PDA

View Full Version : حرفه ای: چطور یک سایت نوپا معروف میشود

nhddvqh
شنبه 12 تیر 1395, 01:32 صبح
یک سایت تازه تاسیس کردم. قابلیت عضو گیری داره ولی نمدونم کجاها میتونم معرفی کنم. چون شبکه اجتماعیه و اعضای کم و یا غیر فعالی داره هنوز سایت کمی خالیه. هرکی میتونه کمک کنه

akpa125
شنبه 12 تیر 1395, 08:06 صبح
بنظر من دو راه داری 1 اینکه سایت ارگانیک بیاد بالا یعنی خود کاربرا دوستاشون و افراد دیگه رو معرفی کنن این روش معمولا برای سابیت های خوب جواب میده که خدمات منحصر بفرد و خوبی ارائه بده و بیشتر موقع ای اتخاذ میشه که شما سرمایه اولیه برای تبلیغات و همچنین تهیه سرویس قوی برای تعداد زیاد کاربر رو ندارین با این روش کاربران کم کم افزایش پیدا میکنن و شما میتونید ضمن دریافت فیدبک و تصحیح سایت سرمایه تون رو افزایش بدین
روش دوم تبلیغات هستش این روش برای وقتی که سایت کامله و قدرت سرور بالاست و همچنین بودجه برای تبلیغات دارید در این روش شما با تبلیغات در سایت های همکار (مثلا اگه سایتتون درباره برنامه نویسی هستش تو همین سایت یا اگه مثلا شبکه اجتماعی دوست یابی هستش در کلوب) یکدفه تعداد زیادی از کاربران رو با سایت آشنا میکنید توجه کنید در این روش باید تبلیغات آغازی زیاد باشه و رفته رفته کمتر بشه تا هزینه ها جور دربیاد برای تبلیغات به ده تا سایت برتر در موضوعات مشابه سایت خودتون و همچنین تبلیغات در برنامه های اندروید و تلگرام میتونید مراجعه کنید