PDA

View Full Version : سوال: سایز بندی دربردارنده به اندازه محتوا

Black_Hammer
چهارشنبه 23 تیر 1395, 00:40 صبح
سلام دوستان یک سوال داشتم خیلی ممنون می شم که راهنماییم کنید

آیا این امکان وجود دارد که که برای مثال یک div داشته باشیم و اندازه شو هم اندازه محتوا قرار بدیم و وقتی که محتوا عوض شد اندازه div هم عوض بشه برای مثال توی یک div یک متن بزاریم و بعد اندازه ی div راهم اندازه متن کنیم بعد مثلا div را راست چین یا وسط چین کنیم؟؟ ممنون می شم راهنمایی

سعید کشاورز
پنج شنبه 24 تیر 1395, 09:36 صبح
الان دقیقا منظورت از اندازه چی بود؟ width یا height؟

Black_Hammer
جمعه 25 تیر 1395, 10:13 صبح
فکر می کنم width چون وقتی به block element ، width می دیم و داخلش یه متن میزاریم وقتی متن بزرگ میشه به خط بعدی می ره من می خوام بدونم که این امکار وجود داره که طوری اول block element رو تنظیم کنیم که از یک حد بزرگتر نشه وقبل از اون به اندازه متن داخلش باشه
البته منظور من max-width نیست چون اون تا جایی که بتونه و صفحه جا داشته باشه بزرگ می شه ممنون می شم راهنمایی کنید.

سعید کشاورز
جمعه 25 تیر 1395, 10:25 صبح
فکر می کنم width چون وقتی به block element ، width می دیم و داخلش یه متن میزاریم وقتی متن بزرگ میشه به خط بعدی می ره من می خوام بدونم که این امکار وجود داره که طوری اول block element رو تنظیم کنیم که از یک حد بزرگتر نشه وقبل از اون به اندازه متن داخلش باشه
البته منظور من max-width نیست چون اون تا جایی که بتونه و صفحه جا داشته باشه بزرگ می شه ممنون می شم راهنمایی کنید.
والا اگه دقیقا بگی قصد داری چه چیزی رو پیاده سازی کنی بهتر میشه راهنمایی کرد..هدفت رو هم از این کار بگی خوب میشه که دقیقا میخای چی کار کنی