View Full Version : Deploy در تامکت
hajilari
دوشنبه 28 تیر 1395, 15:25 عصر
سلام میخواهم پروژه jsp خودم را در تامکت Deploy directory or WAR file located on server کنم
اما این پیغام را میده FAIL - Invalid context path datetest was specified
ممنون میشم راهنمایی کنید
141556
vahid-p
دوشنبه 28 تیر 1395, 18:16 عصر
:|
خب مقادیر فیلدها کجاست؟ همش که خالیه؟!!
Context Path رو چی وارد کردید؟ datetest؟ اینو تست کنید:
/datatest
ببینید جواب میده.
hajilari
دوشنبه 28 تیر 1395, 20:55 عصر
:|
خب مقادیر فیلدها کجاست؟ همش که خالیه؟!!
Context Path رو چی وارد کردید؟ datetest؟ اینو تست کنید:
/datatest
ببینید جواب میده.
نه متاسفانه بازم جواب نمیده
Context Path رو datetest و datetest/ وارد می کنم
WAR or Directory URL: این آدرس رو وارد میکنم http://inche.ir/datetest.war
vahid-p
سه شنبه 29 تیر 1395, 15:06 عصر
نمیدونم اینکه شما context path رو تو فیلد بالا یه مقدار تعیین کنی، این رو پیشفرض در نظر میگیره یا چیزی که در فایل context.xml نوشته شده.
به نظرم تو فایل datetest.war در META-INF/context.xml هم path رو به /datetest تغییر بدید و همچنین از طریق روش دوم WAR file to deploy فایل datetest.war رو آپلود کن.
اگر با IDE مثل Netbeans و... شما این پروژه رو ایجاد کردید، خودش به صورت پیشفرض اسم پروژه رو اگر datetest وارد کنید /datetest به عنوان context path در نظر میگیره، ولی گویا خودتون به صورت دستی این مقدار رو تغییر دادید.
hajilari
چهارشنبه 30 تیر 1395, 15:17 عصر
نمیدونم اینکه شما context path رو تو فیلد بالا یه مقدار تعیین کنی، این رو پیشفرض در نظر میگیره یا چیزی که در فایل context.xml نوشته شده.
به نظرم تو فایل datetest.war در META-INF/context.xml هم path رو به /datetest تغییر بدید و همچنین از طریق روش دوم WAR file to deploy فایل datetest.war رو آپلود کن.
اگر با IDE مثل Netbeans و... شما این پروژه رو ایجاد کردید، خودش به صورت پیشفرض اسم پروژه رو اگر datetest وارد کنید /datetest به عنوان context path در نظر میگیره، ولی گویا خودتون به صورت دستی این مقدار رو تغییر دادید.
در اکلیپس فایل META-INF/context.xml را بصورت دستی باید درست کرد.
از طریق روش دوم WAR file to deploy مشکلی ندارم و اجرا میشه
---
مشکل من اینجاست اگه حل بشه
من می خواهم روی هاستم سایتی که با Jsp درست کردم رو قرار بدم اما توی این موندم
یه وی پی اس گرفتم روش centos webpanel نصب کردم اما نمی دونم چرا فایل جاوا کار نمیکنه
حالا نمیدونم اصلا این مراحل deploy کردن رو میرم میشه باهاش سایت رو بالا آورد یا نه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.