View Full Version : معرفی بخش های پروژه Django
rooterror
جمعه 11 تیر 1395, 18:37 عصر
سلام دوستان من هنوز شروع به کد نویسی در جنگو نکردم و فعال در حال جمع اوری اطلاعات از کاربرد و ... دیگر به غیر از کد نویسی هستم
از یک دوست حرفه ای یا حداقل کسی که پروژه عملی انجام داده باشه خواهش میکنم که بیاد و شفاف سازی کنه و توضیح مختصری در مورد بخش هایی این پروژه کوپیک بده
من یک پروژه دجنگو ساختم تمام بخش های پروژه همینه هنوز دستش نزدم
141204
plague
شنبه 12 تیر 1395, 00:27 صبح
سلام
اول اینکه دجنگو نیست د تلفظ نیمشه درستش جنگو هستش مثل جنگل
دوم اینکه چیز خیلی ساده و پیش پا افتاده ای نیست که بخای اینجوری یاد بگیری بهتره به فکر یه آموزش یا کتاب باشی
این فایلی که باز کردی manage.py برای برنامه نویسی نیستش یه ابزاره که با استفاده از کنسول میتونی پروژه رو مدیریت کنی (ساخت اپلیکیشن - اجرای سرور - ساخت میگریشن - اجرای میگریشن و ... )
اون پوشه untitled2 هم که میبینی هم نام با پروژه ای که ساختی هستش فایل تنظیمات پروژه settings.py و مسیر یاب urls.py توش قرار داره که همه لینک ها رو باید توش تعریف کنی ... اون 2 تای دیگه مهم نیستن فعلا
مرحله بعد اینه که اپلیکیشن بسازی با استفاده از manage.py میسازی ( مثلا برای قسمت یوزر ها یه اپلیکیشن نیاز داری - برای قسمت اخبار یه اپلیکیشن نیاز داری به اسم اخبار و ... )
rooterror
شنبه 12 تیر 1395, 01:48 صبح
الان من مثلا پروژه ای ساختم ، میتونم روی همین سیستمم خروجی بگیرم ؟
یک سوال دیگه که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده طراحی و دیزاینش داخل خود فایل با پسوند py هست یا نه داخل فایل html صورت میگره
من کمی asp.net mvc کار کردم فکر میکنم معماریش شبیه به هم باشه درسته از معماری سه لایه استفاده میکنه ؟
اگه کتاب فارسی میشناسین لطفا بهم معرفی کنید
ممنون
plague
شنبه 12 تیر 1395, 14:26 عصر
1 - با همو manage.py میتونی سرور داخلی پروژه رو اجرا کنی و تو مرورگر ببینی خروجی رو
2 - طراحی قالب تو فایل html انجام میشه
3 - معماری 3 لایست اسمش کمی فرق میکنه mtv میگن در واقع همون mvc هستش
4 - آخرین بار 10 سال پیش کتاب آموزشی خوندم ... شروع کن به دیدن فیلم خارجی اگه زبانت در حد متوسط هم باشه اولش سخته بعد راه میفتی دیگه به هیچ کتابی احتیاج پیدا نمیکنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.