View Full Version : اجرای محتویات یک فیلد رشته ای (محتوی یک دستور دلفی )در زمان اجرا
pooyeshpajooh
سه شنبه 21 شهریور 1385, 14:06 عصر
با سلام به همه دوستان
می خوستم بدونم که می شه در زبان دلفی یه دستور رو داخل یه فیلد رشته ای قرار داد و اونو داخل برنامه اجرا کرد
مثلا دستور "c:=a+b" را داخل یک فیلد رشته ای ذخیره کنیم واونو بعنوان یک سطر command اجرا کنیم ؟
اَرژنگ
چهارشنبه 22 شهریور 1385, 04:37 صبح
با سلام به همه دوستان
می خوستم بدونم که می شه در زبان دلفی یه دستور رو داخل یه فیلد رشته ای قرار داد و اونو داخل برنامه اجرا کرد
مثلا دستور "c:=a+b" را داخل یک فیلد رشته ای ذخیره کنیم واونو بعنوان یک سطر command اجرا کنیم ؟
خیر، دلفی زبانه کمپایل شده است ، مگر اینکه از دلفی دات نت استفاده کنید و از سرویسهایه را تایمه دات نت کمک بگیرید.
اگر با دلفی ۳۲ کار میکنید، اسکریپتینگ کارت را راه میندازه. یک سری کمپوننت اُپن سورس و یا مجانی برایه این کار دیده بودم، اگر پیادشان کنم یک لینک و یک مثال براتان میفرستم (مگر اینکه اساتید قبل از من بفرستند)
pooyeshpajooh
سه شنبه 28 شهریور 1385, 20:14 عصر
اگر با دلفی ۳۲ کار میکنید، اسکریپتینگ کارت را راه میندازه. یک سری کمپوننت اُپن سورس و یا مجانی برایه این کار دیده بودم، اگر پیادشان کنم یک لینک و یک مثال براتان میفرستم (مگر اینکه اساتید قبل از من بفرستند)
ممنون میشم اگه برام بفرستین و بیشتر راهنمایی کنید:لبخند:
اَرژنگ
چهارشنبه 29 شهریور 1385, 11:56 صبح
ممنون میشم اگه برام بفرستین و بیشتر راهنمایی کنید:لبخند:
من سورسهایه لازم را پیدا کردم یک برنامه سرهم میکنم میفرستم، فقط الان سرم کمی مشغوله،
التماسه صبر!:لبخند:
Spritchou
دوشنبه 03 مهر 1385, 13:53 عصر
اگه لطف کنید همینجا توضیح بدید ، ممنون میشم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.