ورود

View Full Version : برنامه نویسی اندروید

سمیرا22
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 10:29 صبح
سلام .من تازه شروع کردم به برنامه نویسی اندروید ولی هنوز هیچ کدی نزدم ارور r.java رو میده محیطیم که با هاش می نویسم اکلیپسه .لطفا یکی راهنماییم کنه :افسرده:141831
اینم اسکرین شات اروری که میده

tux-world
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 11:16 صبح
چرا ایکلیپس؟؟؟
اون که دیگه منقرض شد و به تاریخ پیوست. این مشکلات، مشکلات کوچکی هستش که شما باهاش برخورد خواهید داشت. شاید cleanup و باز و بسته مجدد نرم افزار حل بکنه مشکلتون رو ولی اکیدا توصیه میکنم ازش استفاده نکنید

سمیرا22
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 14:01 عصر
اخه اندروید استدیو رو نصبش کردم ولی خیلی خیلی ارور می داد .برنامه ها رو هم run نمی کرد حتی با شبیه ساز.
فقط من تازه شروع کردم برنامه نویسی اندرویدو.این cleanup که میگین کجا هستش؟

tux-world
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 20:04 عصر
نمیدونم کجاست چون سالهاست ازش استفاده نمیکنم دیگه. ولی اندروید استودیو هیچ مشکلی نداره. یه کم شاید اولش براتون سخت باشه ولی ایده ال ترین نرم افزار برای توسعه و کدنویسی اندرویده

capitan_nemesis
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 07:53 صبح
از خود سایت بگیر اندروید استودیو رو هم خودش نصب میکنه هم sdk مربوطه ولی باید فی..... داشته باشی
چون تو ایرانی میتونی از نرم افزار دزدی intllij استفاده کنی اگه درس نوشته باشمش

tux-world
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 10:06 صبح
نیازی به intellij نیست چون مباحث gradle هم توش پیاده سازی نشده به اون صورت. اندروید استودیو ریگانه و به شدت داره پشتیبانی میشه

سمیرا22
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 12:45 عصر
141845 اینم اندروید استدیو که نصیش کردم ولی کلی ارور میده .لطفا یکی راهنماییم کنه

اینم اکلیپس که یکی از اروراش رفت (همون کد butten1) فقط یه ارور داره cleanup شم انجام دادم ولی درس نشد 141846

godofphp
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 13:15 عصر
از اندروید استودیو استفاده کنید دوست عزیز ایکلیپس منقضی شده هست
خطاهایی که در اندروید استودیو بوجود اومده رو بنویسید تا راهنمایی کنیم رفع کنید

tux-world
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 13:31 عصر
سمیرا خانوم اون عکسی که شما گذاشتید برای اندروید استودیو. قرمز کرده خطا نیستن. اون داره پروژه رو با بیلد منیجر گردل یکی میکنه و یه سری چیزها باید دانلود بکنه. ممکنه نیاز به فیلتر شکن داشته باشید. برای همینه نمیتونید وگرنه استودیو هیچ مشکلی نداره

سمیرا22
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 18:52 عصر
فیلتر شکن نصب کردم کل سیستم رو به هم ریخت شما بگید من چی کار کنم .هر کاری میکنم هیچکدومشون درس نمیشن لطفا راهنماییم کنین:افسرده:

kamal_s67
دوشنبه 18 مرداد 1395, 14:39 عصر
برای برطرف کردن مشکل شناخته نشدن R در اکلیپس همه خط هایی که از R استفاده میکنن رو کامنت کنید بعد پروژه رو کلین کنید.
البته ظاهرا برنامه شما appcompat رو هم نشناخته ، برای اینکار تو لایبرری ها یکبار کتابخانه appcompat رو حذف و مجدد اضافه کنید

سمیرا22
جمعه 29 مرداد 1395, 20:41 عصر
خطاهایی که قبلا رخ داده بود با نصب دوباره sdk از اول درست شد ولی الان مشکلی که پیش اومده اینه که شبیه ساز درست نمیشه یعنی دکمه ok فعال نمیشه اینم عکس برنامه لطفا راهنماییم کنین 142053

msroid
جمعه 29 مرداد 1395, 21:20 عصر
سلام

اگر تازه برنامه نویسی اندروید رو شروع کردید بهترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که هر چه سریعتر اگر دو پا دارید دو تای دیگه هم قرض بگیرید و از محیط اکلیپس فرار کنید و به سمت اندروید استودیو بیاد چرا که اول و آخر شما مجبور هستید که به این سمت بیاید و الان ماه هاست که گوگل پشتیبانی خودش رو از اکلیپس برداشت و به جد تاکید میکنه که از محیط توسعه تخصصی خود اندروید یعنی اندروید استودیو استفاده کنید.

aleas2
جمعه 29 مرداد 1395, 21:34 عصر
سلام پیشنهاد میکنم اندروید استودیو طبق آموزش این سایت دقیق دوباره از اول نصب کنید (http://android-studio.ir/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%88/) البته قبلش اندروید استودیو حذف کنید

و جهت آموزش اندروید پیشنهاد میکنم از آموزش های این سایت استفاده کنید (http://irprogram.com/5084/android-programming-complete-package-2016.html) که خیلی جامع و کامل است

سمیرا22
دوشنبه 01 شهریور 1395, 12:29 عصر
سلام طبق آموزش ها اندروید استدیو رو با sdk از اول نصب کردم ولی اندروید استدیوم این ارور رو میده دلیلش چیه؟
توی قسمت design هم هرکاری میکنم شکل گوشی رو نمیاره؟142102

msroid
دوشنبه 01 شهریور 1395, 13:15 عصر
سلام

داره میگه که شما از Api 23 استفاده کردید ولی نمیتونه اونو پیدا کنه. اگر یه عکس از محتویات فایل build.gradle و همچنین از Sdk manager بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد.

سمیرا22
دوشنبه 01 شهریور 1395, 17:43 عصر
142106142107

msroid
دوشنبه 01 شهریور 1395, 18:27 عصر
طبق تصاویری که قرار دادم عمل کنید. به جای این فایلی که باز کردید تب سمت راستش رو باز کنید و روی آیکنی که توی تصویر مشخص شده کلیک کنید و در پنجره باز شده در قسمت پایین روی Launch stand alone... کلیک کنید تا پنجره Sdk manager باز بشه. وقتی باز شدن قسمت Tools رو که با فلش مشخص شده مینیمایز کنید تا آیتم هایی که داخلش قرار دارن دیده نشن و از پکیج هایی که با نام اندروید هستند و محتویاتشون هم قابل دیدن باشه (یعنی روی فلش کناریشون کلیک کنید تا باز بشن) عکس بگیرید و قرار بدید.

142113

142114

سمیرا22
دوشنبه 01 شهریور 1395, 19:35 عصر
142115واقعا ممنونم که راهنمایی میکنین به خدا دیگه داره دیوونم میکنه

msroid
دوشنبه 01 شهریور 1395, 21:45 عصر
عکس دوم رو نذاشتید ولی با همینم مشخصه که شما فقط و فقط Api 8 رو دارید و این برای برنامه نویسی اندروید کافی نیست...!! شما باید از یه فندق شکن استفاده کنید و همون نسخه 23 رو دانلود کنید تا بتونید به راحتی و بدون مشکل کدنویسی کنید.

سمیرا22
دوشنبه 01 شهریور 1395, 23:20 عصر
خودتون فایلشو ندارین بذارین ممنون میشم یا اگه سایتی بدون استفاده از فیلتر شکن داشته باشه معرفی کنین چونکه فیلترشکن نصب کردم دیگه نتم وصل نمیشد

EDRIS0131
سه شنبه 02 شهریور 1395, 01:40 صبح
** این صرفا یک تجربه شخصی است ، و نه بررسی علمی **
سلام
به جامعه برنامه نویسان اندروید خوش امدید

امیدوارم که روز به روز بیشتر پیشرفت کنید
-------------
یکی از دلایلی که این خطا در r.java دیده میشه رو منم نفهمیدم
ولی خوب یه را تجربی پیدا کردم که کارمو همیشه راه میندازه

وقتی که یک پروژه جدید رو در لکلیپس میسازم اکثر مواقع خطا میده که منم عضاب ندارم خطا رو پیدا و رفع کنم

برای همین یه پروژه ساده ( مثل وب ویو ) رو از اینترنت ( مثلا سایت appinapps.com ) دانلود میکنم و از ان استفاده میکنم

حالا فقط نیازه که یه کد وب ویو رو پاک کنم تا یه سورس کامل داشته باشم
و در نهایت فقط نامش رو ویرایش کنم یا پکیج نیمشو عوض کنم

البته فقط یه راه کمکی هست...
چون منم آخر نفهمیدم که چرا وقتی یه |روژه جدید میسازم خطا میده
و حتی وقتی خطاشم بر طرف میکنم باز فایل r.java اذیت میکنه

به هر حال اینم یه راه تست شده از طرف خودمه - که همیشه کارمو راه میندازه .

*** ان شا الله موفق باشید ***

tux-world
سه شنبه 02 شهریور 1395, 08:15 صبح
وقتی که به مشکل R برخورد میکنید مطمعن باشید یا لای اوت های شما مشکل داره و قسمتی از اون رو ممکنه اشتباه نوشته باشید مثلا تو دادن رنگ اشتباه کرده باشید. تو ایکلیپس مزخرف در به در باید دنبالش بگردید تا پیدا کنید. راهش رو هم نمیدونم تو اون نرم افزار

در کل در صورتی که لای اوت های شما. ایمپورت کلاسهای شما درست انجام بشن. هیچ مشکلی پیش نمیاد. البته ایکلیپس مزخرف از این قاعده همیشه مستثنا بوده و باید clean پروژه رو بزنید و شاید صد بار ببندید و بازش کنید. ممکنه درست باشه ولی حالیش نباشه. :لبخند: :لبخند: :لبخند:

سمیرا22
سه شنبه 02 شهریور 1395, 23:25 عصر
به توصیه دوستان خیر سرم اندروید استدیو نصب کردم البته sdk هم فایلاشو به صورت آفلاین نصب کردم اینم تصاویر اندروید استدیو با sdk لطفا بگید دیگه چی میخواد sdkبهش اضافه کنم تا درست شه:ناراحت:
142146142147

msroid
سه شنبه 02 شهریور 1395, 23:49 عصر
سلام

میتونید یه عکس از فایل build.gradle اونی که جلوش توی پرانتز نوشته Module:app بذارید...؟؟

سمیرا22
چهارشنبه 03 شهریور 1395, 01:19 صبح
سلام
142151

msroid
چهارشنبه 03 شهریور 1395, 07:58 صبح
موارد زیر رو به صورت گفته شده تغییر بدید و امتحان کنید:

compileSdkVersion 24
buildToolsVerison "24"
targetSdkVersion 24

هم چنین چک کنید که مورد زیر به صورت گفته شده باشه:(این مورد در همین فایلی که عکسش رو گذاشتید در قسمت dependencies قرار داره)

compile 'com.android.support:appcompat-v7:24.0.0-alpha2'

برای اینکه نسخه آخرین نسخه رو انتخاب کنید میتونید از منوی File گزینه Project Structure رو انتخاب کنید. بعد در قسمت Module باید app رو انتخاب کنید و در پنجره سمت راست تب Dependencies رو انتخاب کنید و در اون قسمت روی علامت + سبز رنگ کلیک کنید و Library Dependency رو کلیک کنید. در پنجره باز شده موردی که در بالا گفتم رو پیدا کنید و انتخاب کنید.(com.android.support.appcompat...) بعدش هم OK کلیک کنید. اگر لازم بود پروژه رو دوباره Rebuild کنید.

سمیرا22
پنج شنبه 04 شهریور 1395, 18:42 عصر
سلام
خیلی خیلی ممنونم از همه کسانی که راهنماییم میکنن
همه مواردی رو که گفتین انجام دادم حالا این ارور رو میده هنگام run کردن برنامه وهمچنان شکل گوشی رو در قسمت design بالا نمیاره .فیلتر شکن هم نصب کردم فقط تو رو خدا بگین دیگه چی می خواد بهش اضافه کنم تا درس شه142188

msroid
پنج شنبه 04 شهریور 1395, 21:52 عصر
سلام
خیلی خیلی ممنونم از همه کسانی که راهنماییم میکنن
همه مواردی رو که گفتین انجام دادم حالا این ارور رو میده هنگام run کردن برنامه وهمچنان شکل گوشی رو در قسمت design بالا نمیاره .فیلتر شکن هم نصب کردم فقط تو رو خدا بگین دیگه چی می خواد بهش اضافه کنم تا درس شه142188

اینکه در قسمت دیزاین چیزی نشون نمیده زیاد مشکل مهمی نیست مهم اینه که اول برنامه اجرا بشه و خطای Runtime یا compile نداشته باشه.

اگر برنامه TeamViewer رو داشته باشید میتونم یه موقع براتون چک کنم ببینم میتونم ارورش رو پیدا کنم یا نه چون تقریبا الان دیگه نباید ارور داشته باشید.

سمیرا22
جمعه 05 شهریور 1395, 13:53 عصر
این برنامه رو ندارم ولی هر قسمت از برنامه رو که بخواین می تونم عکس بگیرم

modernserver
جمعه 05 شهریور 1395, 16:28 عصر
من که با اکلیپس کار میکنم معمولا اولش یاید کمی صبر کنی تا لود بشه و اون خطاها هم رفع بشه

سمیرا22
شنبه 06 شهریور 1395, 15:58 عصر
از همه کسانی که کمکم کردن یه دنیا ممنونم اینم شکل برنامم بعد دو ماه .آخرش درست شد:لبخند::لبخند::لبخند:142214