View Full Version : سوال: کاهش شدید سرعت برنامه
nima_8m
سه شنبه 25 خرداد 1395, 16:03 عصر
با سلام
من یه برنامه دارم که دیتابیسش رو روی سرور به اشتراک گذاشتم یه چند وقتیه که سرعتش به شدت پایین اومده و برای دیدن اطلاعات کاربرا باید صبر کنن تا حالا این مشکل رو نداشتم
میخواستم ببینم چیزی به ذهنتون میرسه؟
متشکزم
gh_khajehzade
چهارشنبه 26 خرداد 1395, 11:23 صبح
سیستم عامل؟برنامه تحت dos یا windows؟
اگه از فایلهای ایندکس استفاده میشه یه بار همه رو بازسازی کن.البته معمولا بازسازی ایندکسها تو خود برنامه ها پیش بینی شده.
سعید20
پنج شنبه 27 خرداد 1395, 09:08 صبح
از دستور pack برای تخلیه فیزیکی رکوردهای پاک شده استفاده کن تا تیبلات سبک بشه
nima_8m
یک شنبه 06 تیر 1395, 23:48 عصر
سلام
برنامه با فاکس 9 و تحت ویندوزه سیستم عامل سرور که فایلها اصلی برنامه (دیتابیس) روی اون به اشتراک گذاشته شده سرور 2003 سیستم عامل کلاینت ها xp
nima_8m
یک شنبه 06 تیر 1395, 23:50 عصر
از دستور pack برای تخلیه فیزیکی رکوردهای پاک شده استفاده کن تا تیبلات سبک بشه
سلام
ممنون میشم بیشتر توضیح بدین و یه مثال بزنید
سعید20
سه شنبه 08 تیر 1395, 09:42 صبح
وقتی دستور SET DELETED on باشه و شما رکوردهاتونو دیلیت میکنید بصورت منطقی حذف میشوند و با دستور RECALL مجددا قابل بازیابی میباشند و این باعث میشه رکوردهای دیلیت شده در تیبل موجود باشند ولی با دستور pack کلیه رکوردهای دیلیت شده نیز بصورت فیزیکی از روی تیبل حذف میشوند و غیر قابل بازیابی میباشند ولی برای استفاده از این دستور حتمی فایل بصورت انحصاری EXCLUSIVE باید باز شده باشد
nima_8m
سه شنبه 08 تیر 1395, 12:04 عصر
وقتی دستور SET DELETED on باشه و شما رکوردهاتونو دیلیت میکنید بصورت منطقی حذف میشوند و با دستور RECALL مجددا قابل بازیابی میباشند و این باعث میشه رکوردهای دیلیت شده در تیبل موجود باشند ولی با دستور pack کلیه رکوردهای دیلیت شده نیز بصورت فیزیکی از روی تیبل حذف میشوند و غیر قابل بازیابی میباشند ولی برای استفاده از این دستور حتمی فایل بصورت انحصاری EXCLUSIVE باید باز شده باشد
ممنون از جوابتون
من اینجا یه مطلب خوندم ولی نتونستم ازش استفاده کنم
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/t2704cs4%28v=vs.80%29.aspx
یکی از تیبل ها anbar هستش میشه اینطوری نوشت
use anbar exclusive
pack anbar
سعید20
چهارشنبه 09 تیر 1395, 09:05 صبح
دستور pack را بتنهایی استفاده کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.