که عبارت «تومان» رو به انتهای رشته نهایی اضافه نمی کنه و توی تکست ویو فقط قیمت رو می نویسه، مثلا: 4800
دوستان مشکل از کجاست. اگه لازم بود سورس کامل فرگمنت و آداپتور رو میزارم
ممنون میشم کمک کنید :لبخندساده:
من یه horizontal scrollview دارم که زمان اجرا چندتا ویو بهش اضافه می کنم. هر کدوم از این ویوها یک imageview داره که عکس محصول رو نشون میده و زیرش دوتا تکست ویو که نام محصول و قیمت رو نشون میده.
من برای اینکه ارقام قیمت سه رقم سه رقم با کاما جدا بشه یک متد نوشتم و به این شکل تکست ویوی قیمت رو مقداردهی می کنم:
holder.horizontalListItemPriceTextView.setText(get PriceWithDelimiter(item.getPrice()) + " تومان");
اینم از متدی که قیمت رو سه رقم سه رقم جدا می کنه:
private String getPriceWithDelimiter(String price) {
String temp = price;
int index = price.length() - 3;
if (temp.length() > 3) {
while (index > 0) {
temp = temp.substring(0, index) + "," + temp.substring(index);
index -= 3;
}
}
return temp;
}
متد تو قسمتهای دیگه برنامه به درستی کار می کنه. حتی همین متد رو تو برنامه ویندوزی سی شارپ امتحان کردم و اونجام درست کار کرد ولی تو این آداپتور کار نمی کنه!
مشکل دوم اینه که عبارت «تومان» رو به انتهای رشته نهایی اضافه نمی کنه و توی تکست ویو فقط قیمت رو می نویسه، مثلا: 4800
دوستان مشکل از کجاست. اگه لازم بود سورس کامل فرگمنت و آداپتور رو میزارم
ممنون میشم کمک کنید :لبخندساده: