View Full Version : آموزش: یکی بگه تفاوت ها در چیست؟؟؟
asemaneiran
یک شنبه 13 تیر 1395, 11:55 صبح
سلام
من میخوام جاوا رو اصولی یاد بگیرم خیلی گشتم توی اینترنت همه سایت ها اومدن اول گفتن تعریف متغیر و عملگر و حلقه و ...
اینها رو میدونم میخوام مثلا یاد بگیرم وقتی یه کلاس میخوام بسازم قسمتی که extended actionactivity یا activity testcase مینویسیم چه نوع هایی برا ارث بری داریم و هر کدوم کاربردشون چیه؟ و ...
و یا فرق Mainactivity.this و this.context this.getbasecontext و ...
در نمایش یک toast به کاربر چیه
خواهش می کنم یکی کمکم کنه نمیدونم چی باید سرچ کنم تا اینها بیاد و یا چه منبعی رو بخونم
؟؟؟
asemaneiran
دوشنبه 14 تیر 1395, 08:13 صبح
کسی نیست؟؟؟؟
mohsensaeb14
جمعه 18 تیر 1395, 22:36 عصر
دوست عزیز کل جاوا صاحب 50 کلمه کلیدی بیشتر نیست ، شما باید اول این کلمات والفبای اولیه شو یاد بگیری بعدش کاربردهاشو ، واینها در قالب تمرین و مثال ممکنه
ارث بری در جاوا برخلاف c++ و c یگانه است و در یک کلاس فقط میشه از یک کلاس ارث برد مثلا بخوای کلاس A رو به B ارث بدی:
public class B extends A
مقدماتی کار کن توی کاربرد مشکلی داشتی بیا درخدمتیم
asemaneiran
شنبه 19 تیر 1395, 07:59 صبح
ممنون از پاسختون دوست گلم
فقط پس این اسم های که توی extended میان چیه مثلا activitybar actionactivity typecare listadapter و ... یعنی کی باید از کدوم استفاده کنم نميدونم چی سرچ کنم ؟؟
بازم ممنون
mohsensaeb14
شنبه 19 تیر 1395, 12:14 عصر
خواهش ميكنم دوست عزيز
به نظرم شما مبحث ارث بري رو در زبانهاي ديگه هم خوب كار نكردين، خب وقتي كلاس A رو به B ارث بديم ، تمام فيلدها و توابع A به B به ارث خواهند رسيد
اگه ميخواين ياد بگيرين بايد از اول و بصورت كد نويسي شروع كنيد و حداقل بتونيد يك كلاس جاوا با متدهاي سازنده ش(constructor) تشكيل بدين كه بتونيد به به كلاس ديگه ارث ش بدي
با اين روش يادگيري جاوا براتون مدت 3-7 روز طول ميكشه و بعدش شما كاملا به دستورات و سرفصل هاي جاوا مسلط خواهيد بود
در صورتي كه خواستيد شروع كنيد بگيد تا براتون تمرينات آموزشي دانشكده خودمون رو بفرستم كه شروع كنيد
vahid-p
شنبه 19 تیر 1395, 12:38 عصر
فکر کنم سوال ایشون در خصوص مفهوم ارث بری نیست، و سوالشون در مورد خود کلاس هاست. کلاس هایی که نوشتن اکثرا از کتابخانه اندروید است.
اگر مفاهیمش رو هر چند نه خیلی عمیق، بلد باشید، شما زبان رو بلدید. اینکه کلاس ها چی هستن، باید از روی جاواداک و آموزش هاش بفهمید یا اگر خیلی حوصله دارید سورسش رو بخونید. هیچ راهی برای اینکه بدونید از کدوم باید استفاده کرد وجود نداره.
فقط پس این اسم های که توی extended میان چیه مثلا activitybar actionactivity typecare listadapter و ... یعنی کی باید از کدوم استفاده کنم نميدونم چی سرچ کنم ؟؟
سرچ کردن یه چیزی نیست که اولین مقاله ای که خوندی جواب سوالت باشه. باید یه خورده تلاش کنی، مطالب زیادی بخونی و با کلی اصطلاحات که آشنا شدی، کم کم سرچ هات دقیقتر میشه.
اولش خیلی ساده بزن how to use activitybar in android . نمیدونم بنویس: android activitybar example و...
یه خورده سعی و خطا لازمه.
این چیزا روش خاص و سیستماتیکی نداره هر کسی یه جور مطالب مورد نیازش رو در نهایت پیدا میکنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.