PDA

View Full Version : rigth to left checkbutton

MSN_Issue
سه شنبه 02 شهریور 1395, 08:40 صبح
سلام دوستان
چطوری میشه برای یه Checkbutton جای متن و چک رو عوض کرد
در حالت پیشفرض متن در سمت راست و چک سمت چپ میوفته...

پ ن: از کتابخانه ی Tkinter استفاده میکنم.

MSN_Issue
سه شنبه 02 شهریور 1395, 10:55 صبح
البته باید سوالمو کاملتر کنم
کلا چطوری میشه المان های فرم (مثل Entry - Text - ...) رو Right to left کرد؟

pc_programmer
چهارشنبه 03 شهریور 1395, 15:46 عصر
با سلام دوست عزیز
جواب سوالتون رو متاسفانه نمی دونم اما یک ترفند دارم که احتمال می دم مشکلتون رو رفع کنه. شما متن چک باکس رو کامل پاک کنید و فقط بخش چک شدنش باقی بمونه بعد یک لیبل رو به سمت راست چک باکس بذارید و یک متن فارسی یا حالا هر متنی که می خواید بنویسید. البته احتمالش هست متدی یا پروپرتی برای اینکار وجود داشته باشه.
من خودم قبلا سعی کردم برای فروشگاهمون یه برنامه مدیریت کالا و مشتری و اینجور چیا بنویسم ولی با پایتون و tk خیلی اذیت شدم tk یه gridview نداره اطلاعات رو توش نشون بدی.
اگه برنامه تون یک برنامه کوچک و تستی اشکالی نداره از tk استفاده کنید اما برای برنامه های حرفه ای فکر کنم pyqt از همش پر امکانات تر باشه.
چند نکته دیگه: اگه می خواید برنامه های بزرگ و پیچیده و مخصوصا فارسی ویندوزی بنویسید C#.NET بهترین گزینه هست من خودم فعلا برای برنامه خودم سویچ کردم به سی شارپ اما هنوز برنامه های کوچیک ویندوزی رو با tk می نویسم.
و در نهایت اگه انگلیسی بلدید حتما انگلیسی سرچ بزنید مطمئنم به نتیجه می رسید.
(من مشکل شما رو تو پایتون چک می کنم انگلیسی هم سرچ می کنم اگه متدی یا پروپرتی برای اینکار بود شما رو در جریان می ذارم)
موفق و پیروز باشید.

pc_programmer
چهارشنبه 03 شهریور 1395, 16:10 عصر
توی جستجوهای که انجام دادم همون پیشنهادی که من داده بودم رو داده بودن شما می تونید با استفاده از پروپرتی justify با مقادیر (LEFT, CENTER یا RIGHT) نحوه چپ چین راست چین یا وسط چین بودن متنی انتخاب کنید اما نمیشه کاری کرد که متن یک چک باتن بره به سمت راست مربع چک باتن. البته تا جای که من می دونم نمیشه اما همونطور که گفتم می تونید به کمک لیبل و چک باتن چک باتن مخصوص به خودتون رو بسازید و همه جا ازش استفاده کنید
این نمونه مثال رو اجرا کنید.

from tkinter import *

class LabeledCheckbutton(Frame):
def __init__(self, root):
Frame.__init__(self, root)
self.checkbutton = Checkbutton(self)
self.label = Label(self)
self.label.grid(row=0, column=0)
self.checkbutton.grid(row=0, column=1)

root = Tk()
labeledcb = LabeledCheckbutton(root)
labeledcb.label.configure(text="پایتون را عشق است")
labeledcb.grid(row=0, column=0)
root.mainloop()