View Full Version : پوش نوتیفیکیشن
arezooq
یک شنبه 31 مرداد 1395, 22:49 عصر
درود بر همگی
ببخشید دوستان من با اینتلی جی یه اپلیکیشن اندروید زدم میخواستم براش پوش نوتیفیکیشن هم قرار بدم
میخواستم از سایت پارسه استفاده کنم مثل اینکه دیگه خدمات نمیده خواستم از پوشه استفاده کنم یه مشکلی که دارم اینکه در تنطیماتش یه بخش کد در پوشه build.gradel داره که من در اینتلی جی یه همچین بخشی ندارم میشه منو راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ سپاس
tux-world
دوشنبه 01 شهریور 1395, 08:27 صبح
از سایت چشمک استفاده کن. یه سرویس ایرانی مبتنی بر سرویسهای گوگل رو بهتون میده
CsharpNevisi
سه شنبه 02 شهریور 1395, 20:55 عصر
من متوجه نمیشم چرا برنامه نویسان ایرانی از سرویس های پوش نوتیفیکیشن استفاده میکنن ... واقعا این کار کار سختی نیست ... به هیچ عنوان هم کار سختی نیست که از ابزارهای آماده استفاده میکنید ... تعریفی که من از نوتیفیکشن دارم اینه که مثلا یه اطلاعاتی مثل پیغام رو از سرور میگیره و به کاربر اطلاع میده ... اگه تعریفم ازش اشتباده ممنونتون میشم که کاملش کنید ولی اگر درسته من حاظرم یه تایپیک اموزشی برای ساخت پوشنوتیفیکیشن اختصاصی درست کنم براتون که این سرویسای آماده رو کنار بذاریم
tux-world
سه شنبه 02 شهریور 1395, 21:34 عصر
به احتمال اینکه خودشون رو درگیر این موارد برنامه نویسی و سایت و سرور دامین نکنن. فقط همین. بد نیست اتفاقا خوبه. برای کسایی که سایت و اینا نمیخان. اگه کسی داره خیلی راحته. مثلا من با سوکت نود جی اس کلی آن تایم میفرستم ولی همه شرایط ما رو که ندارن
JYasProgramer
پنج شنبه 04 شهریور 1395, 06:48 صبح
من متوجه نمیشم چرا برنامه نویسان ایرانی از سرویس های پوش نوتیفیکیشن استفاده میکنن ... واقعا این کار کار سختی نیست ... به هیچ عنوان هم کار سختی نیست که از ابزارهای آماده استفاده میکنید ... تعریفی که من از نوتیفیکشن دارم اینه که مثلا یه اطلاعاتی مثل پیغام رو از سرور میگیره و به کاربر اطلاع میده ... اگه تعریفم ازش اشتباده ممنونتون میشم که کاملش کنید ولی اگر درسته من حاظرم یه تایپیک اموزشی برای ساخت پوشنوتیفیکیشن اختصاصی درست کنم براتون که این سرویسای آماده رو کنار بذاریم
سلام سوال من از شما اینه چه جوری (با چه کتاب خونه ای یا روشی) میخای پیام رو از سرور به اپ ارسال کنی؟ یا میخای از روشنی استفاده کنی که اپ متوالیا به سرور (api مربوطه) سرک بکشه و بررسی کنه که آیا باید پوش نوت انجام بگیره یا نه؟
CsharpNevisi
پنج شنبه 04 شهریور 1395, 20:10 عصر
سلام سوال من از شما اینه چه جوری (با چه کتاب خونه ای یا روشی) میخای پیام رو از سرور به اپ ارسال کنی؟ یا میخای از روشنی استفاده کنی که اپ متوالیا به سرور (api مربوطه) سرک بکشه و بررسی کنه که آیا باید پوش نوت انجام بگیره یا نه؟
شما دو تا روش برای این کار داری .. یا میتونی به قول خودتون یه api بنویسی که این کارو انجام بدی یا با استفاده از ارتباط بلادرگ این کارو بکنی ....
هر کدوم از موارد بالا در جای خودشون کاربرد داره ... شما از سرویس اماده ام استفاده کنی با یکی از روش هایی که گفتم این کارو براتون انجام میده .
shabgardetanha
جمعه 05 شهریور 1395, 07:05 صبح
سلام
میشه آموزش ساده و کوتاه لطف کنید و بگذارید
ممنون میشم
tux-world
جمعه 05 شهریور 1395, 12:28 عصر
سرچ کنید دوست عزیز. کدهای آماده و مثالهای نمونه پره تو اینترنت
arezooq
جمعه 05 شهریور 1395, 19:13 عصر
درود بر شما
رفتم سراغش اتفاقن آماده هم کردم ولی اون موقع که کد ها رو میزدم فکرم این بود که از هاست رایگان استفاده کنم که مثل اینکه از هاست رایگان نمیشه برای ارسال پوش نوتیفیکیشن استفاده کرد و من هم نمیخواستم خیلی درگیر خرید هاست و اینا بشم برای همین خواستم ز این سرویس ها استفاده کنم و مشکل اینجاست که این سرویس ها همه خدماتشون رو بر اساس اندروید استدیو میدن و اینتلی جی یه کوچولو با اندروید استدیو متفاوته
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.