ورود

View Full Version : نصب API های اندروید با ورژن بالاتر

azade__a
شنبه 30 مرداد 1395, 09:57 صبح
با سلام خدمت همه ی کاربران گرامی
من برنامه نویسی اندروید را به صورت مقدماتی و مبتدی در محیط اندورید استدیو 2.1.1 آغاز کردم پس از ایجاد چند برنامه ی کوچک با خطایی که مربوط به پایین بودن ورژن API بود مواجه شدم
مشاهده کردم که برای من تنها API های 8 و 10 قابل استفاده است. زیرا در اندروید استدیو به صورت سایر API ها به جز 8 و 10 به صورت Partially installed بودند که در قالب عکس های زیر می باشد.
لطفا برای رفع این مشکل مرا راهنمایی کنید با تشکر فراوان

142064

142063

msroid
شنبه 30 مرداد 1395, 15:42 عصر
سلام

الان طبق این عکس هایی که گذاشتید هیچ مشکلی در برنامه نویسی اندروید ایجاد نمیشه. شما الان تا نسخه 23 رو نصب دارید و به راحتی میتونید برنامه نویسی رو بدون مشکل انجام بدید. نیازی نیست حتما به صورت کامل یک API رو دانلود و نصب کنید. الان پلتفرم ها نصب شدند که همون کفایت میکنه. حالا اگر بخواید از امولاتور خود اندروید استفاده کنید میتونید system-image های مربوط به هر نسخه رو هم دانلود کنید اما اگر از دیگر نرم افزارها مثل جنی موشن استفاده میکنید حتی نیازی نیست دیگه system-image هارو دانلود کنید.

azade__a
شنبه 30 مرداد 1395, 18:15 عصر
با سلام بابت راهنمایی شما بسیار ممنونم . متشکر

azade__a
شنبه 30 مرداد 1395, 18:53 عصر
سلام

الان طبق این عکس هایی که گذاشتید هیچ مشکلی در برنامه نویسی اندروید ایجاد نمیشه. شما الان تا نسخه 23 رو نصب دارید و به راحتی میتونید برنامه نویسی رو بدون مشکل انجام بدید. نیازی نیست حتما به صورت کامل یک API رو دانلود و نصب کنید. الان پلتفرم ها نصب شدند که همون کفایت میکنه. حالا اگر بخواید از امولاتور خود اندروید استفاده کنید میتونید system-image های مربوط به هر نسخه رو هم دانلود کنید اما اگر از دیگر نرم افزارها مثل جنی موشن استفاده میکنید حتی نیازی نیست دیگه system-image هارو دانلود کنید.

با سلام و ممنون از راهنماییتون ممکن هست لینکی مجاز برای دانلود این system image ها در اختیار بنده قرار دهید؟
با تشکر

msroid
شنبه 30 مرداد 1395, 19:21 عصر
بهترین راه اینه که از طریق خود SDK Manager و با استفاده از فندق شکن یا با تغییر IP فایل مورد نظر رو دانلود کنید تا مشکلی هم پیش نیاد اما توصیه نمیکنم از امولاتور پیش فرض اندروید استودیو استفاده کنید.
بهترین گزینه استفاده از Geny Motion هست که هم سرعت بسیار بسیار بالاتری داره هم اینکه بسیار پایدارتر هست. اگرم بخواید بازم در وهله دوم میتونید از Bluestacks استفاده کنید که بازم بسیار بهتر از امولاتور های اندروید استودیو هستند.

البته در نسخه ای که شما استفاده میکنید پیشرفت های خوبی داشتن ولی به گرد پای Geny Motion هم نمیرسن...!!

azade__a
یک شنبه 31 مرداد 1395, 11:13 صبح
بهترین راه اینه که از طریق خود SDK Manager و با استفاده از فندق شکن یا با تغییر IP فایل مورد نظر رو دانلود کنید تا مشکلی هم پیش نیاد اما توصیه نمیکنم از امولاتور پیش فرض اندروید استودیو استفاده کنید.
بهترین گزینه استفاده از Geny Motion هست که هم سرعت بسیار بسیار بالاتری داره هم اینکه بسیار پایدارتر هست. اگرم بخواید بازم در وهله دوم میتونید از Bluestacks استفاده کنید که بازم بسیار بهتر از امولاتور های اندروید استودیو هستند.

البته در نسخه ای که شما استفاده میکنید پیشرفت های خوبی داشتن ولی به گرد پای Geny Motion هم نمیرسن...!!

با سلام و سپاس بابت راهنمایی شما
اتفاقا من امروز کار با Genymotion را آغاز کردم اما متاسفانه مدام با خطایی که در تصویر زیر هست مواجه میشم که با تغییر IP و حتی حذف Host-only Network
مشکل رفع نشد.امکانش هست منو راهنمایی کنید در این زمینه ؟ ممنون میشم
با تشکر فراوان
142084

msroid
یک شنبه 31 مرداد 1395, 13:22 عصر
سلام

آیا نرم افزار VirtualBox رو نصب و اجرا کردید...؟؟

azade__a
یک شنبه 31 مرداد 1395, 21:17 عصر
سلام

آیا نرم افزار VirtualBox رو نصب و اجرا کردید...؟؟

بله من همون ابتدا نسخه ای از Genymotion که همراه برا virtualBox بود رو نصب کردم و device جدیدی که درGenymotion دانلود کردم نیز به virtualBox اضافه شد اما وقتی از درون اندروید استدیو Genymotion رو اجرا میکنم و دیوایس مربوطه رو استارت میکنم خطایی که ذکر کردم نمایش داده میشه

msroid
یک شنبه 31 مرداد 1395, 21:46 عصر
شما دیوایس مربوطه رو از طریق نرم افزار Genymotion اجرا می کنید بعد توی اندروید استودیو برای اجرای پروژه اونو انتخاب می کنید یا اینکه بدون اجرای دیوایس به صورت مستقیم از داخل اندروید استودیو اونو میخواید اجرا کنید...؟؟

برای اجرای درست اول باید VirtualBox رو اجرا کنید و بعدش نرم افزار Genymotion رو اجرا کنید. در مرحله بعدی دستگاه مورد نظر رو از داخل نرم افزار Genymotion اجرا میکنید. وقتی دیوایس اجرا شد و بالا اومد بعدش از توی اندروید استودیو برای اجرای پروژه اون دیوایس رو انتخاب می کنید.

azade__a
سه شنبه 02 شهریور 1395, 01:16 صبح
شما دیوایس مربوطه رو از طریق نرم افزار Genymotion اجرا می کنید بعد توی اندروید استودیو برای اجرای پروژه اونو انتخاب می کنید یا اینکه بدون اجرای دیوایس به صورت مستقیم از داخل اندروید استودیو اونو میخواید اجرا کنید...؟؟

برای اجرای درست اول باید VirtualBox رو اجرا کنید و بعدش نرم افزار Genymotion رو اجرا کنید. در مرحله بعدی دستگاه مورد نظر رو از داخل نرم افزار Genymotion اجرا میکنید. وقتی دیوایس اجرا شد و بالا اومد بعدش از توی اندروید استودیو برای اجرای پروژه اون دیوایس رو انتخاب می کنید.

با سلام و تشکر فراوان

ببخشید منظور شما دقیقا از اجرای VirtualBox چی هست؟
من با باز کردن نرم افزار VirtualBox و بعد به گفته ی شما با اجرای دیوایس مورد نظرم (start) کردن اون در genymotion باز هم به همون خطایی که در عکس مشاهده کردید رسیدم.
متاسفانه واقعا متوجه اشکال کار نمیشم
ممنون میشم اگر مجددا منو راهنمایی کنید

msroid
سه شنبه 02 شهریور 1395, 08:06 صبح
ابتدا نرم افزار VirtualBox رو باز کنید. دیوایس مورد نظر رو انتخاب کنید و روی گزینه Settings کلیک کنید. در پنجره باز شده روی قسمت Network برین و تنظیمات خودتون رو با تنظیماتی که در عکس زیر میبینید برای قسمت Adapter 1 مقایسه کنید. بعدش در قسمت Adapter 2 هم تنظیمات رو دوباره با تنظیماتی که در عکس دوم میبینید مقایسه کنید. اگر تفاوتی داشتن تنظیمات رو مثل چیزی که در عکس وجود داره انجام بدین و بعدش جنی موشن رو باز کنید و دیوایس رو از اونجا Start کنید. و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.

142126

142127

azade__a
سه شنبه 02 شهریور 1395, 11:46 صبح
ابتدا نرم افزار VirtualBox رو باز کنید. دیوایس مورد نظر رو انتخاب کنید و روی گزینه Settings کلیک کنید. در پنجره باز شده روی قسمت Network برین و تنظیمات خودتون رو با تنظیماتی که در عکس زیر میبینید برای قسمت Adapter 1 مقایسه کنید. بعدش در قسمت Adapter 2 هم تنظیمات رو دوباره با تنظیماتی که در عکس دوم میبینید مقایسه کنید. اگر تفاوتی داشتن تنظیمات رو مثل چیزی که در عکس وجود داره انجام بدین و بعدش جنی موشن رو باز کنید و دیوایس رو از اونجا Start کنید. و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.

142126

142127

با عرض سلام
بنده واقعا بابت حوصله و راهنمایی هاتون متشکرم
بنده تنظیماتی که ذکر کردید رو چک کردم و تفاوتی جز MAC Address نبود
و از طریق VirtualBox و دکمه استارت آن دیوایس مورد نظر که از طریق Genymotion دانلود کرده بودم را اجرا کردم و خطایی مطابق تصویر زیر در cmd نمایش داده شد.
142135

msroid
سه شنبه 02 شهریور 1395, 12:04 عصر
آیا نسخه ویندوز شما 32 بیتی هست...؟؟ اگر هست یکی از دلایل بروز این مشکل همینه.

یکی دیگه از دلایل اینه که ممکنه شما Intel Virtualization Technology رو در بایوس فعال نکرده باشید. پس وارد تنظیمات بایوس بشید و این قابلیت رو فعال کنید. اگر از سی پی یو AMD استفاده می کنید در بایوس باید AMD-V رو فعال کنید.