ورود

View Full Version : مدیریت شرکت نرم افزاری

masoud_pnu
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 21:09 عصر
با سلام. دوستان مدتیه قصد دارم یه شرکت راه اندازی کنم و به قولی یه کسب و کار گروهی رو راه بندازم. فعالیت شرکت هم در زمینه تولید نرم افزارهای اتوماسیون سازمانی هست ( منظور حقوق دستمزد و... نیست. برای یه مقصود مشخص کار میکنیم.)
از عزیزان خواهش میکنم اگر راهنمایی دارند، بفرمایید. مشکلم حقیقتا در زمینه پرداخت دستمزد هست. مسلما از ماه اول که شرکت سودی نداره که بخوام ازش پرداخت کنم. آیا از آورده شخصی باید پرداخت کنم یا راه دیگری به ذهنتون میرسه؟

پیام حیاتی
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 21:43 عصر
سلام
اگر تا به الآن در شرکت های خصوصی این گرایش کار کرده باشید باید متوجه شده باشید اشخاصی شرکت راه اندازی می کنند که پروژه بزرگی به آنها تعلق گرفته (پارتی) و برای انجام آن نیاز به ثبت شرکت دارند و یا اینکه افرادی را در سازمانها و ارگان های دیگر دارند که برای آنها سفارش پروژه تهیه می کنند (رابطه نه بازاریاب).
اگر با تمام اینها و و وضعیت بازار ایران همچنان قصد راه اندازی شرکت را دارید برای ابتدای کار هیچ نیرویی نگیرید و با توجه به علم خودتون پیش برید ، در صورت وجود پروژه بزرگ یا بالا رفتن حجم کاری می توانید برای مدت محدود شخصی را استخدام کنید (پروژه ای) ، علاوه بر این قبل از راه اندازی شرکت ،محصولات خودتون رو تولید کنید ، مثلا بسته ها یا سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی شده برای امور خاص از قبیل پزشکان ، رزوراسیون ، تیکتینگ و ... .
اگر به فکر این هستید که فعلا" راه بندازید خدا بزرگه و تنها با تبلیغات و بازاریابی بتونید پروژه دریافت کنید بدون شک در آینده نزدیک بر شکست خواهید شد.
این نکته رو هم در نظر بگیرید که راه اندازی شرکت مهم نیست ، مهم حفظ آن هست که تنها با تخصص در یک علم میسر نخواهد شد، مدیریت ، بازاریابی و تخصص شما (مثلا" IT) در کنار هم به ثمر خواهند رسید.
موفق باشید.

masoud_pnu
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 22:32 عصر
با سلام و تشکر. والا تا امروز که بصورت بقولی فریلنسری کار میگرفتم. منتها قصد دارم دیگه از این وضعیت خارج بشم ( بهتر میدونید که بعضی پروژه های مناسب رو اشخاص حقیقی نمیدن. به یه سری دلایل). والا خودمم قصد دارم چنین کاری بکنم، اما برای اینکه از خدمات پارک های علم و فناوری بهره مند بشم، میشه گفت ناچارا باید بصورت گروهی کار رو پیش ببرم( گرچه شاید درستشم همینه.).
در مورد تولید محصول، محصولی رو در مقیاس آزمایشگاهی تولید کردم.(سخت افزار و نرم افزار). یه بازاریابی تقریبی هم براش انجام دادم و از بازار خبر دارم. هدفم از تحت پوشش قرار گرفتن پارک اینه که حمایت معنوی خوبی میکنن. مثلا برای گرفتن پروژه، کمک بدی نیستن. وگرنه اصل بیخیالشون میشدم.