ورود

View Full Version : نوشتن مجدد سایت توسط yii

mamad_za
چهارشنبه 02 تیر 1395, 00:10 صبح
سلام دوستان من یه سایت فروشگاهی دارم که با php خام نوشتم و الان می خوام این سایت و با yii بنویسم چنتا سوالی که واسم به وجود اومده :
1- من الان یه جدول user دارم با کلی کاربر و اینا پسوردشون با sha512 هش شده و یه سری اطلاعات دیگه الان من می خوام از yii استفاده کنم جنتا نکته: اینکه چطوری باید این کاربرا رو به اون سیستم تو کار yii انتقال بدم؟ و اینکه سیستم تو کار yii حتماً نوع دیگه ای پسوردا رو هش می کنه و من الان اینجا چیکار باید بکنم؟ آیا سیستم تو کار yii رو میشه coustomize کرد و یه سری فیلدا به جدول user اضافه کرد؟

2- چه مشکلاتی سر راهم هست؟

لطفاً هر نکته دیگه ای بجز اینا که بهتون گفتم اگه فکر می کنید باهاشون برخورد می کنم و تجربه کردید بهم بگید تا از الان یه دیدی نسبت بهشون داشته باشم

مهرداد سیف زاده
چهارشنبه 02 تیر 1395, 23:18 عصر
در برنامه‌هایی که بیشتر کار روی دیتابیس میچرخه، زبان و نوع پیاده سازی در کفه دیگر ترازو قرار داره. پس ۷۰ درصد کار رو هم روی دیتابیس بدونیم بد نگفتیم.
در مورد کاربران شما کلاس user identity رو یه ویرایش کوچیک کنید بقیه کار رو خود yii انجام میده(session,cookie و rbac) چون شما فقط مرحله چک کردن نام کاربری و رمز عبور رو باید تغییر بدید به روش خودتون. همچنین مرحله ثبت کاربر جدید.
در مورد مشکلات، بصورت کلی مشکلی نیست اتفاقا شاید از نظر سرعت و بهره برداری از امکانات جدید خیلی هم خوب باشه. ولی باز هم به تجزیه و تحلیل شما برمیگرده و این که آیا به صرفه هست و خللی در کار پیش نمیاد.
اگر سیستم برای مشتری هست و تحویل داده شده، اگر خودتون رضایت کامل رو ندارین و حالا که با روشهای بهتری آشنا شدید، بهتر هست یه ویرایشی برای بهبود عملکرد انجام بدید

mamad_za
پنج شنبه 03 تیر 1395, 18:28 عصر
مرسی آقای سیف راستیتش اینه که من یه فروشگاه دارم می سازم با php poor بعد خوب چون توش تجربه دارم سرعت نوشتنم بالاست و آزمون و خطام کمتر
ولی چون تا حالا با yii ننوشتم حس می کنم وقتی برم توش به کلی مشکل و آزمون و خطا می خورم و خیلی پروژمو عقب می ندازه می خواستم یه بار اول سایت و به اون شکل بنویسم بعد بیام تبدیلش کنم به yii در مرور زمان
ولی می خواستم هم زمان سایت یکی از مشتری ها رو که زدم تبدیل کنم ببینم به چه مشکلاتی می خورم