View Full Version : چگونه به نظیمات wifi مودم adsl ار طریق نرم افزار دسترسی پیدا کنیم؟
sonofsun
یک شنبه 27 تیر 1395, 16:02 عصر
سلام به همه ی دوستان
من میخوام یه برنامه بنویسم که اگه مثلا 10 دقیقه از wifi مودم استفاده نشد،این برنامه wifi مودم رو از قسمت کانفیگ اون disable کنه...مشکل اینجاست که نمیدونم چیجوری باید به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کرد...تو اینترنت که گشتم فهمیدم که یه پروتکل هست به نام snmp که با هاش میشه این کار رو کرد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چیجوری باید با این ارتباط برقرار کنم اصلا چی هست و با چه زبانی باید بنویسم؟.... ایا برنامه ای هست بشه باهاش اینکار رو کرد دیگه من ننویسم؟
ممنون از راهنمایی تون
cybercoder
چهارشنبه 30 تیر 1395, 09:32 صبح
سلام به همه ی دوستان
من میخوام یه برنامه بنویسم که اگه مثلا 10 دقیقه از wifi مودم استفاده نشد،این برنامه wifi مودم رو از قسمت کانفیگ اون disable کنه...مشکل اینجاست که نمیدونم چیجوری باید به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کرد...تو اینترنت که گشتم فهمیدم که یه پروتکل هست به نام snmp که با هاش میشه این کار رو کرد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چیجوری باید با این ارتباط برقرار کنم اصلا چی هست و با چه زبانی باید بنویسم؟.... ایا برنامه ای هست بشه باهاش اینکار رو کرد دیگه من ننویسم؟
ممنون از راهنمایی تون
با استفاده از SNMP آمار پورت Wirelessرو در بازه های زمانی مختلف بررسی کن اگر ناچیز بود دوباره با همون SNMP بیا Command بفرست.
ولی در مجموع کار عاقلانه ای نیست. چون بعدا به چه سیاستی دوباره میخوای پورت رو UP کنی؟
معمولا Wireless card های درست حسابی تنظیماتی برای حالت low power دارند برای زمان عدم استفاده. اگر منظور شما صرفه جویی هستش.
ولی در کل یک مقدار کلا dubious
sonofsun
چهارشنبه 30 تیر 1395, 12:18 عصر
با استفاده از SNMP آمار پورت Wirelessرو در بازه های زمانی مختلف بررسی کن اگر ناچیز بود دوباره با همون SNMP بیا Command بفرست.
ولی در مجموع کار عاقلانه ای نیست. چون بعدا به چه سیاستی دوباره میخوای پورت رو UP کنی؟
معمولا Wireless card های درست حسابی تنظیماتی برای حالت low power دارند برای زمان عدم استفاده. اگر منظور شما صرفه جویی هستش.
ولی در کل یک مقدار کلا dubious
راستش چون تو خونه ی ما وای فای بیس چهاری روشنه و چون مضر بودن وای فای ثابت شده خواستم هر موقع که استفاده نمیکنم اکه یادمم رفت وای فای خاموش شه بعد واسه اپ کردنش میخوام یه ریموت درست کنم که یه موج رادیویی بفرسته وگیرنده هم از از پورت سریال به کامپیوتر دستور اپ رو بده و بقیه کارا با برنامه انجام بشه
و اینکه من وایرلس کارت ندارم مودم وایرلس دارم .....من اصلا نمیدونم چی جوری میشه با این پروتکل SNMP ارتباط برقرار کرد میشه بیشتر توضیح بدی یا اگه کتاب مقاله ای چیزی داری بگی من دان کنم یا بخرم بخونم ......ممنون میشم اگه راهنمای کنی
cybercoder
شنبه 13 شهریور 1395, 08:41 صبح
من وایرلس کارت ندارم مودم وایرلس دارم
داخل همون به قول شما مودم وجود داره!
چی جوری میشه با این پروتکل SNMP ارتباط برقرار کرد
بسیار ساده هست گوگل کن پیدا میکنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.