ورود

View Full Version : میشه یه کمکی بکنید

shaghayegh_6113
چهارشنبه 22 شهریور 1385, 11:49 صبح
سلام
زمینه فرم من رو یه Image تشکیل میده . من می خوام توی این فرم با کلیک یه Button یه برنامه تقریبا مثل فتوشاپ باز بشه که بتونم رنگ این Image رو عوض کنم و یه سری تغیرات روش انجام بدم .
ولی اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چه جر برنامش رو بنویسم .
ممنون می شم اگر کسی بتونه کمکم کنه .

Saeid59_m
چهارشنبه 22 شهریور 1385, 12:33 عصر
فکر کنم اگه می گفتی چه جور می شه یه برنامه فتو شاپ نوشت بهتر بود !!!

ghabil
چهارشنبه 22 شهریور 1385, 16:03 عصر
اینکه یک برنامه مثل فتوشاپ باز بشه یعنی میخوای اون برنامه رو هم خودت بنویسی یا از یک برنامه کمکی استفاده کنی؟

حتی اگر بخوای خودت هم بنویسی در حد انجام کارهای ابتدایی زیاد کار سختی نیست ، تصاویر رو که در Image میاری تبدیل میشند به مجموعه ای از نقاط که هر نقطه یک رنگ داره ، حالا میتونی با استفاده از این مجموعه نقاط روی تصویر تغییر بدی مثلا با تغییر دادن محل رنگها تصویر رو بچرخونی یا با تغییر رنگ نقاط سیاه سفیدش کنی یا یک بخشی از تصویر رو ببری یا روش یک شکلی بکشی یا ....
که دیگه اینا همش میشن استفاده از الگوریتمهای مختلف و امکانات دلفی برای اینکه شروع کنی از مطالعه Image.Canvas شروع کن .

vcldeveloper
پنج شنبه 23 شهریور 1385, 00:01 صبح
لطفا برای تاپیک خودتون عنوانی مناسب سوال مطرح شده انتخاب کنید، و از خواهش و تمنا در عنوان تاپیک هم استفاده نکنید.

alî_pr
جمعه 24 شهریور 1385, 05:07 صبح
از تصویر bmp استفاده کنید و بهتره که به جای یک تصویر چند تا تصویر جداگانه فرم رو بپوشونه. اگر از رنگهای مختلف استفاده کنید نسبت به استفاده از تصویر بهتره مثل مدیا پلیر و کار شما هم راحتتر میشه.