ورود

View Full Version : ارتباط نرم افزار اندروید با سرور

Mostafa_
دوشنبه 21 تیر 1395, 23:13 عصر
سلام دوستان
وقت بخیر
یه سوال داشتم
میخوام یه نرم افزار درست کنم که یه سری اطلاعات رو از سرور بخونه ،، و نمایش بده
میخوام بدونم راه کارش چیه
سرور باید کجا باشه ، چه خصوصیاتی داشته باشه
یا چطوری میشه بهش وصل شد
ممنون میشم راهنمایی کنین
CsharpNevisi
سه شنبه 22 تیر 1395, 20:09 عصر
سمت سرور باید یک وبسرویس بنویسید ...

بعد از اون وبسرویستون استفاده کنید .. و تو نرم افزار اندروید صداش کنید

شما اول درمورد وبسرویس بخون .. بعدش میتونیم بحثشو باز کنیم و انواع راه ها برای اتصال به انواع Endpoint ها با تکنولوژی های مختلفو بگیم

so2011
سه شنبه 22 تیر 1395, 20:28 عصر
راه های مختلفی وجود داره که شما اول باید ببینید که خواستتون از برنامه چیه و از نظر امنیتی در چه حدیه اما در کل اینطوریه که سمت سرور رو مثلا با php مینویسید و از طرف اندروید داده ای رو میفرستید مثلا id ودر طرف سرور کد پی اچ پی شما متناسب با id دریافت شده اطلاعاتی رو نمایش میدهد و در اندروید آن را فراخوانی میکند.
روش های مرسوم برای اندروید json , httpget و همچنین کتابخانه هایی در این مورد وجود دارد ک متناسب با کارتون و اطلاعاتتون آن را انتخاب باید کنید و در نظر داشته باشید که با utf-8 سازگار باشد اگر داده هاتون فارسی هم هست!
موفق باشید

Mostafa_
چهارشنبه 23 تیر 1395, 21:18 عصر
سمت سرور باید یک وبسرویس بنویسید ...

بعد از اون وبسرویستون استفاده کنید .. و تو نرم افزار اندروید صداش کنید

شما اول درمورد وبسرویس بخون .. بعدش میتونیم بحثشو باز کنیم و انواع راه ها برای اتصال به انواع Endpoint ها با تکنولوژی های مختلفو بگیم

اول از هرچیز ممنون از راهنماییت
بعدش چقدر طول میگشه تا بتونم این اپلیکیشن رو راه بنذارم

Mostafa_
چهارشنبه 23 تیر 1395, 21:19 عصر
راه های مختلفی وجود داره که شما اول باید ببینید که خواستتون از برنامه چیه و از نظر امنیتی در چه حدیه اما در کل اینطوریه که سمت سرور رو مثلا با php مینویسید و از طرف اندروید داده ای رو میفرستید مثلا id ودر طرف سرور کد پی اچ پی شما متناسب با id دریافت شده اطلاعاتی رو نمایش میدهد و در اندروید آن را فراخوانی میکند.
روش های مرسوم برای اندروید json , httpget و همچنین کتابخانه هایی در این مورد وجود دارد ک متناسب با کارتون و اطلاعاتتون آن را انتخاب باید کنید و در نظر داشته باشید که با utf-8 سازگار باشد اگر داده هاتون فارسی هم هست!
موفق باشید

ممنون از کمکت عزیز
سمت سرور رو با Asp هم میشه نوشت ؟؟ !

so2011
پنج شنبه 24 تیر 1395, 01:30 صبح
سمت سرور رو با هر چيزي ميتوني بنويسي فقط كافيه كه بتوني اطلاعات ديتابيست رو نمايش بدي و ازش يه خروجي بگيري تا براي خواندنش توسط اندرويد(متناسب با روشي ك انتخاب ميكنين)آماده بشه.
من خودم با php مينويسم چون هم راحته و منابع زيادي هم داره و براي رفع مشكلات يا سوالاتي كه پيش ميومد دوستان بيشتري در اين زمينه بودن!!

CsharpNevisi
پنج شنبه 24 تیر 1395, 18:01 عصر
اول از هرچیز ممنون از راهنماییت
بعدش چقدر طول میگشه تا بتونم این اپلیکیشن رو راه بنذارم

بستگی به نیازمندیت داره ... من نمیدونم فیچرهای نرم افزار شما چیه و چقد با سرور تعامل داره ...

ولی اگه برنامه نویسی کرده باشی وبسرویس برات بحث ساده ایه

Mostafa_
جمعه 25 تیر 1395, 22:35 عصر
ببین قراره یه سری اطلاعاتو از سرور و دیتابیس بخونه ،،، و به صورت انلاین نشون بده ،،،
کاربر تو نرم افزار محصولات رو میبینه و اگه خواست سفارش میده ،، و این سفارش تو سرور ثبت میشه و ادمین نهایتا این سفارش رو میبینه
همین !!!
من قبلا با Asp و c# کار کردم و یه تایم کلا نبودم تو برنامه نویسی
الان دوباره یه مدته که شروع کردم و میخوام اندروید یاد بگیرم و بنویسم

Mostafa_
جمعه 25 تیر 1395, 22:35 عصر
بستگی به نیازمندیت داره ... من نمیدونم فیچرهای نرم افزار شما چیه و چقد با سرور تعامل داره ...

ولی اگه برنامه نویسی کرده باشی وبسرویس برات بحث ساده ایه

ببین قراره یه سری اطلاعاتو از سرور و دیتابیس بخونه ،،، و به صورت انلاین نشون بده ،،،
کاربر تو نرم افزار محصولات رو میبینه و اگه خواست سفارش میده ،، و این سفارش تو سرور ثبت میشه و ادمین نهایتا این سفارش رو میبینه
همین !!!
من قبلا با Asp و C#‎ کار کردم و یه تایم کلا نبودم تو برنامه نویسی
الان دوباره یه مدته که شروع کردم و میخوام اندروید یاد بگیرم و بنویسم

Mostafa_
جمعه 25 تیر 1395, 22:38 عصر
سمت سرور رو با هر چيزي ميتوني بنويسي فقط كافيه كه بتوني اطلاعات ديتابيست رو نمايش بدي و ازش يه خروجي بگيري تا براي خواندنش توسط اندرويد(متناسب با روشي ك انتخاب ميكنين)آماده بشه.
من خودم با php مينويسم چون هم راحته و منابع زيادي هم داره و براي رفع مشكلات يا سوالاتي كه پيش ميومد دوستان بيشتري در اين زمينه بودن!!

خوب اگه با Asp میشه نوشت ،، سرور رو چطور باید بگیرم
منظور از سرور همون سرور هایی هست که سایت اپلود میکنیم ؟؟

CsharpNevisi
یک شنبه 27 تیر 1395, 21:40 عصر
خوب اگه با Asp میشه نوشت ،، سرور رو چطور باید بگیرم
منظور از سرور همون سرور هایی هست که سایت اپلود میکنیم ؟؟

خب اگه دات نت کار کردی که WCF بهترین انتخابه برات .. یه تکنولوژی فوق العاده منعطفو کامل فقطو فقط برای وبسرویس ...
اگه قراره همراه سفارشت چیزایی مثل توضیحات و کلا اقلام اطلاعاتی نسبتا بالا بره دیگه نمیتونی HttpGet .. کار کنی .. باید Post بفرستی , که باز WCF مناسب ترین انتخابه :لبخند:
برای سرورم فقط به یه دونه سرور ویندوزی و بانک اطلاعاتی sql server نیاز داری.
از سرویس دهنده هایی که هاست اشتراکی میدن مثل مشهد هاست

shabgardetanha
دوشنبه 28 تیر 1395, 08:06 صبح
سلام
من هم میخوام یه اپ اندرویدی ایجاد کنم که کاربر لاتین و رجیستر شه و بتونه به سری اطلاعات رو دریافت کنه از سرور
Asp رو بلدم اما با wcf کار نکردم
تو رو خدا اگه کسی انجام داده بگه باید چکار کنم
اینکه چطور اگه سرویس رو نوشتم به اپ وصل کنم
آیا php بهتره برم سمتش یا wcf? ??
مرسی

shabgardetanha
دوشنبه 28 تیر 1395, 08:06 صبح
سلام
من هم میخوام یه اپ اندرویدی ایجاد کنم که کاربر لاگین و رجیستر شه و بتونه به سری اطلاعات رو دریافت کنه از سرور
مرسی

nasr
شنبه 30 مرداد 1395, 10:46 صبح
سلام
من هم میخوام یه اپ اندرویدی ایجاد کنم که کاربر لاگین و رجیستر شه و بتونه به سری اطلاعات رو دریافت کنه از سرور
مرسی

من با PHP کار نکردم ولی با ASP تونستم این کار را انجام بدم
نیازی هم نیست که با WCF کار کنی
یه ابزاری وجود داره به نام newtonsoft.json که به راحتی میتونی خروجی Json از DataTable بگیری
من چون PHP بلد نیستم نمیدونم چقدر سخت باشه یا آسون ولی با این روش فقط دو خط کد نویسی داره

CsharpNevisi
یک شنبه 31 مرداد 1395, 12:35 عصر
من با PHP کار نکردم ولی با ASP تونستم این کار را انجام بدم
نیازی هم نیست که با WCF کار کنی
یه ابزاری وجود داره به نام newtonsoft.json که به راحتی میتونی خروجی Json از DataTable بگیری
من چون PHP بلد نیستم نمیدونم چقدر سخت باشه یا آسون ولی با این روش فقط دو خط کد نویسی داره

دیگه وبسرویس هایی که پسوند asmx دارند بعد از WCF دیگه استفاده نمیشن ... یعنی برنامه نویسا کمتر میرن سمتشون ... وبسرویس خودش دنیایی داره برای خودش ... شما اگه بخوایی مقطعی کارتو راه بندازی اره با همون newtonsoft که گفتی کارت پیش میره ... ولی اگه یه زمانی بخوایی نرم افزارتو تو پلتفرم های مختلف با زبان های برنامه نویسی متفاوت گسترش بدی چی .. اگه امنیت برات خیلی مهم بشه چی ؟؟؟؟

اگه ازت سرویس بخوان یکی Rest بخواد و یکی دیگه Soap چی ؟؟؟؟
اگه یکی خروجی xml بخواد و یکی دیگه json چی ... ؟؟؟؟
اگه یکی HttpGet بخواد و یکی HttpPost چی ؟؟؟؟

همیشه سعی کنید خودتون رو به چالش بکشید تا بتونید پیشرفت کنید ... " با این روش فقط دو خط کد نویسی داره " این طوری فکر کردن و به چالش نکشید خودتون میتونه جلوی پیشرفت رو هم بگیره ...

چقدر خوب میشه که اینطوری فکر کنیم :
من نرم افزاری مینویسم که از وبسرویس WCF استفاده کنه .. به جای پارامترهای تکی Model و یا ViewModel به وبسرویس بفرسته ... Rest و Post کار کنه .. خروجی استاندارد Json داشته باشه .. برای چک کردن اپدیت هم Web Api مینویسم که سریع و هزینه زمان کمتری بررسی وجود اپدیت انجام بشه ... اینطوری علاوه بر اینکه نرم افزارم جلو میره , استفاده از وبسرویس , نوشتن وبسرویس , استفاده از web api , نوشتن web api , فناوری Rest و متد post , فرستادن یک مدل از داده های مورد انتظار تو قالب json ... و خیلی چیزای دیگه رو هم میتونم یاد بگیرم ...

همیشه بهترین راه یادگیری به چالش کشیدن خودمون و کسب تجربست ...

sajaaaaad
دوشنبه 15 شهریور 1395, 19:39 عصر
من این سوالمو خیلی جاها مطرح کردم و خیلی هم گشتم ولی واقعا مطالب مفید و خوبی پیدا نمیشه.
دوستانی که تو این زمینه. برنامه نویسی وب سرویس و ارتباط اون با حداقل برنامه های اندروید و تحت ویندوز آشنایی دارن و میتونن منابع خوبی معرفی کنن بگن.
.
خیلی از منابع یا ناقص توضیح دادن یا فقط کد هارو کپی کردن و گذاشتن بدون اینکه درست باشه. یکی بیا از اول کامل توضیح بده.
اینکه اصلا باید چکار کرد؟!
از کجا شروع کنیم؟ (برای افرادی مثل من که تازه شروع کردن)
چه هاستی باید تهیه کنیم و چطور میشه وب سرویس و بانک رو داخل اجرا کرد.؟!
و چطور برنامه ها رو به این سرور لینک کنیم.!؟
.
یکی راهنمایی کنه. :(

SZsXsZS
پنج شنبه 18 شهریور 1395, 18:45 عصر
من این سوالمو خیلی جاها مطرح کردم و خیلی هم گشتم ولی واقعا مطالب مفید و خوبی پیدا نمیشه.
دوستانی که تو این زمینه. برنامه نویسی وب سرویس و ارتباط اون با حداقل برنامه های اندروید و تحت ویندوز آشنایی دارن و میتونن منابع خوبی معرفی کنن بگن.
.
خیلی از منابع یا ناقص توضیح دادن یا فقط کد هارو کپی کردن و گذاشتن بدون اینکه درست باشه. یکی بیا از اول کامل توضیح بده.
اینکه اصلا باید چکار کرد؟!
از کجا شروع کنیم؟ (برای افرادی مثل من که تازه شروع کردن)
چه هاستی باید تهیه کنیم و چطور میشه وب سرویس و بانک رو داخل اجرا کرد.؟!
و چطور برنامه ها رو به این سرور لینک کنیم.!؟
.
یکی راهنمایی کنه. :(
خب دوست عزیز نوشتن هر برنامه ای پیشنیازهای یادگیری و دانش و توانایی های خاص خودش رو میطلبه.
اگر بلد باشید میتونید با همون منابع و کدهای نصفه و نیمه هم کارتون رو در نهایت راه بندازید. منابع اشارت کنن شما باید بقیهء راه رو پیدا کنید و برید. بهرحال برنامه نویسی کار سطح پایینی نیست و درسته از چیزهای پیش پا افتاده شروع میشه اما تا بالاترین سطوح دانش میتونه پیش بره حتی با چیزهایی مثل ریاضیات پیشرفته و پیچیده ای ارتباط و نیاز پیدا کنه که پیشبینی نمیکردید.

بهرحال برنامه هایی که نیاز به برنامه نویسی چند حیطه ای دارن طبیعتا شما باید تمام این حیطه ها رو بلد باشید. مثلا قبلا برنامه نویسی وب و سمت سرور کرده باشید با زبانهایی مثل PHP و دیتابیس MySQL و اینطور چیزها.
یادگیری کامل این چیزها خودش کلی زمان و تلاش میطلبه.
یا باید چند نفر با هم همکاری کنن که هر شخص در حیطه ای تخصص و توانایی داشته باشه کار اون قسمت رو انجام بده، یا یک نفر به تنهایی همش رو بلد باشه و انجام بده.
البته بستگی به بزرگی و پیچیدگی و جدیت و میزان خاص و اختصاصی بودن برنامه داره که در هر حیطه ای چقدر نیاز به تسلط داشته باشه، و چقدر منابع و کدهای قبلی راحت و زیاد براش پیدا بشه. بعضی چیزها با کمی دانش و تلاش اولیه شاید قابل حل باشه، ولی بعضی موارد دیگر خیر.

تازه گذشته از اینها مسئلهء امنیت هست که اونم خودش دنیایی است و تخصص خاص خودش رو میطلبه، که اکثر برنامه ها در این وادی ممکنه ضعف داشته باشن، چون مشکل امنیت چیزی نیست که در کارکرد و تست های معمولی برنامه مشخص بشه، و تا وقتی یک کسی که سواد و انگیزهء این کار رو نداره سراغ برنامهء شما نیامده ظاهرا مشکلی از این جهت وجود نداره، و برای خیلی از برنامه ها شاید هیچوقت هم این ضعف ها مشخص و مشکل زا نشن و هیچکس متوجه حفره های امنیتی اونا نشه.

ما که اول سالها (چیزی حدود حداقل 10 سال!) فقط چیزهای مختلف آموختیم، بعد چندتایی برنامهء مختصر نوشتیم. تازه هنوزم برنامه نویسی گسترده و تجاری نکردم، البته چون شغل اصلیم برنامه نویسی نیست.
دنیای برنامه نویسی و نیازهای اون بسیار گسترده است، و امروزه روز هم که برنامه های شبکه ای و اینترنتی و ترکیبی و چند حیطه ای خیلی متداول و نیاز هستن، این گستردگی و نیازها بیش از پیش به چشم میخورن.
گاهی یه برنامه مینویسی نیاز هست نسخهء موبایل بنویسی، نسخهء PC هم داشته باشه، گاهی هردوی ویندوز و لینوکس، نسخهء وب هم داشته باشه، ... درحالیکه یادگیری هرکدام از اینها یک دنیاست و سالها زمان نیاز داره.

خیلی از برنامه نویسان بعد از سالها هنوز زبان انگلیسی در حد کافی بلد نیستن، و این نشون میده یادگیری ها اصولی نیست، سطحی و عجولانه است.
کسانی باید بیان توی این رشته که جدیت و همت و استعداد و انگیزهء کافی داشته باشن و بتونن سالها چیز یاد بگیرن و حجم بسیار زیادی مطالعه کنن فقط.
حالا کسان دیگری که میان بهرحال پای خودشونه، بارها دیدم که سرخورده شدن!