ورود

View Full Version : نیاز به راهنمایی در زمینه تکمیل برنامه نویسی

سینااکبری
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 11:41 صبح
سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام عزیزان برنامه نویس.
من بالاخره بعد مدت خیی زیادی (تقریبا دوسال) تونستم آموزش های جاوا رو تموم کنم (با استفاده از کتاب ها و ویدیو های آموزشی ) و حالا تا حدی زبان برنامه نویسی جاوا و کمی برنامه نویسی رو یاد گرفتم.
اما شاید جاوا بیش از 1000 تا کد دستوری و چند ده API داره. چجوری باید بفهمم که کدوم از اینا به درد من میخوره و از اونهایی که خبر ندارم چی؟
میگن برای یادگیری برنامه نویسی شروع به نوشتن برنامه کنید. من هم خواستم همین کار رو کنم، ولی واقعا نمیشه، وقتی من برنامه نویسی رو در حد مبتدی هم بلد نیستم، و ای پی آی ها، پکیج ها و متد های جاوا رو نمیشناسم(کلا با 10، 20 تا از متد ها تو این آموزش ها استفاده کردن) که بدونم هر کدوم چه میکنن چجوری برنامه بنویسم؟
مثلا الان میخوام یه برنامه بنویسم که با زدن دکمه از دسکتاب عکس بگیره یا یه برنامه که متن رو واردش کنی و با فرمت txt ذخیرش کنه و.... خوب هیچی ذهنیتی از نحوه کار این برنامه ندارم و اینکه از چه متد هایی به چه شکل استفاده کنم و.... چیزی نمیدونم، خوب من و امثال من باید چیکار کنیم؟
ممنون میشم اساتید و تمام کسانی که روزی مثل من بودن راهنماییم کنند.
سپاس

poker97
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 22:02 عصر
سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام عزیزان برنامه نویس.
من بالاخره بعد مدت خیی زیادی (تقریبا دوسال) تونستم آموزش های جاوا رو تموم کنم (با استفاده از کتاب ها و ویدیو های آموزشی ) و حالا تا حدی زبان برنامه نویسی جاوا و کمی برنامه نویسی رو یاد گرفتم.
اما شاید جاوا بیش از 1000 تا کد دستوری و چند ده API داره. چجوری باید بفهمم که کدوم از اینا به درد من میخوره و از اونهایی که خبر ندارم چی؟
میگن برای یادگیری برنامه نویسی شروع به نوشتن برنامه کنید. من هم خواستم همین کار رو کنم، ولی واقعا نمیشه، وقتی من برنامه نویسی رو در حد مبتدی هم بلد نیستم، و ای پی آی ها، پکیج ها و متد های جاوا رو نمیشناسم(کلا با 10، 20 تا از متد ها تو این آموزش ها استفاده کردن) که بدونم هر کدوم چه میکنن چجوری برنامه بنویسم؟
مثلا الان میخوام یه برنامه بنویسم که با زدن دکمه از دسکتاب عکس بگیره یا یه برنامه که متن رو واردش کنی و با فرمت txt ذخیرش کنه و.... خوب هیچی ذهنیتی از نحوه کار این برنامه ندارم و اینکه از چه متد هایی به چه شکل استفاده کنم و.... چیزی نمیدونم، خوب من و امثال من باید چیکار کنیم؟
ممنون میشم اساتید و تمام کسانی که روزی مثل من بودن راهنماییم کنند.
سپاس
خب شما تو این 2 سال چه سر فصل هایی خوندین؟؟

سینااکبری
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 22:18 عصر
سلام. تو این دوسال مدام کار نکردم و مثلا دوماه کار میکردم بعد, نا امید میشدم و سه چهار ماه ول میکردم. مباحثی که تو کتاب دیتل اند دیتل هست, آموزش های فرادرس و... کلا بیشتر آموزش هایی که کار کردم در حد آشنایی با چیز های ساده جاوا بود, مثلا آشنایی با آرایه ها و چند نمونه ساده برنامه و...

سینااکبری
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 22:22 عصر
دوستان سوالم شاید فقط برای خودم مفهوم داشته باشه, ساده ترش اینه, کسی که با برنامه نویسی آشنا شده, باید چیکار کنه که بتونه برنامه های سازه بسازه؟
ممنون

[younes]
چهارشنبه 13 مرداد 1395, 23:52 عصر
به نظر من :
1- بیشتر مطالعه کنید خیلی خیلی بیشتر ، حداقل هر ماه یه کتاب جدید مرتبط با جاوا بخونید. هر مطلب از کتاب دیتل اند دیتل میتونه موضوع یه کتاب دیگه باشه. (مثلا ممکنه چند صفحه در مورد پشته و صف و لیست و آرایه و غیره توضیح داده باشه در حالی که لازمه کتاب چند صد صفحه ای ساختمان داده رو بخونید ..... )
2- سورس کد برنامه های متن باز رو بخونید. این باعث میشه بدونید از هر چیز در کجا و چگونه باید استفاده کنید.
3- حتما تمرینات کتاب هایی که خوندید انجام بدهید حتی اگه خیلی ساده به نظر برسه......

سینااکبری
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 08:46 صبح
حتما. ممنون از راهنماییتون.

poker97
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 10:19 صبح
سلام. تو این دوسال مدام کار نکردم و مثلا دوماه کار میکردم بعد, نا امید میشدم و سه چهار ماه ول میکردم. مباحثی که تو کتاب دیتل اند دیتل هست, آموزش های فرادرس و... کلا بیشتر آموزش هایی که کار کردم در حد آشنایی با چیز های ساده جاوا بود, مثلا آشنایی با آرایه ها و چند نمونه ساده برنامه و...
من از صحبت های شما اینطوری برداشت کردم شما مباحثی مثل thread, socket, GUI, OO و ... مطالعه نکردین اگر درسته خب شما باید این اول این مباحث مطالعه کنین اگر نه خب شما باید باز هم به مطالعه ادامه بدین همچنین برای برنامه نوشتن باید یه شمای کلی از برنامه رو پبدا کنید و روی کاغد اونو پیاده کنی یعنی مثلا توابع و کلاس های که لازم داری روی کاغذ فقط اسم هاشونو بنویش اینجوری یه شمای کلی از برنامه داری و بهتر میفهمی که میخوای چیکار کنی حالا اگه تو پیاده سازی به مشکل خوردی میتونی با سرچ کردن تو وب متدی که از جاوا لازم داری پیدا کنی

سینااکبری
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 11:10 صبح
ممنون. من تو این مباحثی که گفتید کمی GUI رو کار کردم.
درمود شمای کلی هم, اصلی ترین مشکل من اینه, میدونم کاری که میخوام برنامم انجام بده چیه ولی نمیدونم چه کلاس ها و متدهایی اصلا وجود داره که اونکاری که میخوام رو انجام بده, حتی نمیدونم چجور باید سرچ کنم تا به خواستم برسم.
ممنون

poker97
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 21:10 عصر
ممنون. من تو این مباحثی که گفتید کمی GUI رو کار کردم.
درمود شمای کلی هم, اصلی ترین مشکل من اینه, میدونم کاری که میخوام برنامم انجام بده چیه ولی نمیدونم چه کلاس ها و متدهایی اصلا وجود داره که اونکاری که میخوام رو انجام بده, حتی نمیدونم چجور باید سرچ کنم تا به خواستم برسم.
ممنون
خب این برمیگرده به کمیت و کیفیت مطالعه ای که داشتین و این که خیلی کد نزدین شما باید مطالعتون عمیق تر و با پیسوتگی انجام بدین و خیلی خیلی بیستر کد زنی کنید در مورد سرچ هم خب یه دانش پایه و حداقلی از انگلیسی لازمه و به مرور زمان دستتون میاد نحوه ی سرچ کردن.اما برای نمونه فرض کنید شما میخواین نحوه برعکس کردن یک string پیدا کنید.how to reverse a string in java چیزی که شما باید سرچ کنید

سینااکبری
جمعه 15 مرداد 1395, 10:37 صبح
خیلی از توجهتون ممنونم, حتما کارهایی که گفتید رو انجام میدم.

vahid-p
جمعه 15 مرداد 1395, 16:01 عصر
یه چیزهایی نوشته بودم مثل اینکه ارسال نشده. :ناراحت:

یکی از جذابیت های برنامه نویسی به جز منطق کلی یک زبان و نحوه عملکرد کامپایلر و... ، برنامه های هر برنامه نویس بسته به خلاقیت، مهارت و تجربه با برنامه های دیگری متفاوت خواهد بود.
در نتیجه در برنامه نویسی دنبال یک روش قانونمندی نباشید.

امروزه هیچ وقت نمیشه شما تمام ابزارها رو بشناسید. اینکه میگید من از کجا بدونم برای ساخت فلان برنامه از چه کلاس ها و متدهایی استفاده کنم، خب جوابش اینه خود به خود نخواهید دونست و باقی برنامه نویس های باتجربه هم نمیدونند. حتما حتما باید از اینترنت (که مجموعه ای از راهنمایی های سازنده اون لایبرری و کسانی که پیرامونش تلاش هایی رو انجام دادن وجود داره) استفاده کنید. فرضا بیایید و وقتتون رو صرف کنید تمام کلاس ها و متدهای کتابخانه استاندارد جاوا رو هم یادبگیرید (هر چند همینشم کار بسیار سختیه)، چطور از صدها یا هزارها کتابخانه دیگه سر در بیارید. ممکنه شما چیزی که میخوایید بنویسید به صورت آماده و بهترش وجود داشته باشه.

در نتیجه مثل هر علم یا تکنولوژی دیگه ای، کار همراه با تحقیق است. از دانسته های بقیه باید استفاده کنید و چیزی که شما میدونید هم باید به بقیه منتقل کنید (همین انجمن مهمترین کارهاش همینه)

ضمنا توصیه من اینه: به جز مفاهیم و سینتکس زبان جاوا، مباحث خیلی پایه ای و پرکاربرد رو حتما کامل بلد باشید (که میشه مبحثی گفت مثل مثالهایی که دوستان گفتن Multithreading ,...) و دیگر مباحث رو در حین انجام پروژه ها باهاش آشنا میشید. یا مثلا میخواید در یک زمینه فعالیت کنید و نیاز دارید فریم ورک ها یا لایبرری هایی رو تخصصی کار کنید مثل spring و hibernate و ...

اما بقیه موارد رو لازم نیست کلاس ها و توابعش رو بدونید. بسته به کار یا صورت مسئله ای که پیش میاد، سرچ میکنی و اون قسمت رو یادمیگیری. ممکنه طی زمان فراموش بشه ولی یادآوریش خیلی سریع انجام میشه. تفاوت یک برنامه نویس باتجربه با یک برنامه نویس تازه کار همینه. اون مسائل مختلفی براش پیش اومده و با خیلی از مسائل آشناست، خیلی از مسائل هم براش جدیده و مثل یک تازه کار باید یادبگیره. همچنین اینکه یکی بتونه از کارهای دیگران استفاده کنه (لایبرری ها و...) خودش مهارت میخواد که با تمرین کسب میشه.

پس شد: جستجو و تحقیق پیرامون هر مطلبی که نیاز دارید

اما چطور سرچ کنید. اگر زبانتون رو تقویت کردید اما هنوز نمیدونید چی باید سرچ کنید تا چیزی که میخواید رو پیدا کنید، به نظرم دلیلش اینه تا الان بیشتر کتاب مطالعه کردید و هر چی کتاب گفته رو یادگرفتید نه هر چیزی خودتون خواستید. یکی از راهها اینه برید و لیستی از مباحث مهم مثلا زبان جاوا رو ببینید. چنین لیست هایی وجود داره (مثلا لیست JavaTechnology در http://www.tutorialspoint.com). با هر کدوم که آشنا بشید، یک سری اصطلاحات و واژه های جدیدی رو یاد میگیرید که باعث میشه در سرچ های بعدیتون مورد استفاده قرار بگیره. باید سعی کنید خیلی از مشکلاتتون (اوایل مشکلات ساده) رو از طریق اینترنت سرچ کنید و بخونید. به مرور خواهید فهمید مشکلی در این زمینه ندارید و کافیه بدونید چی میخواید (گاهی اوقات هم که هیچی نباشه، خودت باید کد بزنی)

سینااکبری
شنبه 16 مرداد 1395, 19:12 عصر
خیلی خیلی از شما بابت وقتی که برای پاسخ دهی گذاشتیذ ممنون.
توضیحاتتون کامل و گیرا بود، ممنونم حتما به امید خدا شروع میکنم و میرم تو دلش:لبخندساده: .
سپاس از شما و تمام دوستان.