ورود

View Full Version : فرق qt با Python با #C در نوشتن برنامه برای چند سیستم عامل؟

md3848
پنج شنبه 24 تیر 1395, 10:09 صبح
سلام
من میخوام برنامه برا کامپوتر و موبایل بنویسم :لبخند:- الان تا حدودی C# کار میکنم.:لبخندساده:
اون طوری که شنیدم QT و Python برنامه هایی که باهاشون مینویسی تو سیستم عامل های مختلف اجرا میشه.:متفکر:
البته اینم شنیدم که تو ویژوال استدیو 2015 میشه کاری کرد مثل کار بالا.:متعجب:
حالا من نمیدونم چیکار کنم - دوستان نظرتون چیه؟:افسرده:

راستی qT یه سری کتابخونه و پایتون یه زبون مشتق شده از زبان C هستش - درسته؟ از بین این دو کدومشون بهتره؟

دوستان اگه لینکی کتابی چیزی معرفی کنن و یا اگه خودشون توضیح بدنن ممنون میشم.

کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 24 تیر 1395, 12:21 عصر
سلام
من میخوام برنامه برا کامپوتر و موبایل بنویسم :لبخند:- الان تا حدودی C#‎‎ کار میکنم.:لبخندساده:
اون طوری که شنیدم QT و Python برنامه هایی که باهاشون مینویسی تو سیستم عامل های مختلف اجرا میشه.:متفکر:
البته اینم شنیدم که تو ویژوال استدیو 2015 میشه کاری کرد مثل کار بالا.:متعجب:
حالا من نمیدونم چیکار کنم - دوستان نظرتون چیه؟:افسرده:

راستی qT یه سری کتابخونه و پایتون یه زبون مشتق شده از زبان C هستش - درسته؟ از بین این دو کدومشون بهتره؟

دوستان اگه لینکی کتابی چیزی معرفی کنن و یا اگه خودشون توضیح بدنن ممنون میشم.

خب، اولا که QT نه Qt
دوما Qt یک سری کلاس هستش که به زبان ++C نوشته شده.
شما برای استفاده ازاین باید ++C رو یاد بگیرید و نباید بین Qt و ++C یکیرو انتخاب کنید چون اصلا همچین چیزی وجود نداره کیوت هیچی نیست به جز یک اسم برای کتابخونه که برای ++C هست. پس هیچ فرقی نمیکنه و برای خودش یک زبان خاصی بشمار نمیاد.

برای آموزش هم در همین انجمن ها آموزش های گام به گامش هست.

md3848
پنج شنبه 24 تیر 1395, 14:53 عصر
والا من یه 30-40 تا سایت و انجمن رو دیدم کلا هنگ کردم
الان من میخوام(نیاز دارم) برنامه برا سیستم عامل های - android - windows - Linux بنویسیم

الان من شنیدم که تو C#‎‎‎ نسخه 2015 (ویژوال استدیو 2015) میشه کاری کرد که برنامه تو تمام سیستم عامل ها اجرا بشه - الان نمیدونم همین C#‎‎‎ رو ادامه بدم یا نه

اون طوری که فهمیدم Qt - PyQt و Python - به کمکشون میتونی برنامه ای بنویسی برای تمام سیستم عامل ها - یه برنامه بنویسی و خروجی تمام سیستم عامل ها رو ازش بگیری.
الان نمیدونم کدومشون رو انتخاب کنم.

کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 24 تیر 1395, 23:34 عصر
والا من یه 30-40 تا سایت و انجمن رو دیدم کلا هنگ کردم
الان من میخوام(نیاز دارم) برنامه برا سیستم عامل های - android - windows - Linux بنویسیم

الان من شنیدم که تو C#‎‎‎‎ نسخه 2015 (ویژوال استدیو 2015) میشه کاری کرد که برنامه تو تمام سیستم عامل ها اجرا بشه - الان نمیدونم همین C#‎‎‎‎ رو ادامه بدم یا نه

اون طوری که فهمیدم Qt - PyQt و Python - به کمکشون میتونی برنامه ای بنویسی برای تمام سیستم عامل ها - یه برنامه بنویسی و خروجی تمام سیستم عامل ها رو ازش بگیری.
الان نمیدونم کدومشون رو انتخاب کنم.

من نمیدونم شما چرا سر بحث از سی شارپ و پایتون باز میکنید!
اینجا تالار های ++C هست و در اصل کیوت کتابخانه رسمی ++C هست قضیه پایتون زمین تا آسمون فرق میکنه و اون چیزی نیست که شما شنیدید.
پیشنهاد من یادگیری ++C هست در غیر اینصورت همون #C میتونه کارتون رو راه بندازه.

md3848
جمعه 25 تیر 1395, 00:08 صبح
پیشنهاد من یادگیری ++C هست در غیر اینصورت همون #C میتونه کارتون رو راه بندازه.
c-c++ بلدم در حد نیاز خودم - الان کل مشکل من اینه که من شنیم به کمک qt و python میشه برا تموم سیستم عامل ها برنامه نوشت - الان من کدومش رو یاد بگیرم بهتره...اگه کمی توضیح بدید ممنون میشم. ---- یعنی با سیشارپ میشه برنامه برای تموم سیستم عامل ها نوشت؟

golbafan
جمعه 25 تیر 1395, 00:25 صبح
c-C++‎‎‎ بلدم در حد نیاز خودم - الان کل مشکل من اینه که من شنیم به کمک qt و python میشه برا تموم سیستم عامل ها برنامه نوشت - الان من کدومش رو یاد بگیرم بهتره...اگه کمی توضیح بدید ممنون میشم. ---- یعنی با سیشارپ میشه برنامه برای تموم سیستم عامل ها نوشت؟

سلام
شما اول مشخص کنید چجور نرم افزارهایی میخواهید تولید کنید؟؟؟
وب اپلیکیشن یا سکو ؟؟؟

در ضمن مقایسه qt و python مثل مقایسه کنسرو لوبیا هست با خاک و آب و نور خورشید

arashz4
جمعه 25 تیر 1395, 09:30 صبح
c-C++‎‎‎ بلدم در حد نیاز خودم - الان کل مشکل من اینه که من شنیم به کمک qt و python میشه برا تموم سیستم عامل ها برنامه نوشت - الان من کدومش رو یاد بگیرم بهتره...اگه کمی توضیح بدید ممنون میشم. ---- یعنی با سیشارپ میشه برنامه برای تموم سیستم عامل ها نوشت؟
با ++C و Qt هم میشه برای همه ی سیستم عامل های برنامه نوشت در اصل Qt برای ++C هست ولی در پایتون هم میشه از استفاده کرد اگه بخوای با پایتون بنویسی درد سرش بیشتر و پایتون فقط از سیستم عامل های دسکتاب پشتیبانی میکنه یعنی با پایتون نمیتونی برای اندروید برنامه بسازی، ولی با ++C میشه.
باید هم کیوت یاد بگیری و هم ++C یا پایتون، Qt که زبان نیست که بخوای بین Qt و پایتون یکی رو انتخاب کنی برای یاد گیری کیوت یک سری کتاب خونه هست در زبان های ++C و پایتون میشه ازش بکار گرفت

md3848
جمعه 25 تیر 1395, 16:47 عصر
شما اول مشخص کنید چجور نرم افزارهایی میخواهید تولید کنید؟؟؟
وب اپلیکیشن یا سکو ؟؟؟
والا من میخوام برنامه های اندروید - ویندوز و لینوکس بنویسم(تحت وب منظورم نیست) چن رشته من الکترونیک هستش میخوام به کمک اینا مدارم رو کنترل کنم - ییا مثلا پروژم رو توی اون سیستم عامل مانیتور کنم و دیتاهام رو تو موبایل یا کامپیوتر نشون بشم به کمک برنامه ای که تحت اون سیستم عامل مینویسم.

در ضمن مقایسه qt و python مثل مقایسه کنسرو لوبیا هست با خاک و آب و نور خورشید
والا من یکم خودم هم گیج شدم - همون اول گفتم - چون اگه اشتباه نکنم پایتون یه جورایی زبون هستش و QT یه سری کتابخونه - درست فهمیدم من؟

با ++C و Qt هم میشه برای همه ی سیستم عامل های برنامه نوشت در اصل Qt برای ++C هست ولی در پایتون هم میشه از استفاده کرد اگه بخوای با پایتون بنویسی درد سرش بیشتر و پایتون فقط از سیستم عامل های دسکتاب پشتیبانی میکنه یعنی با پایتون نمیتونی برای اندروید برنامه بسازی، ولی با ++C میشه.
باید هم کیوت یاد بگیری و هم ++C یا پایتون، Qt که زبان نیست که
والا من C و C++ بلدم چون اصلا کارم با همین دو زبون هستش. ولی Qt رو قبلا یکم کار کردم و کتاب استاد کامبیز اسدزاده رو هم خوندم قبلا مقداریش رو.
پس به کمک پایتون من نمیتونم برنامه موبایل بنویسم - لذا باید بیخیال یادگیریش بشم و باید برم و C++ رو حرفه ای تر یاد بگیرم و QT رو هم یاد بگیرم -تا بتونم برا اون 3 سیستم عاملی که گفتم برنامه بنویسیم.....درست میگم دوستان؟

بخوای بین Qt و پایتون یکی رو انتخاب کنی برای یاد گیری کیوت یک سری کتاب خونه هست در زبان های ++C و پایتون میشه ازش بکار گرفت
پس باید یا QT و C++ رو انتخاب کنم یا QTوPYTHON ------ خب کدومش بهتره؟ مورد دومی(QTوPYTHON) گفتی که نمیشه باهاشون برنامه موبایل نوشت ولی با مورد اولی(QT و C++) میشه - درست میگم؟:متفکر:

راستی با Ruby و QT میشه برنامه برای 3 سیستم عامل فوق نوشت؟؟؟ چون بعضی جاها دیدم روبی رو با پایتون مقایسه کردم گفتم شاید...:لبخند:

شرمنده اگه سوالام مبتدیانه هستش - دیگه شما ها چند ساله کارتون اینه و منی که چند روزه اومدم سمت این کارا قطعا قابل مقایسه نیستم:خجالت:

golbafan
دوشنبه 28 تیر 1395, 09:44 صبح
سلام
شما بهترین گزینه رو انتخاب کنید: کیوت و سی++