View Full Version : نحوه ساخت پروژه یک سایت در Django
rooterror
چهارشنبه 09 تیر 1395, 20:28 عصر
سلام میخواستم ببینم باید به چه صورت پروژه خودمو استارت کنم ؟
میخوام یه صفحه سایت ساده درست کنم که اطلاعات رو ارسال کنم
اینم عکسش
141171
plague
چهارشنبه 09 تیر 1395, 22:10 عصر
نوع پروژه جنگو انتخاب کن از منوی سمت چپی که میبینی بعد دکمه رو بزن تا فایل های دیفالت پروژه جنگو رو برات بسازه
توی روت یه فایل میسازه به اسم manage.py با اون میتونی سرور رو ران کنی
توی همین ادیتور پای چارم پایین یدونه کنسول داره از همون استفاده کن بزن
python manage.py runserver
بعد یه سری چک میکنه که نرمافزار مشکلی نداشته باشه و اگه مشکلی نداشته باشه یه همچین چیزی خروجی میده
Starting development server at http://127.0.0.1:8000
که داره میگه توی لوکال هاست پورت 8000 سرور آمادست و اگه این آدرس رو تو مرورگر بزنی پروژت ران میشه و میاد بالا
rooterror
پنج شنبه 10 تیر 1395, 00:16 صبح
اموزش های فارسی مبنی بر همین دجنگو موجود نیست تو اینترنت به صورت رایگان ؟
که بشه کامل و ار پایه یاد گرفت ؟
ممنون از پاسختون
plague
پنج شنبه 10 تیر 1395, 00:40 صبح
خیر انگلیسی هم زیاد نیست چه برسه به فارسی ... شرکت های خارجی مثلا شاید در ازای 20 تا آموزش php و تکنولوژی های مربوطه 2-3 تا اموزش پایتون و جنگو داشته باشن
اگه زبانت خوبه آموزش tutsplus رو نگاه کن من از اون یاد گرفتم
اگرم خوب نیست بگرد کتاب پیدا کن چون آموزش ویدئویی یا نوشتاری کامل فکر نمیکنم پیدا کنی به فارسی
کلا پایتون تو ایران زبان خیلی رایجی مثل php , c# نیست که جمع خیلی زیادی برنامه نویس داشته باشه تا همچین محتوایی رو تولید کنن
rooterror
پنج شنبه 10 تیر 1395, 12:48 عصر
بخبشید یه سوال دارم که دوست دارم صادقانه نه از رویی علاقه شخصی بهم پاسخ بدین
الان من با انتخاب این زبان کار درستی کردم یا نه ؟ آینده ای بهتر از زبان هایی تحت وب و امثال خودشون دارن ؟
من به بازار کارش تو ایران کاری ندارم چون میدونم خیلی از تکنولوژی و مسائل مربوط به برنامه نویسی عقب هست
قدرت و انعطاف پذیریش به زبان هایی مثل php و asp قابل مقایسه هست ؟
ممنون
plague
پنج شنبه 10 تیر 1395, 14:58 عصر
بستگی به شما و بازار هدفتون داره
مثلا من 99% برنامه نویسیم با تکنولوژی های اپن سورس و تحت وب / سرور هستش 2 مورد بود که من رو به این سمت کشوند
یه زبان نیاز داشتم که بتونم روی سرور های عموما لینوکس برنامه بنویسم که بین سی و پایتون و جاوا ساده ترین پایتون بود
( منظور سادگی نوشتن کد و اجرا روی سیستم عامل هستش نه اینکه زبان چیزی کم داشته باشه از اون دو )
از طرفی هم نگاهی به وب داشتم ... گرچه من عموما با php تحت وب مینویسم و در اصل حرفه ام اینه ولی به جرات میتونم بگم (نظر شخصی) که هیچکدوم از فریم ورک های رایج php به گرد پای جنگو نمیرسن و همچین امکاناتی رو ارائه نمیدن و من از وقتی یاد گرفتم همه پروژه های بزرگ و حساسم رو با جنگو مینویسم ... تنها مشکلش اینه که روی هاست های اشتراکی نمیشه اجرا کرد و باید روی سرور نصب بشه یه سری چیز ها برای اجراش
شخصا خیلی راضی هستم از انتخابش ولی احساس میکنم به کار آدم مبتدی با توجه به نوع پروژه های که بهش میدن کمتر شاید بیاد ... در کل برای پروژه های بزرگ انتخاب اول من جنگو هستش برای کوچک ها با php مینویسم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.