ورود

View Full Version : سوال: مشکل با تصاویر در Qt

md3848
جمعه 15 مرداد 1395, 18:25 عصر
سلام
من از قسمت پنجره property هر تصویری برای پنجره برنامه، برای لیبل، دکمه ها تنظیم میکنم وقتی برنامه رو اجرا میکنم تصویر نمایش داده نمیشود چرا؟(تو c# که وقتی میرفتیم تو پنجره تنظیمات و یه تصویری تنظیم میکردیم مشکلی نبود، اینجا تو Qt باید چه کار اضافه دیگه ای انجام بدم؟)

الان من از کد زیر برا تنظیم تصویر برا لیبل استفاده میکنم - راه سراغ ندارید دیگه از همون پنجره استفاده کنم و نه کد نوشتن؟
QPixmap lblPix("C:/Users/Mahdi/Desktop/QtTerminal/QtTerminal/images/arrow_refresh.png");
ui->Refresh_label->setPixmap(lblPix);

در ضمن کامپوننت اختصاصی برا نمایش تصویر تو Qt نیست؟

mohammad0773
جمعه 15 مرداد 1395, 21:26 عصر
سلام.برای تصویر دهی درون محیط طراحی،باید اونرو ضمیمه پروژه کنید.برای این کار از Qt resource file یا همون qrc استفاده ...
http://qa.qtips.ir/2005/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%9F?show=2014#a2014
بعد از ساختن qrc و ذخیره اون میتونید عکساتونو در محیط طراحی ui استفاده کنید.

md3848
شنبه 16 مرداد 1395, 09:19 صبح
ممنون از شما ولی خب اضافه کردن
resource برا اینه که پروژه تو سیستم های دیگه کار کنه و یا در صورت جا به جا شدن فایل اصلی برنامه براش مشکلی ایجاد نشه(برا این کار میایم و فایل های عکس و... رو داخل برنامه مون میریزیم و از resource استفاده میکنیم >>>>> کاربردش همینی هستش که گفتم یا چیز(های) دیگری هستش؟)

و این که با این کار باز هم تصاویر نمایش داده نمیشن در عمل(در مورد نوشتن برنامه تصاویر نمایش داده میشن ولی بعد از اجرای برنامه تصویری وجود ندارد)

در ضمن پس اون گزینه های property دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد؟:گریه:

mohammad0773
شنبه 16 مرداد 1395, 21:44 عصر
بابت اشتباهی که کردم منو ببخشید.
در محیط designer، برای اضافه کردن عکس از راه pixmap میشه بدون qrc هم انجامش داد.(ولی اگر در خواستید از راه scc اضافش کنید حتما qrc میخواست)

در ضمن پس اون گزینه های property دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد؟
بله یه label انتخاب کرده و گزینه choose file ...
141892