f_naderi
سه شنبه 25 خرداد 1395, 01:42 صبح
سلام دوستان. من می خوام دیتابیس یک مدرسه رو طراحی کنم .جداولم رو به این صورت طراحی کردم .ممنون میشم که نگاهی به جداول بندازید و هر مشکلی که در طراحی وجود داره رو بفرمایید.
دانش آموز:
کد دانش آموزی-نام - نام خانوادگی - کد ملی - آدرس- معدل کل -معدل سال قبل
مقطع:
کد مقطع - نام مقطع
پایه:
کد پایه - نام پایه
کلاس:
کد کلاس - پایه - نام کلاس
دبیر:
کد دبیر - نام -فامیلی- رشته
رشته تحصیلی:
کد رشته تحصیلی - نام رشته تحصیلی(دبستان راهنمایی ریاضی فیزیک تجربی انسانی کامپیوتر)
درس:
کد درس - کد پایه - کد رشته تحصیلی - نام درس -ضریب
دروس ارائه شده:
کد درس - کد معلم - کد کلاس - سال تحصیلی - روز- ساعت تشکیل
درس و دانشچو :
کد دانش آموز - کد درس - کد پایه - کد مقطع - نوبت امتحان(مهر آبان ....)- نمره
جدول موارد انضباطی:
کد دانش آموزی -تاریخ- مورد انضباطی- کد پایه
فیلدهای رنگی کلید هستند.
دوستان اگر جایی فیلدی به اشتباه هست یا اضافه و یا کم هست راهنمایی بفرمایید همینطور نمیدونم فیلد سال تحصیلی جاهایی که گذاشتم درست هست یا خیر.
من این تاپیک http://barnamenevis.org/showthread.php?374371-%D9%85%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C&highlight=%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8% B3+%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87 رو نگاه کردم . ولی نمیدونم چطور باید این کار رو با کد نویسی (C#) انجام داد . یعنی برای هر سال تحصیلی یک دیتابیس جدید با ویژگی های همان دیتابیس اولیه ایجاد کرد ( با access)
پیشاپیش از همه دوستان ممنونم
دانش آموز:
کد دانش آموزی-نام - نام خانوادگی - کد ملی - آدرس- معدل کل -معدل سال قبل
مقطع:
کد مقطع - نام مقطع
پایه:
کد پایه - نام پایه
کلاس:
کد کلاس - پایه - نام کلاس
دبیر:
کد دبیر - نام -فامیلی- رشته
رشته تحصیلی:
کد رشته تحصیلی - نام رشته تحصیلی(دبستان راهنمایی ریاضی فیزیک تجربی انسانی کامپیوتر)
درس:
کد درس - کد پایه - کد رشته تحصیلی - نام درس -ضریب
دروس ارائه شده:
کد درس - کد معلم - کد کلاس - سال تحصیلی - روز- ساعت تشکیل
درس و دانشچو :
کد دانش آموز - کد درس - کد پایه - کد مقطع - نوبت امتحان(مهر آبان ....)- نمره
جدول موارد انضباطی:
کد دانش آموزی -تاریخ- مورد انضباطی- کد پایه
فیلدهای رنگی کلید هستند.
دوستان اگر جایی فیلدی به اشتباه هست یا اضافه و یا کم هست راهنمایی بفرمایید همینطور نمیدونم فیلد سال تحصیلی جاهایی که گذاشتم درست هست یا خیر.
من این تاپیک http://barnamenevis.org/showthread.php?374371-%D9%85%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C&highlight=%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8% B3+%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87 رو نگاه کردم . ولی نمیدونم چطور باید این کار رو با کد نویسی (C#) انجام داد . یعنی برای هر سال تحصیلی یک دیتابیس جدید با ویژگی های همان دیتابیس اولیه ایجاد کرد ( با access)
پیشاپیش از همه دوستان ممنونم