PDA

View Full Version : بهترین محیط برای ساخت بازی ساده

mahdyari77
یک شنبه 03 مرداد 1395, 23:47 عصر
سلام
خوب همونطور که از موضوع معلومه یه بازی خیلی خیلی ساده میخوام بسازم که اصلا حرکت توش نداره و کاملا دو بعدیه ... ولی آنلاینه حالا چنتا سوال میمونه که میخواستم راهنمایی کنید:
1- بنظر شما باتوجه به اینکه میخوام مولتی پلتفرم باشه ، از زامارین استفاده کنم یا دوبار بنویسمش ؟ (دست تنهام)
2- سرور ساید رو با PHP بنویسم که مشکلی نداره؟
3- زامارین امنیتش چطوره ؟ (هم دیکامپایل نشه هم چیت و اینجور چیزا نشه زد)
4- از موتور های بازی سازی استفاده کنم ، یا عین یه اپلیکیشن برم جلو آخه میگم هیچ حرکتی تو بازی قرار نیست باشه فعلا...

mahdyari77
دوشنبه 04 مرداد 1395, 15:52 عصر
البته بازی یه مپ بزرگ داره که توش همه بازیکنا هستن و میتونن این مپو مشاهده کنن

javadaskari
سه شنبه 05 مرداد 1395, 11:10 صبح
سلام
خوب همونطور که از موضوع معلومه یه بازی خیلی خیلی ساده میخوام بسازم که اصلا حرکت توش نداره و کاملا دو بعدیه ... ولی آنلاینه حالا چنتا سوال میمونه که میخواستم راهنمایی کنید:
1- بنظر شما باتوجه به اینکه میخوام مولتی پلتفرم باشه ، از زامارین استفاده کنم یا دوبار بنویسمش ؟ (دست تنهام)
2- سرور ساید رو با PHP بنویسم که مشکلی نداره؟
3- زامارین امنیتش چطوره ؟ (هم دیکامپایل نشه هم چیت و اینجور چیزا نشه زد)
4- از موتور های بازی سازی استفاده کنم ، یا عین یه اپلیکیشن برم جلو آخه میگم هیچ حرکتی تو بازی قرار نیست باشه فعلا...

1-بستگی به خودتون داره، چون فرقی نداره
2-نه، چه مشکلی؟، به نظر من PHP از لحاظ سرعت و امنیت خیلی بهتر از ASP هست.
3-در این مورد اطلاعی ندارم ولی هرکاری بکنید برنامه decompile میشه، و فقط میتونید با یه سری کارها کدهای خودتونو به هم ریخته و پیچیده کنید، به نظر من برنامه ای که online کار میکنه و تحت نظر شماست، مشاهده کدهای اون فایده ای برای هکر نداره، فوقش میخاد یه بازی مثل شما بسازه، خب بزارید بسازه!!!، حالا گیریم که اصلا نتونن decompile کنن، کپی کردن یه برنامه ای که قبلا نوشته شده که کاری نداره!!!، مهم ایده بوده که شما اول از همه به اون رسیدی و جلوتر از بقیه داری پیش میری، حالا اگه اینقدر برنامه شما طرفدار داره که به خاطرش به جون برنامه بیفتن و از کدهای اون سر در بیارن شما باید به خودت افتخار کنی و اجازه بدی بقیه دنبالت بیان!، مشکل برنامه نویسای تازه کار اینه که فکر میکنن کدشون خیلی مهمه و نباید کسی از اونا سردربیاره!، من به شخصه دوست دارم یکی بیاد برنامه منو decompile کنه و ازش سر در بیاره!
4- در این مورد هم تجربه ای ندارم.

mahdyari77
سه شنبه 05 مرداد 1395, 13:12 عصر
1-بستگی به خودتون داره، چون فرقی نداره
2-نه، چه مشکلی؟، به نظر من PHP از لحاظ سرعت و امنیت خیلی بهتر از ASP هست.
3-در این مورد اطلاعی ندارم ولی هرکاری بکنید برنامه decompile میشه، و فقط میتونید با یه سری کارها کدهای خودتونو به هم ریخته و پیچیده کنید، به نظر من برنامه ای که online کار میکنه و تحت نظر شماست، مشاهده کدهای اون فایده ای برای هکر نداره، فوقش میخاد یه بازی مثل شما بسازه، خب بزارید بسازه!!!، حالا گیریم که اصلا نتونن decompile کنن، کپی کردن یه برنامه ای که قبلا نوشته شده که کاری نداره!!!، مهم ایده بوده که شما اول از همه به اون رسیدی و جلوتر از بقیه داری پیش میری، حالا اگه اینقدر برنامه شما طرفدار داره که به خاطرش به جون برنامه بیفتن و از کدهای اون سر در بیارن شما باید به خودت افتخار کنی و اجازه بدی بقیه دنبالت بیان!، مشکل برنامه نویسای تازه کار اینه که فکر میکنن کدشون خیلی مهمه و نباید کسی از اونا سردربیاره!، من به شخصه دوست دارم یکی بیاد برنامه منو decompile کنه و ازش سر در بیاره!
4- در این مورد هم تجربه ای ندارم.

2- منظورم از PHP این بود که آیا PHP کارمو را میندازه یا باید برم سراغ پرل و پایتون و رابی و اینا ؟
3- منظورم دیکامپایل شدن نبود منظورم این بود که نتونن بازی رو هک کنن مود کنن یا چیت بزنن و اینجور چیزا وگرنه که کد من چیز مهمی توش نداره

اگر در خصوص مورد چهار هم یکی راهنماییم کنه ممنون میشم

mahdyari77
پنج شنبه 07 مرداد 1395, 00:51 صبح
دوستان داخل انجمن خارج انجمن کلا کسیو میشناسید که با گیم انجین خاصی کار کرده باشه ؟

aliblk10
پنج شنبه 07 مرداد 1395, 12:08 عصر
دوستان داخل انجمن خارج انجمن کلا کسیو میشناسید که با گیم انجین خاصی کار کرده باشه ؟

من یکم یونیتی کار کردم.
برو یونتی استفاده کن راجته

sa0017
پنج شنبه 07 مرداد 1395, 13:36 عصر
سلام
به نظر من با توجه به اینکه برنامه شما ساده است و حرکات زیادی نداره میتونید از adobe air یا همان فلش هم استفاده کنید که با این وجود متوانید برنامتان را برای اندروید ios و حتی تحت وب به سادگی نمیاش بگذارید

smsk1234
پنج شنبه 07 مرداد 1395, 17:10 عصر
سلام از زامارین استفاده کن هر کاری که بتونی با جاوا بکنی با زامارین هم میتونی پس هر امنیتی بتونی تو جاوا انجام بدهی توی زامارین هم می تونی.این هم که میگن حجم زامارین زیاده شما می تونی با چندین ترفند حجم برنامه تو پایین بیاری تازه خیلی هم حجم برنامه های زامارین زیاد نیست.