ورود

View Full Version : راهنمایی در انتخاب cms

/mehdi/
جمعه 05 شهریور 1395, 17:25 عصر
سلام دوستان خسته نباشید
میخوام یه سایت پورتال تفریحی خبری راه بندازم ازین سایتهای تفریحی سرگرمی که درباره همه چی مطلب میزارن از خبر گرفته تا اموزش و مد
توی انتخاب cms موندم ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم از مدیریت محتواها بدرد این کار میخوره
با توجه به اینکه اول کار هست و قدم ول مهم هست و اینکه سرمایه برای هزینه قالب اختصاصی یا تغییرات اختصاصی فعلا ندارم ولی خودم یه مقدار به کد نویسی اشنایی دارم میتونم یه قلب رایگان رو یکم تغییر بدم و بهترش کنم
با توجه به نوع سایتی که میخوام راه بندازم به نظر شما وردپرس خوبه ؟ دروپال ؟ جوملا ؟ دیتالایف ؟
لطفا دلیل انتخابتون هم بگید که چرا فلان مدیریت محتوا رو انتخاب کردید

ممنون میشم راهنماییم کنید

پیام حیاتی
جمعه 05 شهریور 1395, 19:03 عصر
وردپرس و جوملا ، افزونه ها و منابع پشتیبانی فارسی زبان بیشتر.

mostafae
جمعه 05 شهریور 1395, 20:26 عصر
وردپرس رو انتخاب کنید

nunegandom
جمعه 05 شهریور 1395, 20:43 عصر
وردپرس دستت باز تره
کلی پلاگین و قالب نال نشده هم هست که میتونید بعدا خرید کنید (به صورت اشتراکی)
البته قبل از خرید پلاگین سوال کنید تا مطمعن بشید سایت فروشنده هم نال شده رو قالب نکنه بهتون! :لبخند: مثل 7theme

سعید کشاورز
یک شنبه 07 شهریور 1395, 20:28 عصر
من با جفتش کار کردم به نظرم وردپرس خیلی خیلی خیلی بهتره
خوش دست تره.منابع هم تا دلت بخواد براش هست

tgbsco
شنبه 15 آبان 1395, 13:55 عصر
من تا حدودی با هر دو کار کردم و این بررسی وردپرس و جوملا :

وردپرس : راه اندازی ساده ، کاربرپسند، امکانات خوب دسترسی خوب به قالب ها و افزونه های مختلف برای امور مختلف

جوملا : از نظر کاربرپسندی و راحتی یه لول از وردپرس عقبتره ولی از نظر امکانات و Enterprise بودن امکاناتش خیلی بهتر از وردپرسه و افزونه و کامپوننت های خوبی هم داره

در کل : اگه دنبال امکانات هستی و حاضر هستی شرابط کاری سختری داشته باشی در عوض امکانات خوبی داشته باشی به نظرم برو سمت جوملا ولی اگه راحتی و سرعت ( مدیریت ) می خوای برو سمت وردپرس
این حرف ها رو هم باور نکن که از نظر بروز بودن کدوم بهتر هست و کدوم قالب های بهتری داره و ... معمولا شرکت هایی که کار قالب می کنند برای هر دو پلتفرم تولید می کنن و از نظر تکنولوژی وب به صورت کلی فرقی با هم ندارند.