ورود

View Full Version : اینترنت اختصاصی نامحدود

programregister
پنج شنبه 21 مرداد 1395, 13:44 عصر
سلام. دوستان برای دریافت اینترنت اختصاصی نامحدود جهت ارگان های دولتی استفاده از ارتباط بی سیم بهتره یا با سیم و از طریق خطوط تلفن. از طریق خطوط تلفن یک شرکت به من گفت میتونیم از طریق VDSL اگه اشتباه نگفته باشم راه اندازی کنیم و هر اندازه پهنای باند که بخوای ارائه بدیم. یه شرکت دیگه گفت از طریق مودم جی دات امکانش هست اما برای پهنای باند محدودیت داریم. اگر از دوستان در این زمینه دانش و مهارت دارن یه توضیح یا راهنمایی کاملی کنن . تشکر

aryaei2000
جمعه 22 مرداد 1395, 16:24 عصر
سلام. دوستان برای دریافت اینترنت اختصاصی نامحدود جهت ارگان های دولتی استفاده از ارتباط بی سیم بهتره یا با سیم و از طریق خطوط تلفن. از طریق خطوط تلفن یک شرکت به من گفت میتونیم از طریق VDSL اگه اشتباه نگفته باشم راه اندازی کنیم و هر اندازه پهنای باند که بخوای ارائه بدیم. یه شرکت دیگه گفت از طریق مودم جی دات امکانش هست اما برای پهنای باند محدودیت داریم. اگر از دوستان در این زمینه دانش و مهارت دارن یه توضیح یا راهنمایی کاملی کنن . تشکر

سلام به شما

انتخاب بستر تا حد زیادی بستگی به مقدار پنهای باند مورد نیاز در دو جهت آپلود و دانلود داره.
اگر پهنای باند زیر 2 مگابیت بر ثانیه نیاز دارید و سرعت آپلود هم زیاد برای شما مهم نیست خطوط مسی تلفن انتخاب مناسبی هست.
اما اگر نیاز شما بیش از این مقدار هست و تقارن (سرعت آپلود و دانلود برابر) و پایداری خدمات برای شما مهم هست از بستر بیسیم یا فیبر نوری استفاده کنید.

مطمئن ترین بستر، فیبر نوری هست. اما دو موضوع اساسی درباره فیبر وجود داره:
1. هزینه احداث فیبر که باید به مخابرات پرداخت بشه و یک بار بیشتر از شما اخذ نمیشه.
2. هزینه نگهداری و انتقال پهنای باند روی فیبر : شامل یک هزینه ثابت ماهانه برای نگهداری خط فیبر نوری شما هست. همچنین به ازای پهنای باند مورد نظر شما هزینه انتقال به صورت ماهانه دریافت میشه.

(دقت کنید منظورم از فیبر نوری خط تلفن فیبر نوری نیست بلکه خط اختصاصی فیبر نوری هست.)

بستر وایرلس، علی الخصوص باند آزاد بسیار پرطرفدار هست و خیلی از شرکت های خصوصی توزیع کننده پهنای باند از این بستر استفاده می کنند. در این حالت شما نیاز به دید مستقیم از محل خودتون تا محل دکل شرکت سرویس دهنده دارید به علاوه دو دستگاه رادیویی که بسته به فاصله بین این دو نقطه انتخاب میشه.

در کل به نظر من اگر پهنای باند بیش از 2 مگابیت نیاز دارین و پایداری براتون مهمه سراغ خطوط مسی نرین. توصیه من بستر وایرلس هست و بعد از اون فیبر نوری.

موفق باشید