ورود

View Full Version : یه مشکل در مورد مدیا پلیر

shaghayegh_6113
چهارشنبه 22 شهریور 1385, 17:48 عصر
سلام
من با یه مدیاپلیر یه فیلم روی فرمم پخش می کنم . برای اینکه روند پخش فیلم رو ببینم یه Timer و یه Trackbar گذاشتم که توی OnTimer ام Position مربوط به مدیاپلیر رو به Position ترک بارم میدم و برای حرکت روی فیلم هم توی Onchange مربوط به Trackbar حالا ایندفه Position ترک بار رو به Position مدیا پلیر می دم .
حالا مشکلم اینه که وقتی Trackbar رو حرکت می دم فیلمم تقریبا 2 ،3 ثانیه حالت خراب و گیر کرده داره ( قطع و وصل می شه ) و بعدش درست می شه .
اولا چه طور می شه این مشکل رو حل کرد و دوما اینکه وقتی با حرکت Trackbar فیلم رو جلو یا عقب می برم چه طور بفهمم که حالا روی چه ثانیه ای از فیلم هستم .
اگر کمکم کنید خیلی ممنون می شم . کارم بد جور گیر کرده :گریه:
راستی یه سوال دیگه
چرا وقتی FileName مدیا پلیر رو از یه فایل فیلم به یه فایل موزیک تغییر می دم و دوباره می خوام فیلم رو پخش کنم این دفه دیگه فیلم رو جایی که من گفتم نشون نمی ده ( روی Panel ) و روی یه پنجره جدا نشون می ده ؟؟؟؟

vcldeveloper
جمعه 24 شهریور 1385, 00:46 صبح
چرا وقتی FileName مدیا پلیر رو از یه فایل فیلم به یه فایل موزیک تغییر می دم و دوباره می خوام فیلم رو پخش کنم این دفه دیگه فیلم رو جایی که من گفتم نشون نمی ده ( روی Panel ) و روی یه پنجره جدا نشون می ده ؟؟؟؟
قبل از Open کردن مجدد فایل، خصوصیت Display از MediaPlayer را دوباره تنظیم کنید.

دوما اینکه وقتی با حرکت Trackbar فیلم رو جلو یا عقب می برم چه طور بفهمم که حالا روی چه ثانیه ای از فیلم هستم .

خب با همون خصوصیت Position مدیاپلیر.

omid_delphi2
شنبه 25 شهریور 1385, 08:16 صبح
من هم همین مشکل را داشتم و فکر کنم تقریبا غیر قابل حل باشد
چون برنامه توی لوپ میافتد
اگر track bar هم مثل برخی کامپوننتها on mouse down داشت این مشکل قابل حل بود

shaghayegh_6113
دوشنبه 03 مهر 1385, 22:44 عصر
سلام
هیچ کس نمی دونه چه طور می تونم مشکل اولم رو حل کنم ( با جلو و عقب بردن Trackbar فیلمم قطع و وصل می شه ) ؟؟؟؟؟:گریه: