PDA

View Full Version : حرفه ای: اصول حذف یا عدم حذف ، نگهداری داده های قدیمی

aminaltavista
شنبه 02 مرداد 1395, 17:54 عصر
سلام

بنظرم رسید اینجا سوالم رو مطرح کنم چون برنامم رو با MVC پیاده کردم :لبخند: حالا ببخشید اگه نابجاست و پاسخم رو بدید ممنون

اخیرا یه پروژه رو راه اندازی کردم که گزارشات روزانه رو در دریافت و در خودش نگه میداره !

خب تا اینجای کار مشکلی نیست اما تا کی ! این چیزیه که درگیرشم ، یعنی من باید اطلاعات n ماه یا سال رو تا کی نگه دارم ، آیا باید ماه به ماه ، یا هر چند ماه حذف بشن یا اینکه یه جای دیگه آرشیوشون کنم !؟

اصلا نیاز هست تا با مشتری در میون بزارم یا فرآیند مشخصی وجود داره

مرسی از پاسخ خوبتون

hakim22
شنبه 02 مرداد 1395, 18:07 عصر
به طور کلی حذف کردن اطلاعات از دیتابیس روش خوبی نیست . بالا رفتن حجم دیتابیس چیز بدی نیست. به شرط اینکه در سرور از این بابت مشکلی نداشته باشید.

سرعت رشد فضای دیتابیس میتونه خیلی سریع بشه . در بعضی هاستها محدودیت حجمی برای دیتابیس در نظر گرفته شده. اگر این مشکل رو ندارید سراغ حذف اطلاعات نرید.

aminaltavista
یک شنبه 03 مرداد 1395, 14:09 عصر
درود مهندس ، ممنون که پاسخ دادید ، حالا شخصی میگفت لاگ باید بعد از چند مدتی دسته بندی و پاک کرد ، نمیدونم منظورش چی بود ! سوال هم کردم ملتفت نشدم (شاید لاگ Sql server بوده)!

قطعا نیاز به حذف داده های قدیمی یا بسیار قدیمی هست ، که غیر از این performance میاد پایین حالا به چه صورت ، ازتون میخوام یکی از تجربه های ارزشمندتون رو در اختیار من قرار دهید مرسی