View Full Version : سوال: مشکل در جستجو
بیمارستان
دوشنبه 31 خرداد 1395, 12:22 عصر
با سلام
من یه جدول دارم که باید بر اساس یک یا دو فیلد اون فیلد سوم پیدا بشه (یعنی بر اساس کد و نام ، شماره رو سرچ کنه) حالا یه دیتابیس درست کردم که وقتی رو فرم اولی کلیک میکنم کد رو میگیره و اطلاعات رو روی فرم دومی نشون میده مشکلم اینه که وقتی یه جستجو انجام میشه برای جستجوی جدید باید فرمها رو ببندم وگرنه همون قبلی رو نشون میده.
در ضمن فایل رو پیوست میکنم.لطفا کمکم کنید وقت زیادی ندارم ممنون.
بیمارستان
سه شنبه 01 تیر 1395, 08:54 صبح
ببخشید من نیاز به کمک فوری دارم از اساتید محترم خواهش میکنم اگه امکانش هست به من کمک کنند. در ضمن چون خیلی تجربه اکسس ندارم اگه به نظرتون پروژه رو از روش دیگه ای انجام بدم بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید.
mazemi2
سه شنبه 01 تیر 1395, 23:22 عصر
در ماکرویی که روی باتن جستجو ایجاد کردید فرمان Requery را بعد از OpenForm اضافه نمایید.
بیمارستان
چهارشنبه 02 تیر 1395, 10:02 صبح
در ماکرویی که روی باتن جستجو ایجاد کردید فرمان Requery را بعد از OpenForm اضافه نمایید.
ممنون از جوابتون ولی من ماکرویی نساختم . یعنی در هنگام ساختن باتن که OpenForm رو انتخاب میکنم و NEXT میزنم دیگه جایی نیست که من Requery وارد کنم.
بیمارستان
چهارشنبه 02 تیر 1395, 10:37 صبح
من ماکرو ساختم و همون کاری رو که فرمودید رو انجام دادم. برای بار اول جستجو درست انجام میشه ولی وقتی کد جدید رو وارد و کلید جستجو رو میزنم فقط فیلد مربوط به کد عوض میشه و دوفیلد دیگه تغییری نمیکنند.من فایلمو ضمیمه میکنم میشه لطفا چکش کنید ببینید کجای کارم ایراد داره.خیلی متشکرم.
mazemi2
چهارشنبه 02 تیر 1395, 20:45 عصر
دوست عزیز به فایل ضمیمه مراجعه نمایید.
بیمارستان
پنج شنبه 03 تیر 1395, 09:26 صبح
دوست عزیز به فایل ضمیمه مراجعه نمایید.
mazemi2 عزیز بسیار از کمکتون ممنونم
بیمارستان
پنج شنبه 03 تیر 1395, 10:40 صبح
فقط میشه بگین کدوم قسمت مشکل داشت؟
بازم از این که وقت میذارید متشکرم.
بیمارستان
پنج شنبه 03 تیر 1395, 11:25 صبح
فقط میشه بگین کدوم قسمت مشکل داشت؟چون باید یه تکست باکس دیگه تو همون فرم (فرم کد)بذارم و یه جستجوی دیگه اینبار بر اساس عنوان خدمت انجام بشه
بازم از این که وقت میذارید متشکرم.
mazemi2
جمعه 04 تیر 1395, 09:17 صبح
شما در ماکروی مذکور ابتدا Requery و سپس OpenForm را درج کرده بودید. من فقط جای این دو دستور را عوض کردم. روی ماکرو راست کلیک کنید و روی حالت Design View برید، خودتون میتونید مساله را حل کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.