Black_Hammer
جمعه 11 تیر 1395, 17:18 عصر
سلام دوستان یک سوال داشتم ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
من جدیدا با یک property جدید در css3 اشنا شدم با نام box-sizing ولی کاربورداشو نمی دونم اگه ممکنه یه راهنمایی به من بکنید ممنون
درضمن مقادیری هم که می گیره
box-sizing: content-box;
box-sizing: border-box;
ممنون می شم که یه کمک دیگه بکنید و بگید که توی property (box-shadow) وقتی مقدار رو چهارتایی وارد می کنیم منظور چیه و چیکار می کنه
برای مثال:
box-shadow: 0 0 5px darkred;
این سی اس اس باعث می شه که به صورت نئونی دور باک سایه بیفته ولی این حالت رو نمی دونم چه معنی ای میده.
مثال:
box-shadow: 1px 1px 1px 5px darkred;
توی حالت اولی مقدار عددی اول سایه افقی رو نشون می ده و مقدار عددی دوم مقدار سایه عمودی رو نشون می ده و مقدار سوم شفافیت سایه رو نشون می ده و مقدار اخر هم که رنگ سایه است.
ولی توی حالت دومی اون یک مقدار عددی جدید ی که اضافه شه رو نمی دونم چیه.
من جدیدا با یک property جدید در css3 اشنا شدم با نام box-sizing ولی کاربورداشو نمی دونم اگه ممکنه یه راهنمایی به من بکنید ممنون
درضمن مقادیری هم که می گیره
box-sizing: content-box;
box-sizing: border-box;
ممنون می شم که یه کمک دیگه بکنید و بگید که توی property (box-shadow) وقتی مقدار رو چهارتایی وارد می کنیم منظور چیه و چیکار می کنه
برای مثال:
box-shadow: 0 0 5px darkred;
این سی اس اس باعث می شه که به صورت نئونی دور باک سایه بیفته ولی این حالت رو نمی دونم چه معنی ای میده.
مثال:
box-shadow: 1px 1px 1px 5px darkred;
توی حالت اولی مقدار عددی اول سایه افقی رو نشون می ده و مقدار عددی دوم مقدار سایه عمودی رو نشون می ده و مقدار سوم شفافیت سایه رو نشون می ده و مقدار اخر هم که رنگ سایه است.
ولی توی حالت دومی اون یک مقدار عددی جدید ی که اضافه شه رو نمی دونم چیه.