PDA

View Full Version : پایتون در آپانتا

Meh_Rad
دوشنبه 11 مرداد 1395, 12:23 عصر
سلام.:لبخندساده:
ببخشید میشه کسی توضیح بده چجوری میشه تو Apanta Studio3 پروزه پایتون ایجاد کرد؟:متفکر:

khosroanjam
دوشنبه 18 مرداد 1395, 08:37 صبح
اگه IDE خوب می خوایی Pycharm بی نظیره , کلا تخصصی برای پایتون نوشته شده این و امتحان کن

barnamenevisforme
دوشنبه 18 مرداد 1395, 11:33 صبح
سلام دوست عزیز
من pycharm نسخه cummunity رو امتحان کردم, ظاهرا با حروف فارسی مشکل داره. چطور باید تنظیمات پشتیبانی از حروف فارسی رو انجام بدم؟

black_ghost
دوشنبه 18 مرداد 1395, 15:19 عصر
سلام
تغریبا بیشتر ادیتور ها با زبان فارسی مشکل دارن
خود idle پایتون یه جورایی جواب گوی فارسی هست
ولی در هر صورت پیشنهاد من برای ادیتور sublime text هست
خیلی سبک
کالر فرمتینگ عالی
و.....

میتونید پلاگین های مختلفی هم نصب کنید روش
نسخه لینوکس و مک و ویندوز هم داره

پیشنهاد دوم هم komodo هست بسیار عالی

khosroanjam
سه شنبه 19 مرداد 1395, 14:38 عصر
سلام دوست عزیز
من pycharm نسخه cummunity رو امتحان کردم, ظاهرا با حروف فارسی مشکل داره. چطور باید تنظیمات پشتیبانی از حروف فارسی رو انجام بدم؟

ببین پایین صفحه سمت راست همون جای که نشون میده الان کرسر روی خط چندومه یه گزینه داره که می تونی Coding IDE رو عوض کنی اونو بزار روی UTF-8 مشگلش با فارسی حل میشه و میتونی از امکانات بی نظیره pyCharm استفاده کنی . پیدا نکردی بگو برات عکس بگیرم

Meh_Rad
چهارشنبه 20 مرداد 1395, 10:39 صبح
اگه IDE خوب می خوایی Pycharm بی نظیره , کلا تخصصی برای پایتون نوشته شده این و امتحان کن
خیلی ممنون دوست عزیز از PyCharm استفاده میکنم و به قول شما بی نظیره ولی کلا میخاستم بدونم تو محیط apanta چجوریه
بازم ممنون :)

pc_programmer
چهارشنبه 03 شهریور 1395, 19:58 عصر
من پایتون رو با آپتانا استفاده نکردم اما می دونم که Aptana بر پایه اکلیپس طراحی شده برای اکلیپس هم pydev هست که یه افزونه هست و به اکلیپس این امکان رو میده که کدهای پایتون رو اجرا کنه. اگه میگید الا و بلا باید از آپتانا استفاده کنم نحوه نصب پایتون بر روی اکلیپس رو یاد بگیرید بعد ببیندید می تونید همین ترفند رو برای آپتانا هم بزنید یا نه.