ورود

View Full Version : كمك در مورد برنامه بانك اطلاعاتي

masoud_salimy
دوشنبه 11 مرداد 1395, 21:22 عصر
سلام
يه dbgrid دارم كه يكسري ركورد داره. ميخوام وقتي روي ركورد موردنظر كاربر كليك شد يه پنجره ديگه باز شه و اطلاعاتي رو كه از چندتا جدول ديگه جمع آوري شده رو نشون بده
١-بنظر شما براي جمع آوري اطلاعات و نمايش اونها چطور اطلاعات رو يه جا جمع كنم كه نياز به يه جدول ديگه نباشه
٢-از نظر ظاهري از چه پنجره اي براي نمايش اطلاعات استفاده كنم خودم ترجيح ميدم اطلاعات رو توي يه dbgrid نمايش بدم ولي مشكل اينجاست كه دراينصورت بايد يه فرم جديد بسازم كه به علت موقت بودن زياد جالب نيست. آيا ميشه داخل اين پنجرههاي پيغام از dbgrid استفاده كرد؟
ممنون از وقت و راهنماييتون

pezhvakco
سه شنبه 12 مرداد 1395, 09:20 صبح
يه dbgrid دارم كه يكسري ركورد داره.
داده ها در جدول های پایگاه داده هستند و نه DBGrid ها (DBGrid ابزاری برای نمایش داده های برگزیده کاربر است)

براي جمع آوري اطلاعات و نمايش اونها چطور اطلاعات رو يه جا جمع كنم
بهتره با یک SP در پایگاه داده داده ها رو برگزینید

كه نياز به يه جدول ديگه نباشه
چه جور جدولی و کجا

خودم ترجيح ميدم اطلاعات رو توي يه dbgrid نمايش بدم ولي مشكل اينجاست

كه دراينصورت بايد يه فرم جديد بسازم كه به علت موقت بودن زياد جالب نيست
در همون فرم یک جدول باشه برای نمایش داده های مورد خواسته که با هر هنگام خواستین نمایش داده بشه (Show) و یا مخفی بشه (Hide)

ابوالفضل عباسی
سه شنبه 12 مرداد 1395, 09:38 صبح
pezhvakco عزیز جامع گفتند.
برای نمایش اطلاعاتی دیگه ای که مربوط به یک رکورد از بانک موردنظرتون،میتونید از Master,Details هم استفاده بکنید.
در یک پنجره دیگری و با نمایش دادن آن از طریق dbgrid.

masoud_salimy
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 09:51 صبح
با سلام و تشكر بابت راهنمايياتون
من ميخوام وقتي روي dbgrid ركوردي انتخاب ميشه يه پنجره شناور كوچيك باز بشه و يكسري اطلاعات درمورد ركورد انتخابي نمايش بده و كاربر بعد از رويت اونرو ببنده
حالا مسئله اين پنجره شناور هست كه آيا بجز استفاده از يه فرم ديگه آيا راهي هست يا نه

hp1361
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 13:34 عصر
سلام

گرید DBGrideh قابلیتی داره بنام Panel of detail information که میتونید از این ویژگیش استفاده کنید

یا اینکه از همون روش خودتون که اشاره کردین(استفاده از فرم دیگه) استفاده کنید

موفق باشیم

masoud_salimy
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 14:12 عصر
سلام و ممنون بابت راهنماييتون
Grideh كامپوننت جدايي هست كه بايد نصب بشه؟

hp1361
شنبه 16 مرداد 1395, 07:39 صبح
سلام و ممنون بابت راهنماييتون
Grideh كامپوننت جدايي هست كه بايد نصب بشه؟

سلام

بله کامپوننت جداگانه ایست که باید دانلود و نصب کنید

ابوالفضل عباسی
یک شنبه 17 مرداد 1395, 08:57 صبح
همه میتونید از dbgrideh استفاده کنید و هم میتونید یک panel رو hide,show بکنید.مواقعی که روی یک رکورد کلیک میشه.بعد panel رو طوری طراحی کنید که تمامی اطلاعات مربوط به آن نمایش داده بشه