View Full Version : سوال: هدر و فوتر (لطفا پاسخ دهید)
behrooz-salehi
دوشنبه 25 مرداد 1395, 15:45 عصر
سلام دوستان
فرم ضمیمه رو توی اکسس ایجاد کردم ولی یک مشکلی هست اینکه اون قسمت هدر و فوتر در کلیه صفحات باشه ولی قسمت که زرد رنگ کردم فقط در صفحه اول باشه یعنی دقیقا مثل فرم پیوست
ممنون اگر پاسخ بدبد
mohsen1393
سه شنبه 26 مرداد 1395, 10:19 صبح
سلام دوستان
فرم ضمیمه رو توی اکسس ایجاد کردم ولی یک مشکلی هست اینکه اون قسمت هدر و فوتر در کلیه صفحات باشه ولی قسمت که زرد رنگ کردم فقط در صفحه اول باشه یعنی دقیقا مثل فرم پیوست
ممنون اگر پاسخ بدبد
سلام نمونه رو ببینید.
behrooz-salehi
سه شنبه 26 مرداد 1395, 14:06 عصر
سلام نمونه رو ببینید.
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه اهمیت دادید و جواب بنده رو پاسخ دادید
اگر به فرمی که در قالب Word دادم دقت بفرمایید هدر من اون قسمت آرم و قسمتهای مربوط به خود فرم هست که تکرار خواهد شد ولی قسمتی که نمیخوام تکرار بشه قسمت متن بصورت نامه هست که شما بر عکس اون رو انجام دادید، لطفا به فرم من مجددا دقت بفرمایید
ممنون
mohsen1393
سه شنبه 26 مرداد 1395, 15:05 عصر
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه اهمیت دادید و جواب بنده رو پاسخ دادید
اگر به فرمی که در قالب Word دادم دقت بفرمایید هدر من اون قسمت آرم و قسمتهای مربوط به خود فرم هست که تکرار خواهد شد ولی قسمتی که نمیخوام تکرار بشه قسمت متن بصورت نامه هست که شما بر عکس اون رو انجام دادید، لطفا به فرم من مجددا دقت بفرمایید
ممنون
سلام با توجه به نوع پیشفرض قرار گیری هدر و فوتر در گزارشات اکسس امکان جابه جایی آن وجود ندارد.
behrooz-salehi
سه شنبه 26 مرداد 1395, 16:24 عصر
سلام با توجه به نوع پیشفرض قرار گیری هدر و فوتر در گزارشات اکسس امکان جابه جایی آن وجود ندارد.
ضمن تشکر از شما و احترام به نظرتان اگر دوستان دیگه ای هستند که جوابگوی سوال بنده هستند لطفا کمک کنند
ممنون
mazemi2
سه شنبه 26 مرداد 1395, 20:42 عصر
من روی نمونه فایل کاربر محترم mohsen1393 ویرایشی مطابق خواسته تان انجام دادم که امیدوارم به کارتان بیاد.
mohsen1393
چهارشنبه 27 مرداد 1395, 00:10 صبح
من روی نمونه فایل کاربر محترم mohsen1393 ویرایشی مطابق خواسته تان انجام دادم که امیدوارم به کارتان بیاد.
باسلام خدمت دوست عزیز
از تغییری که ایجاد کردید مطلب جدیدی آموختم
موفق باشید.
mazemi2
چهارشنبه 27 مرداد 1395, 10:25 صبح
خواهش می کنم دوست عزیز.
behrooz-salehi
پنج شنبه 28 مرداد 1395, 12:36 عصر
سلام دوست عزیز
ممنون از لطف شما
خوب بود ولی من نتونستم جواب بگیرم به این علت که در قسمتی که بصورت نامه میباشد دو تا فیلد دارم که اطلاعات اون از یک فرم میاد و با این روشی که شما فرمودید امکان پذیر نیست و یا اینکه حداقل من نتونستم که اگر تمایل به کمک داشتید لطفا شماره همراه و یا هر طریقی که خودتان تمایل دارید امکان ارتباطی داشته باشیم تا کامل توضیح بدم
ممنون
mazemi2
پنج شنبه 28 مرداد 1395, 18:45 عصر
خوب بود ولی من نتونستم جواب بگیرم به این علت که در قسمتی که بصورت نامه میباشد دو تا فیلد دارم که اطلاعات اون از یک فرم میاد و با این روشی که شما فرمودید امکان پذیر نیست و یا اینکه حداقل من نتونستم ....
خب طبیعتا فایل نمونه را مطابق کاری که عملا انجام میشه باید تغیر دهید. تمرکز موضوع بر روی مساله عدم تکرار یک محتوا (نامه مورد نظرتان) بود. با این حال آنچه که شما می فرمایید هم قابل پیاده سازی هست. سعی می کنم یک نمونه هم مطابق خواستتان ایجاد کنم.
لطفا شماره همراه و یا هر طریقی که خودتان تمایل دارید امکان ارتباطی داشته باشیم تا کامل توضیح بدم
حتما. خوشحال خواهم شد اگر کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.