ورود

View Full Version : سوال: قطع برق کامپیونر و ذخیره داده

z.neshati
شنبه 29 خرداد 1395, 12:58 عصر
با سلام

کاربری دارم که با ورود به برنامه در وضعیت Online قرار می گیرد حال در صورتیکه برق کامپیوتر قطع گردد (فرضاً برق رفتن) می خواهم وضعیت کاربر به حالت Offline رود . می خواستم بدونم چطور می تونم این حالت را مدیریت کنم و اینکه اصلا راهی هست ؟

Mani_rf
دوشنبه 28 تیر 1395, 12:21 عصر
ساده ترین مکانیزم برای این کار به این شکله که:
1- شما از سمت کلاینتی که آنلاین میشه هر X دقیقه یک بار یک پیام به سمت سرور بفرسید و آخرین وضعیت آنلاین بودن کلاینت رو تایید کنید.
2- سرور هر Xدقیقه یک بار لیستی که از کاربران آنلاین داره رو بررسی میکنه و چک میکنه که اگر آخرین باری که کلاینتی اعلام آنلاین بودن کرده از زمانی که شما در نظر گرفتید کمتر هست یا نه. اگر بیشتر از اون زمان باشه یعنی کلاینت به هر دلیلی آفلاین شده.

به عبارت ساده تر شما یک لیست از کاربر های آنلاین دارید که وظیفه دارن مثلا هر 5 دقیقه یک بار به سرور بگن که هنوز آنلاین هستم. اگر این اتفاق نیوفته سرور توی لیستی که داره چک میکنه و میبینه که فلان کلاینت 10 دقیقه است که گزارش آنلاین بودن نداده پس آفلاین شده.

omid nasri
یک شنبه 10 مرداد 1395, 23:31 عصر
روش ساده و بهینه تر استفاده از کتابخانه SignalR در WPF است. اطلاعات بیشتر در لینک زیر:

https://www.google.com/search?q=runtime+check+online&ie=utf-8&oe=utf-8#q=how+to+use+signalr+in+wpf