View Full Version : خطا در نصب SQL Server Developer 2008 بر روی ویندوز 8.1 ؟
Mosafers
پنج شنبه 04 شهریور 1395, 22:04 عصر
سلام وقت بخیر من میخوام SQL Server Developer 2008 روی ویندوزم که 8.1 هست نصب کنم نصب نمیشه و خطای access denie میده. میخواستم بدونم که باید برای کار با پایگاه داده SQL Server Developer 2008 نصب کنم یا نسخه های دیگر؟
rahmatipoor
جمعه 05 شهریور 1395, 14:45 عصر
2008R2 که نصب میشه
2008 هم قاعدتا باید نصب بشه
مشکل شما احتمالا از چیز دیگه ای هست
Mosafers
جمعه 05 شهریور 1395, 15:06 عصر
2008R2 که نصب میشه
2008 هم قاعدتا باید نصب بشه
مشکل شما احتمالا از چیز دیگه ای هست
سلام خدا خیرت بده.
داداش روی ویندوز 10 چی نصب میشه؟
rahmatipoor
جمعه 05 شهریور 1395, 15:15 عصر
سلام خدا خیرت بده.
داداش روی ویندوز 10 چی نصب میشه؟
2008r2 رو روی چند تا سیستم که ویندوز 10 داشتند تونستم نصب کنم ولی بعضی ها رو هم خطا داده و نصب نشده که 2014 رو نصب کردم.
شما اگه می خواهی برنامه طراحی کنی با همون 2008 طراحی کن و برای نصب وراه اندازی 2014 نصب کن
Mosafers
جمعه 05 شهریور 1395, 16:43 عصر
ممنونم از راهنماییت یه سوال دیگه من یه پک دارم باید کدوم نسخه را نصب کنم ؟
Enterprise Edition
Standard Edition
Workgroup Edition
Developer Edition
میخوام محیط sql server managment رو داشته باشه.
142196
rahmatipoor
جمعه 05 شهریور 1395, 18:18 عصر
من نسخه کامل رو نصب نکردم
اکسپرس نصب کردم و بعدا managment studio رو جداگانه نصب کردم. ولی توی مراحل نصب میتونید انتخاب کنید که managment studio هم نصب بشه
یه سرچ بزنید روش نصب رو پیدا میکنید
Enterprise Edition هم کاملترین نسخه است.
البته Developer Edition برای توسعه دهنده ها هست که رایگانه ولی ما توی ایران که هزینه نمیدیم همون اینترپرایز رو نصب کنید
Mosafers
جمعه 05 شهریور 1395, 19:28 عصر
من نسخه کامل رو نصب نکردم
اکسپرس نصب کردم و بعدا managment studio رو جداگانه نصب کردم. ولی توی مراحل نصب میتونید انتخاب کنید که managment studio هم نصب بشه
یه سرچ بزنید روش نصب رو پیدا میکنید
Enterprise Edition هم کاملترین نسخه است.
البته Developer Edition برای توسعه دهنده ها هست که رایگانه ولی ما توی ایران که هزینه نمیدیم همون اینترپرایز رو نصب کنید
بسیار عالی الان متوجه شدم.
به عنوان سوال آخر من چند برنامه دارم که بانکش sql server 2008 هستش میتونم sql server 2014 نصب کنم و نسخه های قدیمی را باز و بروز رسانی کنم؟ یعنی فقط با نصب 2014 تمامی نیاز های نسخه های قبلی هم باز میشه؟
برنامه هایی که باsql 2008 ساخته شدن با نصب 2014 مشکلی اجرا ندارند؟
rahmatipoor
شنبه 06 شهریور 1395, 00:16 صبح
بسیار عالی الان متوجه شدم.
به عنوان سوال آخر من چند برنامه دارم که بانکش sql server 2008 هستش میتونم sql server 2014 نصب کنم و نسخه های قدیمی را باز و بروز رسانی کنم؟ یعنی فقط با نصب 2014 تمامی نیاز های نسخه های قبلی هم باز میشه؟
برنامه هایی که باsql 2008 ساخته شدن با نصب 2014 مشکلی اجرا ندارند؟
بله
نیازی به به روزرسانی هم نیست
شما نسخه جدیدتر مثل 2014 رو که نصب کنید تمامی برنامه هایی که با نسخه های قدیمی تر طراحی کردید رو میتونید بدون هیچ تغییری اجرا و استفاده کنید.
نسخه های جدید ، قدیمی ها رو هم پشتیبانی میکنند
فقط دقت کنید که 2014 روی ویندوز ایکس پی نصب نمیشه
Mosafers
شنبه 06 شهریور 1395, 14:27 عصر
بله
نیازی به به روزرسانی هم نیست
شما نسخه جدیدتر مثل 2014 رو که نصب کنید تمامی برنامه هایی که با نسخه های قدیمی تر طراحی کردید رو میتونید بدون هیچ تغییری اجرا و استفاده کنید.
نسخه های جدید ، قدیمی ها رو هم پشتیبانی میکنند
فقط دقت کنید که 2014 روی ویندوز ایکس پی نصب نمیشه
من SQL Management 2016 و SQL Server Enterprise 2016 را نصب کردم اما ظاهراً برنامه های با sql express 2008 و یا اتصال Local db رو باز نمیکنه؟
نمونه کانکشن :
Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\PerView.mdf;Integrated Security=True;
rahmatipoor
یک شنبه 07 شهریور 1395, 11:47 صبح
یک راهش اینه که کانکشن رو اینطوری بنویسید :
Data Source=. ;AttachDbFilename=|DataDirectory|\PerView.mdf;Inte grated Security=True;
نام نمونه اس کیو ال که نصب کردید دیگه SQLEXPRESS نیست. این نام مربوط به نسخه اکسپرس هست.
اگر هم نام نمونه اس کیو ال که خودتون نصب کردید رو دارید میتونید توی کانکشن خودتون به جای SQLEXPRESS نام نمونه خودتون رو قرار بدید.
برای این کار باید توی Management Syudio ببینید به چه نامی نصب کردید
rahmatipoor
یک شنبه 07 شهریور 1395, 12:09 عصر
فکر کنم نام پیش فرض نسخه کامل اینطوریه :
MSSQLSERVER
اگه همین نام باشه کانکشن اینطوری میشه:
Data Source=.\MSSQLSERVER;AttachDbFilename=|DataDirecto r y|\PerView.mdf;Integrated Security=True;
البته نقطه خالی هم میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.