View Full Version : درست کردن UI
ejhost
یک شنبه 10 مرداد 1395, 00:59 صبح
سلام
من برای کارام از python خوب استفاده می کنم.
اما الان یه مشکلی که دارم در پروژه ای که دارم کاربر اصلا کنسولی نمی تونه کار کنه. میخوام براش UI بسازم. یسری خوندم و یسری چیز دانلود کردم. اصلا نمیتونم باهاشون کار کنم. میخوام یچیز باشه مثله سی شارپ و ویژوال که راحت دکمه میکشی و تکس باکس و از این جور چیزا رو می اندازی داخل نرم افزار و راحت هم کد مربوطش رو بزنم. نمی دونم چنین چیزی اصلا داخل پایتون هست؟ یا یه چیز تلفیقی که ظاهر رو با اون درست کنم بعد اینا رو بتونم بهم وصل کنم.
متشکرم
plague
یک شنبه 10 مرداد 1395, 11:26 صبح
نزدیک ترین برنامه به چیزی که میخاید QT هستش
یه آموزش از pluralsight هست که میتونی نگاه کنی ولی زبان اصلیه
http://git.ir/16480/videography/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D8%A7-python/
khosroanjam
دوشنبه 18 مرداد 1395, 08:29 صبح
به نظر من برای UI بهتر از HTML5 و CSS3 و JS بری دستت خیلی باز تره
فریم ورک های Flask و Django عالی هستند
pc_programmer
پنج شنبه 04 شهریور 1395, 23:56 عصر
برای برنامه نویسی GUI یا همون برنامه های که دکمه و ... دارن از کتابخانه ها و یا فریم ورک های زیر می تونید استفاده کنید:
1. tkinter
2.PyQt
3.PySide
3.PyGTK(PyObject)
4. wxPython (فقط توی پایتون 2 پشتیبانی میشه)
و ....
این کتابخانه ها یا فریم ورکها به شما این امکان رو می دن تا برنامه های GUI یا همون برنامه های گرافیکی بنویسید. ساده ترین اونها tkinter هست که به صورت پیش فرض وقتی پایتون رو روی ویندوز نصب می کنید خودش هم نصب میشه. برای یادگیری کار با پایتون و tkinter فیلم آموزشی Lynda Python GUI Development with Tkinter رو دانلود کنید.
اما بحث طراحی UI با استفاده از این فریم ورکها : چیزی که شما به دنبال اون هستید IDE ای هست که دارای قابلیت طراحی UI باشه مثل ویژوال استودیو . چنین چیزی برای پایتون وجود نداره. تنها گزینه ای که وجود داره اون هم به قدرتمندی ویژوال استودیو نیست Qt Designer هست که باید فریم ورک PyQt رو دانلود و نصب کنید بعد Qt Designer رو هم جداگانه دانلود و نصب کنید.
اگه برنامه ای که می خواهید طراحی کنید ساده است مثلا از 2 تا 5 فرم تشکیل شده و ویجیت های پیشرفته ای نمی خواد و کارتون با دکمه و لیبل و رادیو باتن و ... حل میشه فیلم آموزشی که گفتم رو دانلود کنید و برنامه رو با tkinter طراحی کنید. اما اگر برنامه شما بیش از 10 تا فرم داره و ویجیت پیشرفته برای مدیریت اطلاعات و تقویم و ... می خواد PyQt رو باید کار کنید. اگر برنامه تون بزرگ و پیچیده است و وقت و حوصله یادگیری این فریم ورک ها رو ندارید Visual Studio با سی شارپ می تونه انتخاب بهتری باشه.
موفق و پیروز باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.