View Full Version : جمع کردن اعداد با اعداد موجود در دیتابیس
modernserver
پنج شنبه 04 شهریور 1395, 16:03 عصر
سلام
من میخوام یک برنامه ای بسازم که با کلیک رو "دکمه خرید 500 سکه" عدد 500 در دیتابیس ذخیره بشه بعد اگه دوباره همین دکمه رو بزنم با عدد قبلی جمع بشه و یک رکورد جدید ایجاد نشه
چطوری اینکارو بکنم؟
msroid
پنج شنبه 04 شهریور 1395, 22:00 عصر
سلام
به هر حال باید یک id وجود داشته باشه تا با استفاده از اون بتونید این کار رو بکنید. مثلا من یک کاربر هستم و یک id دارم و روی دکمه مورد نظر کلیک میکنم. خب اینجا در ابتدا برنامه با استفاده از id من چک میکنه ببینه توی جدول مورد نظر رکوردی یافت میشه یا نه و جواب true یا false برمیگردونه. حالا اگر false بود یه متد برای insert کردن می نویسیم و اونو صدا میزنیم تا عملیات درج رو انجام بده. اگر true برگدوند یه متد update می نویسیم و اونو صدا میزنیم تا بره از توی جدول برای id مورد نظر اون مقدار رو تغییر بده.
modernserver
جمعه 05 شهریور 1395, 16:30 عصر
سلام
به هر حال باید یک id وجود داشته باشه تا با استفاده از اون بتونید این کار رو بکنید. مثلا من یک کاربر هستم و یک id دارم و روی دکمه مورد نظر کلیک میکنم. خب اینجا در ابتدا برنامه با استفاده از id من چک میکنه ببینه توی جدول مورد نظر رکوردی یافت میشه یا نه و جواب true یا false برمیگردونه. حالا اگر false بود یه متد برای insert کردن می نویسیم و اونو صدا میزنیم تا عملیات درج رو انجام بده. اگر true برگدوند یه متد update می نویسیم و اونو صدا میزنیم تا بره از توی جدول برای id مورد نظر اون مقدار رو تغییر بده.
میشه دستورش رو برام بنویسید؟
tux-world
دوشنبه 08 شهریور 1395, 12:22 عصر
دوست عزیز شما باید پیاده سازیهاشو انجام بدید هر جا به مشکل خوردید بپرسیدو اینجا کسی برای کسی کد نمینویسه فقط راهنماییش میکنه. این مورد هم خیلی آسونه و داکیومنتهای بسیاری براش هست. شما استارت رو بزنید ما کمکتون میکنیم ولی نه با کد نوشتن. با اصلاح کد شما
hasan_esfahan
دوشنبه 08 شهریور 1395, 14:09 عصر
اگه یه ستون داشته باشی با نام price و بخوای مقداری با مقدار قبلی خودش جمع بشه باید دستور زیر را بزنی
update tbl1 set price=price+200
شرط هم میتونی اضافه کنی
update tbl1 set price=price+200 where id=1
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.