View Full Version : اشکال در ساخت ماشین مجازی ADT
raha raad
یک شنبه 27 تیر 1395, 10:02 صبح
سلام.
من هنگام ساخت AVD وقتی تنظیمات را وارد می کنم دکمه OK برای ثبت نهایی فعال نمی شه!!!! خواهش می کنم که راهنماییم کنید.
141532
rezaricky
یک شنبه 27 تیر 1395, 10:20 صبح
سلام .
دقت کنید در قسمت CPU/ABI نوشته هيچ system image براي اين نوع شبيه سازی كه شما میخواید نصب نشده .
بخش های Device و Target رو تغيير بدید تا این گزینه فعال بشه و بتونید شبیه ساز ایجاد کنید.
raha raad
دوشنبه 28 تیر 1395, 14:08 عصر
ممنون از اینکه پاسخ دادین. من تازه میخوام برنامه نویسی اندروید رو یادبگیرم و نمیدونم این اطلاعات باید بر چه اساسی باشه و از کجا بدونم که چی باید بزنم؟ توی سایتهای مربوط به اموزش اندروید هم خودشون تنظیمات رو نوشتن -که یک موردش همینه که در تصویر ملاحظه کردید.- ولی هیچ توضیحی داده نشده که این اطلاعات را از کجا اومده و اینکه اصلا بر چه اساسییه؟؟؟خواهش میکنم کمکم کنید من واقعا خیلی وقته دراین مورد دارم جستجو میکنم ولی هنوز جوابی پیدا نکردم! !!!
rezaricky
دوشنبه 28 تیر 1395, 14:26 عصر
در قسمت Device شما نوع دستگاه را از نوع Android Tv انتخاب کرده اید که یعنی تلویزیون اندروید و به درد شما نمیخوره پس اونو عوض کنید .
برای ایجاد شبیه ساز هم باید شبیه سازی رو ایجاد کنید که قبلا اون رو دانلود کردید و در کامپیوتر تون موجود هست .
برای اطلاع از این که کدام ورژن ها نصب شده اند از SDK Manager استفاده کنید.
raha raad
سه شنبه 29 تیر 1395, 07:34 صبح
واقعا ممنونم خدا خیرتون بده.
raha raad
پنج شنبه 31 تیر 1395, 10:43 صبح
ممکنه یه آدرسی هم بهم بدید که از کجا باید ماشین مجازی یا شبیه ساز رو دانلود کنم؟
raha raad
پنج شنبه 31 تیر 1395, 15:20 عصر
جددا سلام.
من android-14را دانلود کردم. یکسری از سایتها نوشته بودند که این پوشه باید در پوشه sdk کپی شود و یکسری نوشته بودند در پوشه platformباید کپی شود.
من هر دو را امتحان کردم ولی هنوز همان مشکلی که در تصویر ملاحظه می شود پابرجاست!! خواهش میکنم کمکم کنید من خیلی وقته دارم تلاش میکنم این مشکل رو رفع کنم ولی هیچ فایده ای نداشته
ehsan4
جمعه 01 مرداد 1395, 15:26 عصر
salam
man khodam ham ta ye hafte pish dargir in moshkel booodam
be nazare man behtare az android-19 estefade koni behtare
choon ke ma tahrim hastim nemishe az barname SDK Manager betoor mostagim dl kard bara hamin behtare berin be address http://www.april1985.com/android-sdk-offline/
az oonja barname haye SDK Platform Android SDK Platform 4.4.2(60.9MB) va x86 System Image Google APIs Intel x86 Atom System Image(247.8MB) ro dl konin (albate ba gand shekan)
SDK Platform Android SDK Platform 4.4.2 ro to masir sdk/platforms/android-19 extact konin
va
x86 System Image Google APIs Intel x86 Atom System Image ro to masir sdk/system-images/android-19 extact konin
aghar ham bekhain azarmeabi-v7 estefadeh konin bayad berin be address https://aur.archlinux.org/packages/android-armv7a-eabi-system-image-19 (albate ba gand shekan) va az gesmate Sourcesono dl konin
in ro ham bayad dar masir sdk/system-images/android-19 extract konin
raha raad
جمعه 01 مرداد 1395, 15:54 عصر
ممنونم از پاسختون. امتحان می کنم. امیدوارم درست بشه.
raha raad
جمعه 01 مرداد 1395, 17:37 عصر
ممکنه لطف کنید فایلهای مربوطه رو به ایمیلم بفرستید؟؟؟؟؟؟ فیل شکن ندارم!!
programmer.mail.2016@gmail.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.